Partyflock
 
­ Nederland

Smackdown vs. Prspct

gepubliceerd door , op
Smackdown vs. Prspct
17 maart 2010
FeestSmackdown vs PRSPCT · Hell in a Cell
Datumzaterdag 27 maart 2010
LocatieDoornroosje
'The Greatest Hell In A Cell Matches Of All Time'

27 Maart 2010, Smackdown is terug en hoe. Op deze eerste editie in 2010 gaat Smackdown volledig het gevecht aan in een series ‘greatest “Hell in a Cell” cage matches of all time’ met Nederlands’ leading drum & bass event, namelijk PRSPCT.

Deze wedstrijden zullen plaats vinden in het Doornroosje stadion te Nijmegen, een van Nederlands’ meest beruchte nachttempel van de afgelopen jaren. Doornroosje zal van 23:00 – 07:00 (zomertijd) het platform zijn voor deze titanenstrijd en zal compleet omgetoverd worden en voorzien van alle ingrediënten om deze heuse dj battles tot een succes te maken: pompende speakers, rokende rookmachines, flikkerende stroboscopen en live beelden van eerdere wedstrijden met commentaar van Dart is wat de vertrouwde Smackdown vs PRSPCT ganger kan verwachten.

Zonder verder commentaar volgt hier wat jullie te wachten staat. Aan de ondergrondse hardcore zijde van Smackdown staan een flink aantal grote namen, waarvan enkele voor het eerst in de geschiedenis voor Smackdown zullen uitkomen. Zo zal namelijk Drokz, al meer dan een decennia de te kloppen man op Thunderdome, eindelijk een set komen verkondigen voor Smackdown. Daarnaast zal The Speed Freak, hardcore legende uit Duitsland, na meer dan 1,5 jaar van afwezigheid zijn rentree maken op Smackdown door wijze van een fraai gemixte dj set. Ook Frankrijk is verkondigt in dit gevecht, namelijk zowel K.Bal TeKno pioneer Helius Zhamiq als Armaguet Nad bekend van zijn legendarische releases op SODOM (Slaves Of Devil Our Master) zijn van de partij. Beide zullen een uitermate skillvolle DJ set verkondigen met verschillende wapens verdeeld over 3 platenspelers en 2 cd spelers. Dat wordt zeker knallen tot in het oneindige. Uit Engeland is uiteraard onze resident Bryan Fury aanwezig en Fracture 4 (voor de eerste keer in Doornroosje) uit Schotland maakt het internationale gedeelte van deze exclusieve line-up compleet. Ondersteuning komt deze avond van Dissolvement (Duracell), Element: Destruction (Smackdown) & Encrypter (Smackdown).

Voor Prspct zal Machine Code live de dans leiden. Dit nieuwe live project van Current Value & Dean Rodell is een overweldigende mix tussen industriële techno drum & bass, dat echt op de dansvloer dat unieke “in your face” gevoel creëert. Laat je meeslepen op de machine achtig geproduceerde geluiden van Current Value & Dean Rodell, die tevens ook deze avond solo zullen optreden. Current Value richt zich solo meer op die industriële drum & bass, Dean Rodell is meer van de teknoïd drum & bass kant. Samen zijn zij dus de ideale combinatie als Machine Code live. Naast deze giganten zijn er nog 2 andere giganten aanwezig die deze avond het gevecht aan gaan aan de Prspct zijde. Dit zijn Limewax & Audio. Limewax heeft inmiddels Doornroosje al twee keer eerder op zijn kop gezet, en met succes. Deze jonge producer met zijn roots in the Ukraïne weet wat de juiste ingrediënten zijn voor de dansvloer. Namelijk pompende harde snoeiende Drum & Bass met vlijmscherpe snares. Mis dit wederom niet want de afgelopen twee keer ging het dak eraf. Naast Limewax is dus ook Audio van de partij. Audio is meer van de sophisticated sound, duistere rollers die dat unieke Drum & Bass gevoel bevatten. Laat je meeslepen op de dansvloer door de geniale producties van Audio die de afgelopen jaren de hele wereld hebben doen schrokken. Ondersteuning komt deze avond van Prspct Head Honcho DJ Thrasher.

Uiteraard beloofd dit alles weer een heus spectakel te worden, in de vorm van een aantal serieuze kooigevechten in beide zalen – mis dit dan ook niet. Smackdown vs PRSPCT zal plaatsvinden van 23:00 – 06:00 en kaarten om dit schouwspel te bezichtigen kosten slechts 12,50 in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Just be there and just bring it.

15 opmerkingen

 
:cheer:
Dope !! helaas niet aanwezig :(
Waarschijnlijk weer eens aanwezig :)
Wordt zekers een gruwelijk feesje,maar ik kies toch voor Raving Nightmare want tegen het geluid van de Turbinnehallen
kan Doornroosje niet op!!!
 
Artiest {SHOWLIST artist 22202, 44097}
Wordt echt een supervet feestje morgen mensen! Allemaal komen dus :)

TimeTable: (weergegeven in oude tijd)

Grote Zaal: Smackdown vs. Prspct Mash Up!
Drum & Bass - Darkstep - Industrial Hardcore - Darkcore - UK-Hardcore - Frenchcore - TeKno - Terror - Speedcore - Flashcore & More

Prspct:
23.00 - 00.00 Thrasher (NL)
00.00 - 00.50 Audio (UK)
00.50 - 01.40 Machine Code (DE/UK) - Live
01.40 - 02.30 Limewax (UA/NL)

Smackdown::
02.30 - 03.30 Drokz (NL)
03.30 - 04.10 Armaguet Nad (FR) - Special 3 Decks Set
04.10 - 05.00 The Speed Freak (DE)
05.00 - 06.00 Helius Zhamiq (FR)

Kleine Zaal: Prspct vs. Smackdown Mash Up!
Drum & Bass - Darkstep - Industrial Hardcore - Darkcore - Breakcore - UK-Hardcore & More

Smackdown:
23.00 - 00.00 Element Destruction (NL) vs. Encrypter (NL)
00.00 - 00.50 Dissolvement (NL)
00.50 - 01.40 Fracture 4 (UK)
01.40 - 02.30 Bryan Fury (UK)

Prspct:
02.30 - 03.30 Dean Rodell (UK)
03.30 - 04.30 Current Value (DE) - Live
04.30 - EINDE Thrasher vs. Prspct All Stars

Kaarten zijn nog steeds in de voorverkoop verkrijgbaar via http://www.doornroosje.nl en het is raadzaam om je kaartje in de voorverkoop te halen want het beloofd lekker druk te gaan worden!

Tot morgen hopelijk! :)