Partyflock
 

Analyzed
Van hardstyle tot hardcore in Zenith Venray

gepubliceerd door , op
Analyzed
24 februari 2010
FeestAnalyzed · From Hardstyle to Hardcore
Datumzaterdag 6 maart 2010
LocatieZenith
Aanstaande zaterdag 6 maart zal Zenith het roer om gaan gooien. Area The Pit wordt deze avond gehost door Basement Events en speciaal voor deze avond zijn het de local talents die ervoor gaan zorgen dat er niet alleen Hardstyle maar ook Early Rave en Hardcore gedraaid zal gaan worden in Zenith.

Re-Mo, Eliminate, SAF en The Impact zijn voor deze avond de helden die ervoor gaan zorgen dat deze zaterdag anders gaat worden dan alle andere voorgaande edities die plaatsvonden in The Pit. Voor diegenen die op een zaterdag lekker los willen gaan, maar niet alleen Hardstyle willen horen maar ook de nog hardere stijlen, zijn er niet veel opties. Dit was de reden om het roer maar eens drastisch om te gooien in The Pit. In overleg met Basements Events is daarom gekozen voor deze opzet. Alles wordt eraan gedaan om dit feest te laten slagen. Na een succesvolle editie van "Vet Hard Stampûhh!!!" op zaterdag 5 december (The Impact’s Birthday bash) komt dat wel goed! We zijn niet zuinig met gratis lolly’s en ijsjes en zorgen voor een gezellige crew die zelf ook houdt van een hard feestje.

Wanneer deze editie zal slagen, dan zullen er ook voor andere regionale talents plaatsen vrijkomen op de line-up. Tevens is er ook het idee om een contest te gaan houden om zodoende de beste talents een kans te geven de kunsten te laten vertonen. Hierover binnenkort meer info.
Zaterdag 6 maart zal dus een zaterdagavond gaan worden zoals je niet van Zenith gewend bent. Als je vóór 01.00 uur aanwezig bent en je ervoor zorgt dat je een membercard hebt, dan heb je ook nog eens gratis toegang.

Maar let op: Wees daarvoor op tijd. Geen membercard? Dan betaal je €10,- entree. Noteer 6 maart dus in je agenda om eens lekker te kunnen snoeiuh en ragguh in Zenith Venray. Ga helemaal los op de beukende muziek! Zenith en Basement Events hebben er in elk geval zin in… Voor meer info check www.thezenith.nl

6 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 13438, 76468}
mooi concept mense
niet echt slim om dat tegelijk met m.o.h. te doen erg jammer
wat betreft de datum, er komen meerdere edities dus voor de thuisblijvers is er toch nog een optie om te gaan stappen met de hardere stijlen in de muziekscene