Partyflock
 
­ Nederland

Bla Bla breekt de tent af?
Volgende week zaterdag

gepubliceerd door , op
Bla Bla breekt de tent af?
18 februari 2010
Na een geslaagde verjaardag samen met Karotte gaan ze door; op naar de volgende drie jaar! En de eerste editie van die reeks wordt weer een hele mooie:

Speciaal uit het Spaanse Barcelona niemand minder dan Bla Bla vriend señor Paco Osuna. Veelal bekend van zijn stevige setjes en zijn sterke releases en werkt aan een nieuwe track met Daniel Sanchez voor +8. Na zijn megaset tijdens Amsterdam dance event was het voor Bla Bla een must om hem weer snel hierheen te krijgen en de Studio 80 weer flink kapot te laten rocken!
Alex Niggemann, de hitmeister van Bla Bla 009, die gedraaid wordt door alle megasterren zoals Richie Hawtin en Ricardo Villalobos. De Duitse Alex Niggemann heeft veel potentie om een uit te groeien tot net zo een mega-artiest als de namen die nu zijn Bla Bla hitje draaien.
Johanna Mercker deze pittige tante/lekker wijf achter de draai tafels bezit een supertalent voor technisch mixen. Ze slaat de spijker volledig op de kop met haar techniek en gevoel voor goede muziek. Johanna wanneer ga je produceren? Bla Bla kan niet wachten!
Gastheer Daniel Sanchez is uiteraard ook aanwezig en voorziet ons weer van het noodzakelijke kwaad in zaal 2! In zaal 2 staan ook de Amersfoortse boys Max Coppens en Kalle Liefferink. Zij timmeren hard aan de weg en zijn bezig met een release op het nieuwe sublabel van Bla Bla, genaamd Be Real 003, dus houd ze in de gaten!

Genoeg voer voor je oren dus zorg dat je erbij bent!
Bla Bla talk about it!

Voor meer info en voorverkoop www.blablarec.com

Line up
Bla Bla
23:00 - 01:00: Johanna Mercker
01:00 - 02:00: Alex Niggemann
03:00 - 05:00: Paco Osuna

Be Real
23:00 - 01:00: Daniel Sanchez
01:00 - 03:00: Kalle Liefferink
01:00 - 03:00: Max Coppens

Upcoming Events
- Bla Bla goes Dutch! - 27 maart met oa iO (ukraine), Bart Skils, Pitto, Tom Rujg, William Kouam Djoko
- Bla Bla Labelshowcase at DRU Cultuurfabriek - 3 april met oa Daniel Sanchez, Olene Kadar, El Mundo & Satori
- Bla Bla at Studio 80 - 24 april
- Rotzooii Queensnight Madness - 29 aril met oa Marco Carola, Daniel Sanchez, Anja Schneider, Karotte, Mulder , Johanna Mercker

3 opmerkingen

Werkzaam bij Dastego
Artiest Dastego
Waarom Kalle en Max maar tot 3? Foutje in de timetable?