Partyflock
 
­ Nederland

Old Amsterdam in de Westerunie

gepubliceerd door , op
Old Amsterdam in de Westerunie
9 februari 2010
FeestOld Amsterdam · Real House Classics
Datumvrijdag 2 april 2010
WinactieOld Amsterdam actiegesloten
LocatieWesterUnie Site
Na de Melkweg, Club Chi, de Supperclub Cruise en de MS Stubnitz is het op vrijdag 2 april 2010 de beurt aan de WesterUnie om onderdak te bieden aan hèt house classics feest dat de gouden herinneringen aan de jaren ’88-‘94 weer laat oplaaien. Hier waan je je terug aan de wieg van de Nederlandse House-scene, in een tijd waar muzikale grenzen en hokjes nog niet getekend waren en de geest van de underground nog levendig en ongehinderd rondwaarde in de verlaten uithoeken van onze hoofdstad.

Jaloers dat je de glorieuze jaren van de De Waakzaamheid, de RoXy, de Mazzo, de Warehouse Elementenstraat en de IT hebt moeten missen? Je ouders vervloekend dat ze je niet wat eerder op de wereld hebben gezet? Je oude en versleten TDK bandjes met de originele House tunes uit die tijd kunnen in ieder geval weer terug de kast in, want tijdens Old Amsterdam komen ze gewoon allemaal nog eens voorbij; niet alleen de geijkte Oldskool hitjes, maar juist die vergeten juweeltjes die je jammer genoeg bijna nooit meer hoort. Jarenlang zorgvuldig gerijpt en veelvuldig beproefd worden deze klassiekers van de opwindende beginjaren van de House-scene opnieuw tevoorschijn getoverd om de onvergetelijke en ongeëvenaarde sfeer van vervlogen tijden weer te laten herleven.

En met een locatie als de WesterUnie moet het op 2 april wel goed komen met het gemoedelijke, ongedwongen feestgevoel, want ondanks de stevige renovatie ademt de WesterUnie de oorspronkelijke frisse en toch underground sfeer uit die gouwe ouwe tijd nog altijd uit. Aan het geroemde geluid in de WesterUnie zal het in ieder geval niet liggen, want dit laat de originele Acid, House en Oldskool tracks – die de fundering voor de hedendaagse dance-scene vormen – optimaal tot hun recht komen. Verder heb je eigenlijk alleen nog maar wat stroboscopen, rookmachines en enkele honderden party-minded people nodig om een feest als Old Amsterdam tot een ouderwets gezellig feest te maken. Want feest, dat gaat het zeker worden.

Dit zijn de pioniers uit de beginperiode van de vaderlandse dance-geschiedenis die hun klassiekers weer bij elkaar gezocht en afgestoft hebben voor een uitbundig feest zoals je dat al jaren niet meer meegemaakt hebt:

Ambient Daan (Digital Overdose/Dance Valley, NL)
Per (Beatckub, NL)
Dano (Multigroove/Mokum, NL)
JP (Mushroom, NL)
Micha B. (Multigroove, NL)
Spider Willem (Mushroom, NL)

Tickets
Presale tickets zijn te verkrijgen bij See Dance via www.seedance.nl of 0900 300 6000 (45cpm) voor 15 Euro ex fee.

12 opmerkingen

ziet er goed uit!
Line up is super. Dat feestje gaat zekers een knaller worden voor de oudere gasten onder ons.
:bounce: vette shit ;)
Let der be house...Vet Real house classics en oldschool:)
laatste aanpassing
 
Presale tickets zijn te verkrijgen bij See Dance via www.seedance.nl of 0900 300 6000 (45cpm) voor 15 Euro ex fee.

Ik zie dit feessie der (nog) niet tussen staan...:-(
laatste aanpassing
Zou zeker een topfeest moeten worden maar ben dan nog niet in NL :frusty:
Have fun everyone!
Vet only real houseclassix zeker aanwezig