Partyflock
 
­ Nederland

Bar Weinig @ klinch

anoniem gepubliceerd op
2010 begint bij klinch meteen met een knaller van een maandprogramma. Op donderdag 28 januari neemt Bar Weinig weer bezit van de Melkweg met een line-up om van te smullen. Ditmaal heeft de clubavond met de nihilistische naam niemand minder dan Gui Boratto uit Brazilië uitgenodigd voor een wervelende live-set zoals alleen hij die kan weggeven. Support komt van ’s lands eigen Patrice Bäumel en Nuno dos Santos, opererend onder hun gezamenlijke 360 alias.

Gui Boratto is met stip de beroemdste dance-artiest die zijn land ooit heeft voortgebracht. Hij is de eerste en enige Braziliaan die in de DJ Mag Top 100 heeft gestaan. En met zijn wereldwijde optredens is hij het levende bewijs dat je voor vooruitstrevende dansmuziek niet meer alleen in Europa hoeft te zijn. Na tien jaar voornamelijk gewerkt te hebben als architect en sound-engineer voor anderen besloot Boratto in 2005 zich volledig te storten op zijn eigen carrière.

Al gauw werd hij dankzij eigenzinnige producties op toonaangevende labels als Plastic City en Kompakt razend populair. Met zijn innemende live-set toert hij nu al vijf jaar de hele wereld rond. Zijn stijl kenmerkt zich door een voorliefde voor het simpele en een hang naar het emotionele. Verwacht vanavond een hoop werk van zijn vorig jaar verschenen album Take My Breath Away. Het optreden staat tevens in het teken van zijn in februari te verschijnen mix-compilatie voor het gerenommeerde Britse label Renaissance.

Voor emotioneel beladen techno van eigen bodem moet je bij de heren van 360 zijn. Amsterdam kent het tweetal – Patrice Bäumel en Nuno dos Santos – al jaren van de succesvolle avonden in 11 en Trouw. Afzonderlijk zijn de twee al langer in het buitenland bekend, dankzij een aantal klinkende klappers. Neon op Green is hun eerste studio collaboratie in tijden: een dijk van een release, die momenteel over de internationale toonbanken vliegt. Zoals Ibiza Voice het omschreef: “Trance like in parts, yet deep and uplifting, it's a track that will leave the listener gagging for the summer season.”

Met Gui Boratto in de frontlinie en 360 aan de flanken levert Bar Weinig een hartverwarmend team in deze barre wintertijden. Wees er trouwens snel bij, want kaarten voor deze bijzondere donderdagavond gaan rap!

Voorverkoop ook via www.beatfreax.com/ticketshop

3 opmerkingen

lekkerrrr line up :D
Boratto :respect:
dit verkoopt hoogstwaarschijnlijk al in de voorverkoop uit, dus snel kaarten kopen!
Wil hier zo graag naar toe.. waarom is het nou op donderdag? :S :-S
laatste aanpassing