Partyflock
 
­ Nederland

DIS

gepubliceerd door , op
DIS
11 januari 2010
FeestDIS · Spring Gathering
Datumvrijdag 12 maart 2010
LocatieMaastricht Music Hall
Stichting Dance I Said Events organiseert op vrijdag 12 maart 2010 een nieuwe editie van DIS: Spring gathering DIS in de Maastricht Music Hall. DIS heeft de laatste jaren faam opgebouwd in de het zuiden van het land door kwalitatief goede feesten neer te zetten voor een relatief lage prijs. Dit wordt mogelijk gemaakt door het non-profit karakter dat de organisatie heeft. Alle zes voorgaande feesten waren in de voorverkoop al uitverkocht en het lijkt er niet op dat de populariteit op zijn hoogtepunt is! Ook bij de artiesten is DIS momenteel hot. Vato Gonzalez noemde de vorige editie “het feest van de eeuw” en David Guetta kwam diezelfde editie een kijkje nemen tijdens de set van Afrojack.

De komende editie staat in het teken van het begin van de lente. De Maastricht Music Hall zal omgetoverd worden in een vrolijke, fleurige setting om helemaal in de stemming te komen voor de aankomende lente en zomer. De top van de Nederlandse house-scene is uitgenodigd om hun steentje bij te dragen aan deze happening.

Als absolute headliner komt Chuckie anderhalf uur Maastricht op zijn kop zetten. Hij was ook al te gast bij de allereerste editie van DIS en heeft daarmee het evenement drie jaar geleden op de kaart gezet. Quintino komt ook weer op herhaling. Zijn optreden op de vorige DIS is legendarisch te noemen door de combinatie van een uberstrak setje, een totaal losgaand publiek en crowdsurfende artiesten waaronder hij zelf. Een van de nieuwkomers bij DIS is Lucien Foort. Het heeft eigenlijk veel te lang geduurd voordat deze man een plek heeft gekregen in de programmering van DIS. Hij draait al jarenlang mee in de top van de housescene in Nederland en is verantwoordelijk voor vele “floorfillers” de laatste jaren. Daarnaast is ook R3HAB een nieuwkomer op DIS. Deze jonge, energieke dj hoeft vrij weinig moeite te doen om het publiek op zijn hand te krijgen. R3HAB is zijn status als talent ontgroeid en staat tegenwoordig tussen de grote jongens op de grotere feesten en festivals. Roul and Doors en Roul and Doors gaan DIS op 12 maart opwarmen. Het is een kwestie van tijd voordat heel Nederland kennis gaat maken met dit producer/dj duo. Hun tracks zijn ondertussen te vinden op onder andere het Defected-, True House Music- en Hardsoul-label en deze lijst wordt maandelijks uitgebreid. Een duo om in de gaten te houden. De avond zal verder opgevuld worden door de residents Ricky Mosa, Jay-Jay en Big Rob. De hele avond zal gehost worden door MC Zawdi MC en MC Optimus.

Kaarten voor dit evenement zijn te krijgen via www.danceisaid.nl (Timoco e-tickets), bij alle Belcompany winkels en bij de Men_at_Work XL Store in Maastricht. De voorverkoopprijs is EUR 15,00 (ex fee) en de minimumleeftijd is 16 jaar. De earlybirdactie was binnen 2 dagen uitverkocht, dus wees snel met het bestellen van je kaarten.
Voor meer info: www.danceisaid.nl

1 opmerking

Ik ben erbij, kaartje binnen!
DIS HERE WE COME (l):bier: