Partyflock
 

Grootse plannen op het programma voor Club Poema in 2010

gepubliceerd door , op
Grootse plannen op het programma voor Club Poema in 2010
7 januari 2010
Na een prachtig jaar met vele hoogtepunten en heerlijke beats is Poema RAW klaar om afgelopen jaar te gaan overtreffen. Er staan grootse plannen op het programma en er zullen een aantal exclusieve avondjes plaats gaan vinden komend jaar.

Één daarvan is dat er een nieuw resident team is samengesteld. Dit zijn allemaal zeer gewaardeerde artiesten die allen veel potentie hebben om tot de toekomstige top van de Nederlandse technoscene te gaan behoren. Poema RAW zal hun hierbij gaan helpen door hun een platvorm te bieden waar zij zich kunnen ontwikkelen. Naast een podium, liggen er namelijk plannen om een eigen platenlabel te beginnen, zodat de resident artiesten zich ook op (audio)productie vlak kunnen ontwikkelen. Wat weer mogelijkheden biedt voor de internationale markt, want ook hier zal Poema RAW zijn vleugels uit gaan slaan. Er zullen namelijk uitwisselingsprojecten met verschillende internationale clubs worden opgezet om zodoende meer exposure op te doen, dit zal vele deuren gaan openen, voor zowel de artiesten als voor Poema RAW zelf. Het beloofd dus een spannend jaar te worden voor Poema RAW!

Om meteen maar met de deur in huis te vallen, zullen dus de eerste twee weekenden van januari in het teken staan van Poema RAW’s nieuwe resident team. Zij zullen hier laten zien wat ze in huis hebben en bewijzen dat capabel genoeg zijn om de tent te rocken! Come and check it out, it will be worth it!
Line-up: Resident Night, Delta Funktionen, Size, Bas Struik, Miss Melera, Kevin Arnemann

Line-up: Resident Night, Sandrien, Dimzen & Erik Heijting, Solid Decay, Tachini.
Wegens een vakantie ontbreekt Wouter de Moor nog in dit rijtje, maar hij zal nog genoeg kansen krijgen dit jaar om dit goed te komen maken.

2010 beloofd dus weer een uitbundig jaar te worden voor Poema RAW, met weer veel nieuwe dingen op het programma. Houdt de agenda de komende maanden in de gaten, want er zullen meer van dit soort smaakvolle avonden volgen in de toekomst!

ledere zaterdag kan je al naar binnen voor slechts € 5,- mits je voor 00.00 binnen bent, na 00:00 is het € 10,- dus kom vroeg! Wil je zeker zijn van een kaartje dan kun je via www.clubpoema.nl een kaartje voor € 7,50 aanschaffen. Ook de tijden zijn vast gezet op 23:00 tot 06:00, dat betekent elk weekend minimaal 7 uur lang feesten! Check www.clubpoema.nl voor meer info en schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op vrijkaartjes!

14 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Dimzuhhhhh.
En niet te vergeten: 6 feb Click in Poema met: Steve Rachmad / Remy / Wouter de Moor / Sandrien / Carlos Valdes
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
STRUIK, DIMZEN EN ERIK zijn schatjes ;)
laatste aanpassing
Wat dacht je van 22 Januari Mike drama hilarious en miss djax
Of 20 maart met Kaiserdisco ;-) (Traum Schallplatten labelnight!)

Residents iig veelbelovend :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 25804, 383}
Solid decay,Tachini

Helden zijn het.

Goed bezig Poema
Artiest {SHOWLIST artist 51895, 51893}
Uitspraak van Chandima op zaterdag 9 januari 2010 om 00:47:
Solid decay,Tachini

:respect:
had erik en dim liever afzonderlijk van elkaar zien draaien

desalniettemin leuk team!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
POEMA !
Dik hoor!
laatste aanpassing
Goed bezig!
30 januari ook weer technomonster Sims (Y)
laatste aanpassing