Partyflock
 

Be as one label night

gepubliceerd door , op
‘Een goed begin is halve werk’ zullen ze bij de Flexbar gedacht hebben. Donderdag 22 Oktober bijt Be As One met haar all star crew ADE spits af en veel valt er niet over te zeggen… Behalve dat deze avond er één gaat worden waar je bij moet zijn geweest om dit Later te kunnen navertellen.

Be as one Recordings is het jongslede opgerichte label van de Israelische dj en producer Shlomi Aber. Opgegroeid in de 90’s underground dance scene van Tel Aviv, werd hij vooral beïnvloedt door jazz, funk, minimal, acid en vooral door de old school Detroit techno movement. Door Beatport uitgeroepen tot Best Minimal Artist 2008, kreeg Shlomi daarnaast ook nog een nominatie voor de alom gerespecteerde Worldwide DJ Awards. Zijn sound kan het best worden omschreven als een cross-over tussen techno en house met een melodieuze inslag.

Kenny Larkin is een van de belangrijkste vernieuwers van de tweede generatie techno producers uit Detroit. Naast zijn eigen producties, heeft hij melodieuze, subtiele producties gemaakt voor Carl Craig, Inner City, Charm Farm, LA Synthesis, en zelfs voor Sade! En alsof hij het nog niet druk genoeg heft met dj-en en produceren, Is Larkin momenteel een heuse carrière aan het maken als comedian en acteur.

De zweed Samuel L. Session heeft de afgelopen 10 jaar een flink aantal grote techno hits achter zijn naam gezet. Deze maand komt er nieuw materiaal van hem uit op het Be As One label, zeker een van de namen om te checken ook tijdens dit ADE. Israëliërs Itamar Sagi en Gel Abril en onze eigen Benny Rodrigues completeren deze uber aantrekkelijke (internationale) line up.

Be as one Recordings focust zich vooral op het uitbrengen van House muziek met veel Techno invloeden, en voert haar eigen koers zonder zich te veel bezig te houden met de laatste commerciële trends op muziekgebied. Voorwaarde voor dit kwaliteitslabel is dat ‘a track must be unique and stand out in its own way’. Een van de belangrijkste doelen van het label is om mensen te laten dansen en tegelijkertijd ze iets mee te geven om over na te denken. Be as one label night @ Flexbar: een avond voor iedereen die niet bang is om zijn hersenen te horen kraken tijdens het dansen. Be there!

4 opmerkingen

Werkzaam bij Projexx
Artiest {SHOWLIST artist 51264, 19010}
Ziet er goed uit! Ik heb Kenny Larkin heel wat jaartjes terug nog eens gezien in de Escape, wat kan die kerel draaien zeg!!!
Samuel L. Session ook erg boeiend, zijn nieuwe album 'The Man With The Case' is net gerelased op Be As One, ook zeker de moeite waard om even uit te sjekken!!!
Artiest unders
zeer brute line-up !!