Partyflock
 
­ Nederland

Zodiak Commune presents: The Night After in Area51

gepubliceerd door , op
De traditie wordt voortgezet. Speciaal voor de doorgewinterde die-hards wordt ook dit jaar na het jaarlijkse outdoor festival op Aquabest weer de roemruchte Zodiak Commune The Night After afterparty georganiseerd. Na drie edities in De Rechter en de compleet uitverkochte editie vorig jaar in het Stroomhuis, is Area51 in Eindhoven dit jaar op 18 juli het decor voor ‘The Night After’.

Area51 staat in de skate-wereld bekend als één van de grootste en meest indrukwekkende indoor skate-tracks van Europa, maar voor het grote Eindhovense uitgaanspubliek is het nog nagenoeg onbekend terrein. Voor de echte kenners ligt hier tussen bouwputten en de oude industriële panden van Philips echter een waar underground walhalla verscholen waar zo nu en dan de dikste feesten gehouden worden. Geen supergeheim complex dus waar de resten van vliegende schotels en groene mannetjes worden bewaard, maar wel de locatie waar op 18 juli de mystieke krachten van de dierenriem worden gebundeld tot ‘The Night After’; Een afterparty die de echte underground fanatics tot in de vroege uurtjes op de been houdt.

Nog high van het feestgedruis op Aquabest? Wat is er dan een betere plek om te landen dan Area51? Velen zijn je tenslotte voorgegaan… De echte Acid-freaks en Techno-heads sparen hun energie overdag echter sowieso voor “The Night After”, want het geluid van pure Acid en onversneden Techno zal zelfs de maan laten verbleken en de klok in een ijzingwekkend tempo doorjagen naar de vroege uurtjes. Aan de DJ’s van Zodiak Commune zal het in ieder geval niet liggen, want met de bijtende beats van Bor (Zodiak Commune/U-Niks) in de Acid-zaal en de basale basslines van Lamot (Zodiak Commune/Adapter) in het Techno-café is één ding zeker; stilstaan is geen optie!

Maar er is méér onder de sterren. Zo zal Acid Burn zijn voorliefde voor Acid weer laten gelden met extreem vervormde, schril piepende en hallucinerende geluiden. Met een Acid-smiley van oor tot oor waan je jezelf terug in die goede oude tijd toen lollies, gillende fluitjes en buttons eigenlijk nog heel gewoon waren. De Eindhovense live-act Penik Ettek zal hier vrijwel naadloos op aansluiten in de Acid-zaal. Voor hen echter geen stoffige plaatjes op de draaitafels; dit Eindhovense duo legt de Roland TB 303 hoogstpersoonlijk op de pijnbank om er een onweerstaanbare, nieuwerwetse Acid-set uit te persen die je ontembaar in beweging houdt.

In het Techno-café verschijnt een nieuwe ster aan het firmament; Dilemma (Zodiak Commune The Night After/Klanklab). Was hij de afgelopen drie jaar al een bezig baasje achter de schermen en de draaitafels bij Zodiak Commune; Tijdens ‘The Night After’ luidt Dilemma met een zuigende en pompende Techno-set zijn ontgroening in als Zodiak Commune The Night After DJ! Bas Mooy (Syndikaat/Awakenings) kennen we als de oprichter van Audio Assault en regelmatig terugkerend DJ op feesten als Awakenings en Strictly Techno. Hij is dan ook de aangewezen persoon om je diep in de nacht nog één keer als een raket over de dansvloer te jagen met zijn kenmerkende, duistere en voortstuwende Techno.

Het parallelle universum van Zodiak Commune The Night After in Area51 openbaart zich echter niet zomaar voor iedereen. Er zijn slechts 350 kaarten à 10 Euro beschikbaar aan de deur, dus zorg dat je er op tijd bij bent als je ‘The Night After’ van het zoete begin tot het zure einde mee wilt maken.

5 opmerkingen

underground walhalla


woei!

extreem vervormde, schril piepende en hallucinerende geluiden


dit wordt weer vet!!

een Acid-smiley van oor tot oor
 
Uitspraak van chinchilla:dood:H4L op zondag 28 juni 2009 om 12:43:
een Acid-smiley van oor tot oor

8)

Aciiiiiiiid! En een flinke bak onversneden Techno natuurlijk! :bounce:
Dat klinkt wel als een superdik feestje. even meepikken!