Partyflock
 
­ Nederland

Weekbreek

gepubliceerd door , op
Weekbreek
9 juni 2009
“Mijn werkweek is pas op de helft, de zon maakt lange dagen. Gelukkig kan ik straks mijn week precies doormidden zagen. Met Canvas als het stopcontact en Weekbreek als de stekker Laad ik mijn accu vol met house, zo rul en dik en lekker!”

Weekbreek is doordeweekse Amsterdamse huiskamerhouse van 18 tot 23. De batterycharger voor de werkende housefanatic. Half om half: Keihard feesten en “morgen gezond weer op”. Na woensdag 10 juni maakt Weekbreek plaats op de kalender voor barbecues, vakanties, festivals en andere zomerse verplichtingen, maar voordat de housende workaholic zich overgeeft aan die donkere periode van grote onzekerheid en onbestemde verlangens gaat toch echt de complete kast nog één keer ad fundum… IJskoud, zonder dip!

Na Extrema, Lowlands, Voltt, Gasten Zonder Grenzen, 11, Paradiso, Tivoli, Patronaat en vele andere feesten en clubs met de grond gelijk te hebben gedraaid, zaagt house/technogrootheid Ille Bitch nu ook de week doormidden. Door zijn diverse en enthousiaste stijl op het gebied van house, electro, minimal & techno heeft Ille zich de afgelopen jaren bewezen als één des Neerlands besten en populairsten.

Naast Ille Bitch zullen ook Kadiks en Lucas Lindeboom weer scheutig met vonken strooien. Kadiks heeft zich de afgelopen edities als Weekbreek resident onomstotelijk bewezen als grootheid in de dop. Hij omschrijft zijn eigen stijl als “diepe techhouse met een techno structuur”, en daarbij is hij ook gewoon een hele mooie jongen. Samen met Lucas Lindeboom (AKA Nijs van het trio Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje) draaide hij al eerder de sterren van de hemel, nu zullen ook de zon en de maan eraan moeten geloven.

Omdat zulk houselijk geweld het daglicht niet verdragen kan, wordt Canvas van muur tot muur verduisterd: met zulke snikhete sounds zit niemand nog te wachten op die hatelijke zon…

Voorlopig nog één keer een ouderwets knetterende Weekbreek op het programma dus, waar zal worden gelachen en wellicht zal worden gehuild. Waar zal worden gedronken en vooral zal worden gedanst. En waarna Weekbreek zich afgedraaid en voldaan tot u kan wenden met waardigheid, weemoed en een warme groet: “…De Ballen…”

Voor meer nieuws, foto’s of het bestellen van kaarten: Twitter Weekbreek en Weekbreek.nl! (Ook aan de deur verkrijgbaar..)

1 opmerking

 
Artiest Kadiks
Er zijn nog genoeg kaarten aan de deur verkrijgbaar voor de laatkomers!

Love it!