Partyflock
 
­ Nederland

Konnekt

gepubliceerd door , op
Konnekt
5 mei 2009
Vrijdag 8 mei is het alweer tijd voor Konnekt. Een eigentijdse en creatieve nacht in de Flexbar waarin kwalitatieve housemuziek de boventoon voert. De vorige edities waren een groot succes met internationale gasten, aangevuld met Amsterdams talent. Deze keer stellen Bar27 en Piekup jullie wederom voor aan één van de befaamde zwaargewichten uit Berlijn en voor de allereerste keer in Nederland: Woody

Woody heeft in de wereld van de elektronische muziek zijn sporen al lang en breed verdiend. Met zijn roots in de breakdance en graffiti cultuur heeft hij sinds de jaren ‘80 een geheel eigen sound en stijl weten te onwikkelen waarin hij het mixen als pure kunstvorm beschouwt. En mixen kan Woody als de beste! Een melange van diepe techno, housegrooves, electrofunk en old school classics karakteriseren zijn platencollectie. Als DJ, producer en oprichter/eigenaar van het al jaren succesvolle label Fumakilla geniet hij bekendheid in Europa, USA, Azië en Centraal Amerika waar hij zijn unieke en briljante skills ten gehore heeft gebracht. Naast Woody’s residentie in de beruchte Watergate organiseert hij tevens feesten in de vele clubs die Berlijn rijk is en heeft hij al een flink aantal releases op zijn eigen label. Woody heeft zijn kunsten nog nooit kunnen vertonen in Nederland, reden te meer om hem vrijdag 8 mei uit te nodigen en te introduceren aan het Nederlandse publiek!

Meat is de volgende Duitser die ons komt vergezellen deze avond. Deze Frankfurt ‘based’ artiest is zijn ziel verloren aan house muziek sinds Love Parade 1991. Op afgesloten wegen, verlaten huizen en onder verloren bruggen doet Carsten Schuchmann sindsdien zijn kunstje met behulp van wat vinyl en een duo van draaitafels. In 1994 start hij het inmiddels wereldberoemde Freebase Records, van schuur tot shop met status bereikt hij zelfs in deze moeilijke zwarte tijd heel Duitsland en daarbuiten. Inmiddels heeft hij residenties in Robert Johnson en CocoonClub en vele Freebase avonden in heel Duitsland achter zijn naam. Samen met Einzelkind heeft hij destijds zijn eerste release uitgebracht op het Get Physical Label. ‘Meat is Murder!’

Woody en Meat zullen vrijdag 8 mei worden bijgestaan door Lucatone en Flowing. Lucatone heeft ons al vele malen verwend met zijn opzwepende mix van minimal en house en is ondertussen een bekend gezicht achter de decks. Flowing behoeft tevens weinig aankondiging meer. Als organisatoren en residents van Club Krang laat dit gehuwde duo niet om zich heen lopen en zijn ze altijd prominent aanwezig op feestjes in binnen- en buitenland. De liefde die zij voor elkaar en de muziek voelen, wordt vlekkeloos overgebracht op het publiek door combinatie van live, DJ en akoestisch. Deze lente komt hun eerste plaat “The Bluesman who quit drinkin” uit op Vivid van Andre Crom met een remix door niemand minder dan Lauhaus.

Konnekt hecht veel waarde aan sfeer en verandering en dus zal ook deze keer de Flexbar worden omgetoverd tot een warme melange van oosterse sferen, spiritualiteit en Amsterdamse gezelligheid.

Kom langs en laat je betoveren!

5 opmerkingen

JimInc
Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Woody en Meat!
 
Werkzaam bij Bar27
:bounce:
Flow!
Werkzaam bij Flowing Productions
Artiest {SHOWLIST artist 15640, 46488}
Woody meet Meat?
Meat meet Woody?

Rock N roll, toch?

En La Pena 1 is ook nog eens meat! Pff!

(ok, dit sloeg echt helemaal nergens op, maar het was dan ook een zwaar, zwaar weekend!)
laatste aanpassing