Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw concept Electrisch
Met o.a. Mightyfools, Vage Gasten & Jaimie Fanatic

gepubliceerd door , op
Electrisch is nieuw, trendy, vooruitstrevend & soms een beetje vaag! Daarom zijn de Vage Gasten uitgenodigd om met een collectief van 15 man sterk, Manhattan op zijn kop te zetten. Deze kunstzinnige groep houdt zich onder andere bezig met: muziekmaken, schilderen, designen, fotograferen, filmen en schrijven! Tijdens Electrisch zullen zij "live-painten" en zullen DJ's Henzel & Disco Nova de overige heren muzikaal inspireren! Enkele weken geleden stonden de heren nog op Dirty Dutch Aftershock en ging de zaal totaal plat.

De Mightyfools stonden ook op Dirty Dutch en zijn nu al verzekerd voor een plaatsje op Dance Valley komend jaar! Tussen de optredens in Engeland en Schotland door, staan ze zaterdag 11 april dus ook in Manhattan!

Jaimie Fanatic staat voor: “jacking fidget bad ass slamming house music”! Een combinatie van commerciële house en lekkere underground, met invloeden van oude hip-hop muziek. Vooral in Engeland is hij inmiddels al een grote ster, nu is het tijd om Arnhem onveilig te maken.

Last but not least, Buiza! Een combinatie van breakbeat, hip-hop en elektro maakt zijn stijl uniek. Daar overheen nog een sausje van Baltimore Club en Jackin Beats en jouw avondje Electrisch is compleet. De organisatie is er dan ook trots op dat hij de line-up compleet maakt.

Zet daarom dus zaterdag 11 april alvast in je agenda! Tijd voor een nieuw concept in Revu’s Nachttempel 2008: Manhattan in Arnhem. Niet missen dus.

3 opmerkingen

Wat is hier nieuw aan als ik vragen mag? Vage gasten zijn nu wel een tijdje bezig met hun eigen concept..
Uitspraak van Seb88nl op maandag 6 april 2009 om 00:50:
Wat is hier nieuw aan als ik vragen mag?

Het feestje Electrisch is nieuw! Eerste editie van dit feestje, vandaar :-P! En idd. de Vage Gasten bestaan al langer, de rest van de DJ's draaien ook al enige tijd in de scene... Maar dat lijkt me logisch toch?!
Vage Gasten Zijn Altijd Goed!
Vorige Keer Ook Geweest!

http://www.danceconnection.tv/DC/Bekijk/?ID=da3gC7

XxX M.