Partyflock
 

Linke Soep

gepubliceerd door , op
Linke Soep
25 maart 2009
Op de tweede vrijdag van april verschijnt in de Flexbar ten tonele, Linke Soep! Met gasten uit binnen én buitenland van zowel het mannelijk als het vrouwelijke geslacht kan het niet mis gaan. Linke Soep, Vrijdag 10 april, Flexbar Amsterdam!

Oliver Koletzki, Isis, Robert Powlson& Mr. Rootz, Wouter SmitLive, Eke Evi, Reiss en Meester Moeilijk & Sjonnie Disco zullen gaan zorgen voor deze avond los. Vooralsnog, 3 winnings in a row….Meester Moeilijk & Sjonnie Disco! In de bovenzaal betreedt je de wondere wereld die ‘kredible musik’ heet, een electronisch scala aan tunes met een lach en een traan. De avond die voor de laatste keer in twee zalen zal worden verdeeld zal officieel geopend worden door Reiss. Zijn platen verraden zijn goede smaak, en zijn agenda verraad zijn populariteit. Sinds Earth hem heeft omarmd is hij naar een hogere versnelling gegaan, een sterretje voor de toekomst. Wouter Smit, die “ene” vette live act van Oud&Nieuw heeft weer een paar producerende doorhaal nachten achter de rug en kan je verblijden met funky in de breedste zin van het woord. Ook samen werken kan hij goed, samen met Robert Powlson vormt hij Powlson & Smit live die nu al verzekerd zijn van een plekje op Source Festival.

Wie zich de after kan herinneren in de b*nker met Karotte, kent ongetwijfeld het volgende duo: Robert Powlson & Mr. Rootz! De heren die met behulp van een saxofoon dé stempel op die bewuste morgen hebben gedrukt. Dus ook met een warme dansbare groove zit het wel snorretjes. Looks, smaak en vinyl is voor Eke Evi allemaal dubbelcheck! Om de vrouwen de overhand te laten hebben in de clubzaal opent Eke voor niemand minder dan, de enige echte Isis! Het debuut bij Piekup zal als een warme deken zijn. All is One, Magma en ga zo maar door, haar sound is orgastisch, van de Roxy tot de Flexbar, van Amerika tot Nederland ze is fantastisch! En dan nu… Linke Soep… Laat je horen….. Oliver Koletzki!! Met Stil for Talent / Berlin achter zijn naam staat Oliver Koletzki als een huis, overal trapt hij de pannen van het dak met zijn eigen smutzige sound. Recenties en wat achtergrond werk zal genoeg zeggen over Oliver Koletzki zijn status, doen en kunnen. Oliver Koletzki he’s the man, if he can’t do it no one can!

De eerste kaarten gaan alweer rap, dus wees gehaast.

2 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
oe oe
Oliver Koletzki(L)