Partyflock
 

Benefietfestival Fijn ten bate van One Men · 6 Juni, Zuiderpark te Den Haag

gepubliceerd door , op
Studentenvereniging Virgiel, de grootste studentenvereniging van Delft, organiseert op zaterdag 6 juni het allereerste Fijn Festival. In het Zuiderpark te Den Haag treden van 12.00 tot 23.00 uur diverse bands op, waaronder Racoon (Edison award voor beste band), Voicst (bekend van pinkpop) en Florian Wolff (finalist Grote Prijs).

Daarnaast wordt gedurende de gehele dag een DJ Stage bemand door onder andere Bart Skils, De Man Zonder Schaduw en Tony Rohr Verenigde Staten. Verder zijn er diverse stands op het festivalterrein aanwezig zijn en zullen er inzamelingsacties plaatsvinden voor oneMen.

De organisatie van het festival is in handen van een zestal studenten van Virgiel. De opbrengst van dit festival zal ten goede komen aan oneMen. Een bedrag van € 20.000,= is al gegarandeerd en daar zal de opbrengst van de dag nog bij komen.

Het werk van oneMen bestaat uit het steunen van kleinschalige projecten van pioniers. De pioniers zetten zich in op allerlei terreinen. Zoals Tom Kamara die strijd voor persvrijheid in Liberia en Jackie Branfield die zich inzet voor seksueel misbruikte kinderen in Zuid-Afrika. De projecten van de pioniers zijn bijna altijd kleinschalig, waardoor het effect van de steun heel direct en relatief groot is.

Fijn festival wil de projecten van OneMen graag steunen zodat deze pioniers ook in de toekomst geholpen kunnen worden.
In de komende periode zullen meer namen van deelnemende artiesten en andere informatie op de website, www.fijnfestival.nl, bekend gemaakt worden.

4 opmerkingen

leuk initiatief van die papen :P

wel een aanwezig :)
verwijderd
Den-Haaaggg 070 !!!

ado den haag stadion was eerst bij zuiderpark.­
Viva Virgiel