Partyflock
 
­ Nederland

12 april Ultimate 90’s
Krijgt Des’Ray ook Hardenberg wild?

gepubliceerd door , op
12 april Ultimate 90’s
9 maart 2009
Op zondag 12 april zal Hardenberg een stap terug in de tijd nemen. Pure Nostalgie zal dan namelijk in club Podium jouw ultieme jaren ’90 gevoel doen herleven. Terug naar de tijd van Carlo & Irene, Lemmings en Flippo’s; laat je nostalgische gevoelens de vrije loop.

2 Brothers on the 4th Floor: ware ambassadeurs van de jaren ’90! De nog altijd mooie Des’Ray zal samen met rapper D-Rock megahits als ‘Never Alone’, ‘Dreams’ en ‘There’s a Key’ ten gehore brengen. Vanuit Duitsland verwelkomt Hardenberg Dune, een van de ware grondleggers van de West-Europese happy hardcore sound. Ook bekend in de oren klinkt de ‘fiesta-’muziek van The Sunclub, en als klap op de vuurpijl zal het Ultimate 90's DJ Team de zaal volledig op zijn kop zetten.

Perplex?
Als de organisatie terug denkt aan de eerste editie van Ultimate 90’s in het zuiden, begint het alweer te kriebelen: de heren van Pure Nostalgie stonden in Zalinaz toch even perplex.
Uiteraard was daar het loepzuivere geluid, was de belichting prima in orde en smaakten de biertjes méér dan goed. Allemaal zaken die enorm gewaardeerd worden, maar eerlijk is eerlijk: dat zijn zaken die standaard horen te zijn op een feestje.

Nee, ongekend was die enorme ambiance! De sfeer die de artiesten met het publiek wisten te creëren was abnormaal. Check de foto’s ”hier” en voor een impressie bekijk je de volgende Youtube video:

2 Brothers on the 4th Floor - Come take my hand/mirror of love


Tickets
In de voorverkoop zijn tickets à € 12,50 te verkrijgen via ”Paylogic” en bij alle Primera winkels.

Pure Nostalgie is vastberaden om ook met de noorderlingen eenzelfde memorabele avond neer te gaan zetten, waarbij gezelligheid en goede sfeer de kernbegrippen zijn!

4 opmerkingen

jammer dat het niet weer in zalinaz is :nocheer:
 
Jammer dat het voor mij zo'n eind rijden is. Anders was ik zeker paraat geweest. De editie in zalinaz was voor mij een van de gezelligste feestjes in de afgelopen twee jaar. Ik wacht geduldig editie twee af in etten leur :cheer:
Ondanks dat het niet in Zalinaz is, toch van de partij met een gezellige bende :)
Da`s bijna 2 uur rijden voor je ?!!!! (Y)

5 min. fietsen O:)