Partyflock
 
­ Nederland

Club Krang

gepubliceerd door , op
Club Krang
26 februari 2009
FeestClub Krang · Stout & Fout
Datumvrijdag 6 maart 2009
WinactieClub Krang actiegesloten
LocatieFlexbar
Club Krang slaat nieuwe weg in 6 maart eerste feest nieuwe stijl fout & stout met oa Jake the Rapper, Kasper en Cesar Merveille Club Krang, het clubfeest van dj-duo Flowing in de Flexbar, zal vrijdag 6 Maart een nieuwe weg inslaan en de eerste van een reeks thema feesten zijn. Even een opfriscursus: Krang (dialect) is een woord uit de Nedersaksische dialecten met de betekenis achterstevoren, binnenstebuiten, verkeerd om, averechts. Met Club Krang wil de organisatie meer bieden dan alleen een stel dj's. De locatie zal omgetoverd worden tot een ware beleveniswereld waarin alle zintuigen geprikkeld worden.

Vrijdag 6 maart zal het thema Fout & Stout tot de Krange verbeelding spreken. Waren er in het verleden bij Club Krang al af en toe acts, zoals een dans in trouwjurken en vuilniszakken, een beatboxer, en natuurlijk de spiegelact van ingy, vanaf 6 maart gaat de organisatie nog verder: aankleding, gifts, styling, acts, art & verrassingen zullen allemaal aan bod komen. Ook zal de organisatie met andere talentvolle artiesten en kunstenaars samenwerken, zodat er voor hen makkelijker een podium beschikbaar is. “Club Krang moet meer bieden dan alleen maar kwaliteitsmuziek. Aan minimal / techno / (tech-)house feestjes ontbreekt het namelijk niet in Amsterdam, maar aan een ware belevenis wel. Met de clubfeesten van de jaren '90 in gedachten, willen we proberen mensen te prikkelen en onderdeel te laten worden van het geheel.” Aldus Flowing.

Wat kan men vrijdag 6 maart in de Flexbar verwachten? De twee zalen zullen omgetoverd worden tot foute & stoute dans-speelzalen, compleet met panterprint dj booths, foute lampekappen, opblaas dieren, fluoriserende brillen, vitamine pillen, gouden kettingen, foute snorren, en stoute tattoos. En last but not least kan men boven omgetoverd worden tot foute kerel of stout meisje, door gastvrouw Ingy. Qua muziek en boekingen is Club Krang zoals altijd weer vooruitstrevend. Er wordt bewust niet gekozen voor de zeer grote, enorm bekende namen, men plaatst liever opkomende talenten die nog lekker enthousiast zijn en vaak zelfs beter draaien dan de gevestigde namen. Deze keer zijn Cesar Merveille uit Londen en Kasper uit Madrid de grote opkomende talenten. Cesar Merveille plaat Chocopop Jazz is een megahit bij top DJs als Luciano, Ricardo Villalobos, Raresh, etc. Waarom de plaat zo'n knaller is is is meteen duidelijk als je het volgende filmpje bekijkt:Kasper draait al wat langer mee en releasde zelfs al een aantal keer op Richie Hawtins minus label. Met een aantal zeer sterke releases in 2008 en 2009 is hij nu echter helemaal aan het doorbreken. Bij fout & stout moet menig feestbezoeker meteen aan Berlijns Bar25 boegbeeld Jake the Rapper denken. Deze raver pursang weet als geen ander een stoffig feestje tot een ware rave party te verheffen en staat naast zijn draai- en rapkunsten ook bekend om zijn tattoo met merkstift signeersessies! De Amsterdamse DJ Moritz, die dit keer ook komt draaien en tevens meehelpt met het organiseren van Club Krang en bekend is van oa de voidd feesten, kon dan ook niets anders doen dan Jake meteen bellen om hem te vragen of hij wilde komen. En dat wilde hij! Naast deze housekevers zullen ook Stereofuse en Spin, bekend van hun releases op herz in trumpf, een lekkere dansbare set ten gehore brengen en uiteraard zijn residents Flowing als stoute kers op de taart ook weer van de partij.

Trek je foute en/of stoute pakje dus maar weer aan en laat je prikkelen in de meest fout & stoute wereld die tot de krange verbeelding zal spreken.

6 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
ik ook!
 
Werkzaam bij Vier
Kasper:)
Artiest {SHOWLIST artist 35370, 49215}
Jake the Raperrrr!!
Werkzaam bij Flowing Productions
Artiest {SHOWLIST artist 46488, 39693}
Mijn metamorfose doos is ook bijna klaar! Dus heb je geen inspiratie voor een foute of stoute look? No problemo... Ingy tovert je zo om tot een stoute chick of foute gozert met haar speciale metamorfose doos ;) !