Partyflock
 
­ Nederland

Create - Sports

anoniem gepubliceerd op
Create - Sports
2 februari 2009
FeestCreate · Sports
Datumvrijdag 27 februari 2009
LocatieSpeakers
“Beste dames en heren, als stadionspeaker van Speakers kondig ik jullie hierbij onze volgende thuiswedstrijd aan. Meedoen is belangrijker dan winnen, en aangezien bij Create events iedereen een winnaar is, mogen jullie allemaal meedoen! Met de fantastische kerstsfeer van Create Stars nog in het achterhoofd en het engelenhaar nog onder de oksels, wordt met smart gewacht op het startschot van Create – Sports. Het veld ligt er uitmuntend bij, de spelers lopen zich warm in de coulissen, de technische staf spreekt de laatste tactische zaken door, iedereen maakt zich op voor een mooie wedstrijd. Graag neem ik even de opstelling met jullie door!”

Rugnummer 21 – Just-D
In het doel van S.C. Create staat Just-D. Hij verwierf reeds bekendheid met zijn eigen evenementen onder de naam Tranceformer en zijn mixserie “A Journey Through Trance”. Daarin laat Justin de sound horen waar hij voor staat: melodieuze trance met een weergaloze drive. Niet voor niets mocht hij al een keer de kleuren van S.C. Create verdedigen op het strandfeest van Kijkduin. Tot Just D’s spelhervattingen zal zeker “Spreadsheet” behoren, zijn samen met Misja Helsloot geproduceerde track. Keeper Just D heeft als doel een opzwepende opwarmset neer te zetten en dat gaat hem zeker lukken.

Rugnummer 4 – Orkidea Finland
De uit Finland aangetrokken spits Orkidea is voor menig trance en progressive liefhebber geen onbekende. Zijn finnige spel leverde afgelopen jaar het topalbum “Metaverse” op, een schot in de roos. Ook scoorde hij op clubavonden als Gatecrasher en Intuition met zijn onnavolgbare passeerbewegingen. En hij zal tot in de kleedkamer bezig zijn met werken aan zijn nieuwe remix van “Way Out West – Ajare”. Gestegen tot nummer 83 op de ranglijst van TranceAddict en hoog op het verlanglijstje van Create: de melodieuze en toch diepe sound van Orkidea!

Rugnummer 5 – Sied van Riel
Na zijn transfer naar de eredivisie maakt Sied van Riel een feestelijke rentree in het shirt van S.C. Create. Scoorde recentelijk een hattrick aan hits, waaronder zijn track “M.M.E.” op Spinnin’ met supporters als Tiësto, Armin van Buuren en Cosmic Gate op de tribune. Tussen de wedstrijden door is spelverdeler Sied momenteel druk bezig met een mixcd en ook een eigen artiestenalbum is in de maak. Na de sportieve inspanningen op het Delftse speelveld zal Sied doorreizen naar onder andere Trance Energy in Australië en Entrance in Polen waarvoor hij het officiële anthem zal verzorgen.

Rugnummer 18 – Misja Helsloot
Zoals dat hoort neemt de aanvoerder van het team zijn verantwoordelijkheid en sluit Misja Helsloot de avond af. Misja laat het niet aankomen op strafschoppen, maar zal de door Justin, Tapio en Sied voorbereide aanval doeltreffend afronden. Op het trainingsveld werkt Misja hard aan zijn artiestenalbum dat “All Inclusive” gaat heten. Hij ging hiervoor al samenwerkingen aan met onder andere Bolier, Sied van Riel, Signum en Stoneface & Terminal. En er zit nog veel meer in de partypen... maar dat zal het clubbestuur later naar buiten brengen. Publiek op de banken voor Mr. Create, een echte clubman, Misja Helsloot!

We hebben de C, we hebben de R, we hebben de E, we hebben de A, we hebben de T, we hebben de E, we hebben er zin in!!

Meer informatie op www.createyourself.nl

7 opmerkingen

 
Werkzaam bij Create events
Artiest {SHOWLIST artist 140061, 478}
zin an
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
me 2!!!
Al ben ik dan aangewezen op de schotelantenne, have fun y'all!!

:bounce:
Helaas moet ik heel waarschijnlijk dit super feest voorbij laten gaan...maar je weet maar nooit!
:bounce: Create :bounce: ennuh thema maakt niet uit want ze zijn allemaal goed!!!!! :D
laatste aanpassing
Artiest Magma
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 3 februari 2009 om 08:28:
zin an

Zeker te weten!! (Y)