Partyflock
 
­ Nederland

Club DèjaVu Reunion
The Best of Trance Classics

gepubliceerd door , op
Club DèjaVu Reunion
8 januari 2009
FeestClub DèjaVu Reunion · The Best of Trance Classics
Datumvrijdag 20 februari 2009
WinactieClub DèjaVu Reunion actiegesloten
LocatieHappydayZZ
De naalden zijn geslepen, het vinyl weer uit de kast! Het ronde, zwarte goud heeft eindelijk weer een opknapbeurt gehad en is helemaal klaar om weer eens op volle toeren te draaien! Club DèjaVu Reunion! Het aloude, vaak gekopieerde concept van de Nederlandse feestlocatie HappydayZZ, is terug op de manier zoals het jaren geleden ontplooid werd. Waar het een unieke vibe en mega hype op de zondag creëerde, is het nu tijd om de klassiekers van weleer eens op de vrijdagavond te presenteren. Een ideale avond, want je begint het weekend uitstekend en je hebt nog twee dagen voor je!

Het podium voor dit altijd druk bezochte evenement, The HappydayZZ in Culemborg, staat nog als een huis en is immer één van Nederlands drukst bezochte feestpaleizen. HappydayZZ will never lose their magic memories! Voor Club DèjaVu Reunion dus onbetwist de locatie voor ‘the reunion of 2009!’Wanneer jij het met ons eens bent en vindt dat de vrijdagavond wel weer een goed feest kan gebruiken. Je de beste trance classics, net als ons, nog steeds van grote waarde schat en je de gepresenteerde line-up net zo goed vind als dat wij hem vinden. Dan mag je deze reünie niet missen. Bas & Ram blijven inventief met nieuwe concepten, maar vergeten niet waar de oorsprong ligt. Hoewel de term Classic ieder jaar wel ergens opduikt. Is Club DèjaVu Reunion nog steeds één der populairste.

De lijst met klassiekers wordt ieder jaar groter, want het leven gaat door. De muziek staat niet stil en ieder jaar ontplooien zich nieuwe dj/producers die er al vanaf het begin bij waren, maar zich meer underground profileerden. Kijk eens naar het illustere duo Ernesto vs Bastian. De schijnwerpers staan pas een paar jaar op deze topproducers gericht, maar waar begon het voor hen? Ook jaren terug! Ook zij hebben tassen vol klassiekers en hoe leuk is het om te ervaren vanuit welke hoek deze mannen hun opmars maakten! Dit geld wellicht ook voor het pas ontdekte talent Adam Seller. Al sinds het vorige millennium mee draaiend, maar zich altijd ‘underground’ ontwikkelde. Wat bracht hem erop zijn muzieksmaak te delen? Welke tracks namen hem mee in vervoering? Voor deze artiesten een uitgelezen kans om dat, waar het allemaal mee begon, weer eens naar voren te halen en te delen met de feestgangers die weten waar het allemaal begon!

Uiteraard zijn de godenzonen van Club DèjaVu Reunion zelf ook van partij. De klassiekers zullen altijd een deel van hun platenkoffers bezetten en dus nooit uit hun sets verdwijnen. Bas & Ram, ze zijn inmiddels zelf uitgegroeid tot de klassiekers van de Nederlandse Trance Scène en zijn dus niet voor niets de gastheren op deze reünie! Tijdens de laatste Club DèjaVu Reunion, een speciale b2b editie in Mei 2008, ontplooide er een waanzinnig sterk duo in de dj-booth. Jochen Miller en Artento Divini lieten tijdens de afsluitende set horen vanuit welke hoek zij verslaafd raakten aan elektronische muziek! De mensen die daar bij zijn geweest weten direct waar we het over hebben. Wat brachten deze toppers een energie terug in de HappydayZZ! Ook dit duo ontbreekt dus niet op deze reünie!

Last but not least! Altijd al eens in de vinylschuur van Cor Fijneman willen kijken? Dit is jouw mogelijkheid! Club DèjaVu Reunion completeert de line-up met deze alleskunner! Woorden doen hem tekort! Gebruik je oren, luister naar zijn muziek, luister bijvoorbeeld naar de klassieker ‘Night of the Jaguar’ die hij afgelopen jaar remixte, dan weet je genoeg. De smaak van Cor Fijneman is er één van een fijnproever! Fijneman neemt zijn allereerste Blackhole tas mee en een zorgvuldig uitgekozen selectie tracks uit de tijd dat hij nog in Spock draaide. Voor diegene wiens geheugen niet helemaal optimaal meer is…..De kenners weten vast nog wel dat naast Cor ook Tiësto er ooit groot geworden is! Het belooft dus een memorabele set te worden!

19 opmerkingen

 
Dar is tie dan weer, te lang geleden, heerlijk, kunnen gewoon niet wachten.
Werkzaam bij PT Events
Artiest {SHOWLIST artist 12, 107103, 47439}
het wordt weer goud van oud :)
Jiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eindelijk weer een Deja Vu :cheer:

Herinnert u zich deze nog nog nog????? :cheer:
TRANCECLASSICS ALL NIGHT LONG!!
Heerlijk, 1000% aawezig :cheer:
 
Uitspraak van Stan&Debby op zaterdag 10 januari 2009 om 13:31:
Heerlijk, 1000% aawezig

Me Toooooooooo hiha Gezwellie :cheer:
Super muziek,Super sfeer,leuke mensen!!


GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Werkzaam bij Afterdreams
Uitspraak van Gramma op zaterdag 10 januari 2009 om 10:46:
TRANCECLASSICS ALL NIGHT LONG!!

owwww yeahhhh!!!!



:woop:
I will be there,and i know i will come home with pain on my feet from the dancing all night long!!!!!!!!!!
Heb nou al zin is toch wel het beste classics feest in NL !!
Uitspraak van Melbrasil op maandag 12 januari 2009 om 14:43:
I will be there,and i know i will come home with pain on my feet from the dancing all night long!!!!!!!!!!

OP ZEKER !!!
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :CHEER:

eindelijk daar is ie weer :D
laatste aanpassing
 



:bounce:
met bas en ram is het altijd feest
deze jongens weten hoe je een feest moet maken
 
Uitspraak van ron en ellis op woensdag 14 januari 2009 om 12:59:
deze jongens weten hoe je een feest moet maken

Zeker de weet, heeeeeeeeeel veeeeeeeel zin in :bounce: