Partyflock
 

Hacking The Machine

gepubliceerd door , op
Oud en Nieuw is al voorbij, maar dat kan de Bazart niets schelen, die doen het even tien keer zo hard over. Januari 2009 staat in het teken van lawaai, beats en knetterharde muziek bij de Bazart. Afgelopen zaterdag was er “Wat is het?”, zaterdag 17 januari volgt “Mealstrom”, een week later komt “Duran Duran Duran” de boel verbouwen, “Acid Rave” sluit de maand af met nog meer geweld op 31 janauri…en tussen dit allemaal vindt op zaterdag 10 januari “Hacking The Machine” plaats.

Net als op Oud en Nieuw verschiet de Bazart niet in een keer zijn kruit en zullen ze de avond zo opdelen dat iedereen tot een hoogtepunt kan komen. Voor de tere zieltjes onder ons zal er eerst wat siervuurwerk zijn erin te komen, maar daarna gaan er toch echt nitraatbommen uit de kast gehaald worden om daarna af te sluiten met een Indonesische miljoenenklapper waar je over 3 weken nog een piep in je oren van zal hebben.

Het siervuurwerk komt van Rapticon om 23:00 Speciaal voor zaterdag gaat hij een tandje langzamer: industriële rauwe beats exclusief cheesy bliepjes. Na Rapticon komt F45T even langs om 24:00 met zijn harde knallen. Een man van weinig woorden, maar zijn draaidebuut op een legaal feest laat zien waarom. Laat de kurken maar knallen.
Als die harde knallen van F45T nog niet hard genoeg waren dan kan je je vanaf 01:00 vermaken met het illegale vuurwerk van Explicit en Rictus Sempra. Mid-Town 070 vs. Mid-Town 010, Chilli vs. Portugal, Man vs. Vrouw…de eerste battle van de avond, dat moet genoeg zeggen. Deze battle is de start van het +200 BPM geweld.

Nog steeds niet genoeg? Hoe kan het ook anders het is maar een keer feest en daarom gaan de knallen nog flink door met Shifter (Pendeho!) om 02:00. Deze trots uit Zoetermeer was een jaartje rustig aan het doen, maar is weer terug om nooit meer weg te gaan. Tijdens het schrijven van dit persbericht wist meneer Rico nog niet wat hij gaat draaien, of het dikke speedcore of ruige frenchcore wordt. Wat hij wel kon zeggen is dat hij Den Haag ouderwets wilt laten hakken.

Als je dacht dat je alles wel had gehoord qua vuurwerk komt er om 03:00 nog even een Belg opscheppen met zijn “knallekes”. Scumbag🇧🇪 zal de strijd aangaan met Vexer om voor eens en voor altijd uit te maken dat ze in België harder kunnen knallen. Vexer zal zeker niet zonder een flink arsenaal aan vuurwerk aan deze battle beginnen. Scumbag heeft zich in The Wall kunnen vormen als DJ en Vexer maakt deel uit van T-T-S wat oa. Audio Active en het legendarische P.O.R.N. organiseert. Ze weten beide wat knallen is maar wie heeft het hardste vuurwerk? Wil je weten wie wint, kom dan rond 03:00 kijken en supporten.

Omdat Oud en Nieuw maar een keer per jaar is moet het mooi afgesloten worden. Alleen is elk feestje Oud en Nieuw in de Bazart, dus komt er bij deze editie van Hacking The Machine ook een mooi einde op het vreugdevuur. Om iets voor 04:00 zal de Indonesische miljoenenklapper Narkoleptik Kid aka Counterphobia uitgerold worden om nog even de laatste super knallen ten gehore te brengen. Zijn inspiratie SuperTerrorKnallen moet al genoeg zeggen. Speedcore blijft zijn ding, maar op Hacking The Machine sluit Counterphobia af met zijn breakcore-alter-ego: Narkoleptik Kid. De èèn zal dit een oprot-act vinden, maar een beter einde van een feestje is er niet met deze breakcorenoise puur genieten set. Dus maximaal genieten tot minimaal 05:00.

Bereikbaarheid
Toets "­Loosduinsekade 725 - Den Haag"­ in je TomTom en je kan vanaf 00:00 gratis voor de deur parkeren.­

Met het OV
Vanaf Den Haag Centraal rijdt tram 2 (richting Kraaijenstein).­ Uitstappen bij halte Nieuwendamlaan.­ Kom je vanaf station Hollands Spoor, pak dan tram 12 en stap op de (halte) Loosduinseweg over op tram 2 Er vertrekt elk uur een nachtbus voor de deur van het Bazart naar het centrum van Den Haag (Buitenhof).­ Ook kan je met de nachttrein makkelijk thuiskomen als je in Leiden, Delft, Rotterdam, Utrecht, Dordrecht, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven of Amsterdam woont.

Maarre…wat kost het?
De schade is maar 5 euro aan de deur! Mocht je meer info willen, dan kan je dit na lezen op onze website: http://www.bazart.nl

Tot aanstaande zaterdag!

10 opmerkingen

toooomorrow, tomorrow, goed knalle, tomorrow..:d:p heb der al zin in :p euhm, ff vraagje, der zijn toch cdspelers he? mss belachelijke vraag maarja, ff zeker zijn :p
Artiest Vexer
Creatief geschreven persbericht (Y)

Dino, echte bikkels draaien geen cd's ;P
Uitspraak van R@VER op vrijdag 9 januari 2009 om 16:30:
Dino, echte bikkels draaien geen cd's

ok, zal meneige tracks ff snel late perse dan :p
Uitspraak van Scumbag op vrijdag 9 januari 2009 om 17:03:
ok, zal meneige tracks ff snel late perse dan :p

wil ik wel whitelabeltje dino o:)
 
Vaag aanwazig :P
Artiest F45T
Zo nog een paar uurtjes en dan maar kijken wat er gaat gebeuren...neem iig mijn feestbroek mee ;)
 
Yeah lekker losgaan vanavond!!! Heb er zin in!! :P
 
Ge-wel-dig genoten!! :respect: Thnx you guys, jullie waren geweldig!! (K)