Partyflock
 
­ Nederland

Don Diablo
life is a festival tour

gepubliceerd door , op
Don Diablo
29 november 2008
FeestDon Diablo · life is a festival tour
Datumdonderdag 4 december 2008
LocatieSimplon Site
FeestDon Diablo · life is a festival tour
Datumvrijdag 5 december 2008
LocatieMEZZ Site
FeestDon Diablo
Datumzaterdag 6 december 2008
LocatieLinde Site
FeestDon Diablo · life is a festival tour
Datumvrijdag 19 december 2008
WinactieDon Diablo actiegesloten
LocatieTivoli
Het nieuwe Don Diablo album, “Life is a Festival”, is een feit en om dit album te promoten, zal er in december een tour karavaan door heel Nederland trekken, die een aantal van de beste podia zal aandoen. De aftrap van de tour vond plaats in de Jimmy Woo, met onder andere de Audio Bullys als speciale gasten, maar ook De Kelder in Amersfoort werd al hard gerockt, voordat Don Diablo zijn tour voortzette in Australië de afgelopen maand. Nu keert de tour terug naar Nederland en staan er een vijftal data op het programma met een bont gezelschap aan gast artiesten.
 
Don Diablo over de tour: “Ik wilde voornamelijk een tour plannen, waar plezier voorop staat. Niet alleen het publiek, maar ook de artiesten onderling moeten gewoon lol hebben. Hoewel de gast artiesten op de meeste avonden hetzelfde zijn, zullen alle avonden toch volledig anders zijn. Het is een samenspel met het publiek en dat verschilt in elke stad. Kortom, maak je borst maar nat, want ‘we’re coming to a town near you!’ ”
 
De tour start op donderdag 4 december in poppodium Simplon te Groningen, waar Don Diablo vergezeld wordt door gastoptredens tijdens zijn set van hiphop veteranen SpaceKees & Jiggy Djé en het nieuwe collectief Silvah Haze. Je kunt zeer binnenkort dan ook wat gratis tracks verwachten die Don met voorgenoemde acts gemaakt heeft om alvast in de stemming te komen voor de tour! Daarnaast zullen Phonic Funk en Bizzey, waar Don Diablo eerder twee hits mee scoorde van de partij zijn.
 
Vrijdag 5 december landt de tour aan de andere kant van het land in poppodium MEZZ te Breda, met hetzelfde gezelschap als in Groningen . Don Diablo heeft lang niet meer in Breda gestaan en moest eerder dit jaar helaas noodgedwongen een optreden afzeggen, maar komt het deze keer meer dan goedmaken.
 
Een dag later, zaterdag 6 december, staat Don Diablo in Club Rembrandt in samenwerking met organisatie Electrocute. Speciale gast deze avond is het Duitse electro collectief Digitalism, maar ook Electrocuties Mirwais, Jamie Fanatic, Jack LesL, RawEndz, Yamani, en Zef Felecien zijn van de partij.
 
Een week later, vrijdag 12 december, komt de tour langs de nieuwe hotspot van Rotterdam, Watt. Naast de oorspronkelijke line-up, zoals in Groningen en Breda zal ook DJ Willie Wartaal, bekend van De Jeugd van Tegenwoordig aanwezig zijn om de tent te rocken met de boys.
 
Afsluiter van de tour is de Tivoli in Utrecht op vrijdag 19 december. Eerder dit jaar deed Don Diablo al een nagenoeg uitverkochte Sellout Sessions avond in Tivoli en komt deze keer groter en beter terug. Ook hier zal Don Diablo het publiek rocken samen met SpaceKees & Jiggy Djé, DJ Willie Wartaal, Silvah Haze, Phonic Funk, en MC Bizzey.
 
In het geheim wordt er nog gewerkt aan een extra datum op een speciale locatie, maar zodra hier meer over bekend is, zal dit direct gemeld worden.

6 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
Goed bezig Schipper!

See ya!

Ps. Bizzey is wel errug Busy.. whehe
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij SEKOIA
geen mondial? ;)
vrijdag erbij in Breda :D Zin in!!!!!!!
Aanwezig in Breda vrijdag in de mezz
Live is a festival: Stereosonic Brisbane blijft het beste. Thnx for that one!
blei dat ik veder gegaan ben als aleen standaard dj,,en de markt zit,,er vol mee