Partyflock
 

Prikkelgeil
In 2009 jouw vaste vrijdagavond in stijl

anoniem gepubliceerd op
Prikkelgeil
22 november 2008
Nog maar net bijgekomen van de eerste succesvolle editie van Prikkelgeil van 25 oktober j.l. is er weer nieuws. Vanwege de enorme belangstelling heeft de organisatie Beatz per Marco Productions besloten 2009 in te knallen met een vast terugkerend ondeugend, zinnenprikkelend maar vooral stijlvol erotisch feest op een vaste locatie in het midden van Nederland.

Prikkelgeil zal worden gehouden op iedere eerste vrijdag van de maand @ Club 7eVenue te Zaandam te beginnen op 2 januari 2009. Vanwege dit heuglijke feit alsmede het inluiden van het nieuwe jaar zal op deze datum de entreeprijs nihil zijn en is er dus gratis toegang voor koppels en/of vrouwen want mannen alleen zijn op deze feesten niet toegestaan.

De locatie, de muziek, de aankleding, het personeel, het entertainment en de organisatie hebben een lang vervlogen gevoel weten terug te brengen in hartje Zaandam en is daarom door een groot en gemêleerd publiek zeer welkom ontvangen. Door de toevoeging van nog meer muziekstijlen als trance en hardtrance in de vorm van gevestigde namen als Mitch B, Triple MMM of tech-house wizard Jellyfish belooft 2009 een nog mooier feestjaar te gaan worden.

Op vrijdag 12 december a.s. is de tweede editie van Prikkelgeil en zal dit keer in het teken staan van 2=dubbel lekker. Alle dj’s zullen B2B staan in de meest verrassende en spannende combinaties met onder meer toppers als Le-on, Sidney, Praveen, Gus Tinto en Miss Djackie en nieuwkomers Mike-Vee, Arwin en DanVee. Naast de verleidende muziek zal er regelmatig duo entertainment te zien zijn met opzwepende performances zowel in de splinternieuwe danspalen als op de vloer. Ook aan live-artiesten is gedacht en zal Sammiro weer zijn handen blauw slaan om iedereen ervan te overtuigen dat er maar een iemand de “King of drums”is.

Overal is wat te doen en te zien en tijdens deze editie zal er onder meer weer een wervelende modeshow plaatsvinden. Buiten de aanwezige stands met o.a. sieraden, erotische speeltjes, lingerie, partykleding en schoenen zullen Miss Angel en Miss S.A.B. de visuals verzorgen die menig bezoeker op een originele maar stijlvolle en verrassende manier zullen prikkelen.

Aardbeien met slagroom, snoep, kortingsbonnen voor kleding en schoenen, massages, gratis condoom, een exemplaar van Lust Magazine, zomaar een greep uit de vele extra prikkels die ertoe bijdragen dat dit zeer vrouwvriendelijke feest het ultieme voorspel is voor ondeugende koppels en vrouwen.

Er is tevens een aparte intieme en sfeervolle rokersarea genaamd de Lust Room waar een guest dj met zijn frisse housebeatz zijn opwachting zal maken en waar de bezoekers onder het genot van hun rokertje heerlijk kunnen relaxen.

Gedurende de avond zal er een professionele fotograaf doorlopend foto’s nemen van de aanwezige vrouwen en er zal na afloop een nieuwe Miss PrikkelGeil worden gekozen die daarmee een professionele fotoshoot wint alsmede een sensueel nieuw outfit en een paar sexy laarzen of schoenen naar keuze.

13 opmerkingen

 
Uitspraak van Party Roy op zaterdag 22 november 2008 om 17:08:
GEIL

Bedoel je niet prikkelgeil?
wat een kutnaam voor een feest :\
 
party time

xxx
 
Vorige editie was super.
wow! ben hartstikke aan 't aftellen...
Uitspraak van verwijderd op zondag 23 november 2008 om 15:58:
party time
:cheer:

Kijk ernaar uit :P
 
Uitspraak van Stuiterkim! op zondag 23 november 2008 om 06:44:
wat een kutnaam voor een feest :\

Dan ben ik niet de enige die het niet vindt klinken :)...
 
Uitspraak van actief op maandag 24 november 2008 om 17:37:
Uitspraak van shai op zondag 23 november 2008 om 06:44:
wat een kutnaam voor een feest

dan moet je er ook niet heen gaan he
 
rimpelgeil?