Partyflock
 
­ Nederland

Technician komt met sterke line-up

gepubliceerd door , op
Technician komt met sterke line-up
20 oktober 2008
Het underground techno geluid is razend populair, in de randstad. Het Brabantse volk daarentegen is hier iets moeilijker warm voor te krijgen. Ondanks dat de Brabanders als geen ander weten wat feesten is lijken Techno DJ’s maar een klein publiek te bereiken. 3-House hoort bij dit kleinere Brabantse gezelschap, waar techno door de aderen stroomt, zij willen dat deze sound meer oren bereikt in Brabant. En houden voet bij stuk dit te bereiken.

Drie jaar geleden heeft 3-House Technician tot leven gewekt. Een techno concept gericht op het talent van morgen. De voorgaande edities waren een overweldigend succes. Technician in 2007 trapte af met Lady Aïda. Deze ongekroonde queen of techno is één van de grondleggers van de Nederlandse techno met haar kleurrijke verleden en historische optredens had zij het genoegen om de eerst editie van Technician tot een waar succes te maken.
De tweede editie stond in het teken van innovaties. Hier stonden T_squared en Phatness centraal. T_squared was al een oude bekende bij 3-House, berucht om zijn rauwe geluid maar bovenal die stevige drive die hem kenmerkt. Daarnaast maakte Phatness zijn debuut. Phatness is van origine een hardcore dj. 3-House was daarom ook erg benieuwd hoe hij techno zou ervaren en laten horen met zijn snelle draaistijl, in wederom een uitverkochte zaal, deze keer in Boekel.

De derde editie is op 6 december aanstaande waarbij Technician weer terugkeert naar haar thuisbasis, Broadway met zoals we gewend zijn van 3-House, een stevig programma. De line up is deze keer samengesteld door Frankie S. Lid van 3-House en allesweter op het gebied van Techno. Frankie S is altijd opzoek naar de nieuwe belofte en tijdens het samenstellen van de line-up wist hij precies wie er deze keer op lijstje kwamen.

Technician Main
Op het hoofdpodium staat onder andere 3-House eigen talent Bart de Wetering en lokale helden Terrance & Phillip, deze twee minimal lovers gaan hun debuut maken voor de 3-House organisatie. Daarnaast gaat Emote uit Grave het publiek verwennen met een 3 deck mix special, een unieke happening wat de sfeer een extra dimensie zal geven.
Edwin Oosterwal en Invite vertegenwoordigen het bewezen talent. Edwin Oosterwal heeft zijn Techosporen nagelaten met optredens op o.a. Extrema Network, Paaspop en Awakenings. Daarnaast heeft hij een paar sublieme producties op zijn naam staan samen met compagnon en technogrootheid Joris Voorn onder de naam Rejected. Aanstormend talent Invite is heel hard op weg om bij de top te horen (als hij daar al niet bij hoort) van de Nederlandse Techno scène, zo maakt hij onder andere zijn debuut op Awakenings in november en zal hij met zijn geweldig opzwepende sets Technician nog meer kleur geven.

Technician DJ Cafe
In het DJ Café zal Frankie S zelf de avond openen, waarna local hero Ruut het stokje overneemt. Daarnaast heeft 3-House nog een primeur in petto, Ready2Move. Een dj duo, Ferry Kloos & Sten L, dat een soort drive-in discotheek concept hanteert waarin ‘u vraagt, wij draaien’ centraal staat.

Kortom, op 6 december staat er een spannende avond op de planning. Een avond waar techno de drijfveer is, met een ijzersterke line-up in de main en een gezellige variatie in het DJ Café. Een unieke combinatie die iedereen zal verrassen.

10 opmerkingen

 
Werkzaam bij Vier
emote en invite:)
 
Verdiende aandacht!

Vette shit :respect:
Anders dan hierboven beweert gebeurt er volgens mij een hoop goeds op Techno gebied in Brabant.
De enige Awakenings party buiten de randstad is in Brabant. Zodiak Commune verzorgt al dikke 15 jaar (!!) heel regelmatig toffe feesten in het Brabantse land. Extrema heeft op haar festival altijd een zeer aangename Techno line-up en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Beetje jammer zo, er wordt, mijn inziens een hoop mensen tekort gedaan!
laatste aanpassing
 
heb niet echt het idee dat brabant hier tekort word gedaan....het is gewoon een feit dat techno in de randstad een stuk populairder is dan in brabant.....

leuk feestje dit....ben er bij...:)
 
Artiest {SHOWLIST artist 44863, 44989, 50803}
Sjiek zeg zo'n nieuwsbericht! Jullie zijn lekker bezig! :D
Uitspraak van scent op maandag 17 november 2008 om 22:47:
Anders dan hierboven beweert gebeurt er volgens mij een hoop goeds op Techno gebied in Brabant.
De enige Awakenings party buiten de randstad is in Brabant. Zodiak Commune verzorgt al dikke 15 jaar (!!) heel regelmatig toffe feesten in het Brabantse land. Extrema heeft op haar festival altijd een zeer aangename Techno line-up en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Beetje jammer zo, er wordt, mijn inziens een hoop mensen tekort gedaan!

Helemaal mee eens, beetje vreemde aannames en algemeenheden. Des al niet te min goed bezig gatsen!!! Wordt weer vet!
laatste aanpassing
 
Props 2 Zodiak en Extrema zij houden de beweging in goede voortgang. Eindhoven is zeker een hoofdspeler op gebied van techno. Maar Brabant is groot en er is veel meer mogelijk dat merk je aan de alle organisaties die als paddestoelen uit de grond schieten in elk dorpje en stadje. Dit bericht is eerder bedoeld als motivatie in tegenstelling tot kritiek. Maar ik ben blij dat er kritisch over nagedacht wordt. Het wordt in ieder geval weer een mooi feestje.
 
Mooi mooi! :D
Ik heb er zin in ja!
Technician in 2007 trapte af met Lady Aïda

?
onder andere

+N

Interrrrrrpunctie :(