Partyflock
 
­ Nederland

Gezocht: Feestgangers (m/v)

gepubliceerd door , op
TK07 is een kleine organisatie waarin gezelligheid voorop staat. Met regelmaat organiseert zij kleine underground feesten in Arnhem. Om deze feesten mogelijk te maken is TK07 met spoed op zoek naar de mensen die graag willen helpen de feesten tot een succes te maken. Voor het najaar heeft zij de volgende vacatures open staan:

Barhanger (m/v)
Breng jij het grootste deel van je vrije tijd aan of onder de bar door? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als barhanger ben jij verantwoordelijk voor de baromzet op de feesten van TK07. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aan de bar zitten op een barkruk, het bestellen van bier en het onverstaanbaar brabbelen tegen iedereen die in de buurt komt.

Speakerknuffelaar (m/v)
Spreekt een alcoholvergiftiging je niet zo aan? Dan kun je ook solliciteren als speakerknuffelaar. Hierbij bestaan de werkzaamheden uit het hoofd zo dicht mogelijk tegen de speaker aan te duwen. Voor deze functie is het belangrijk dat je weinig waarde hecht aan je gehoor. Geniet jij pas echt als je trommelvliezen kraken van de harde bassen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Rondjesloper (m/v)
Iets minder zelfdestructief maar daarom zeker niet minder sfeerverhogend. Ben jij een persoon met uitmuntende vocale kwaliteiten en een groot sociaal netwerk? Dan is deze functie perfect voor je! Als rondjesloper besteed je veel tijd aan het rondlopen door de zaal en het maken van een praatje met iedereen die je tegenkomt. Mensen die opgeleid zijn als barhanger kunnen instromen in deze functie met behulp van een cursus verstaanbaar praten onder invloed.

Geïnteresseerden kunnen zich 22 november melden op de Deathchant vs Pacemaker label night in de WillemEen in Arnhem. Op deze avond hebben sollicitanten maar liefst twee zalen ter beschikking waarin zij iedereen kunnen overtuigen van hun kwaliteiten.

In de grote zaal zal de afvaardiging van de Deathchant en Pacemaker labels bestaan uit niemand minder dan Hellfish, Bryan Fury, The The Teknoist, Skeeta en Tugie. Deze mannen draaien jarenlang mee in de top van de industrial hardcore en vieren deze avond samen hun eigen feestje.

Hellfish is de grote man achter het legendarische Deathchant label. Kom je respect tonen voor de man die uk-hardcore heeft gemaakt tot wat het is. Bryan Fury is één van de drijvende krachten achter het Pacemaker label, de smackdown feesten en de hele internationale scène. De set van deze koning van de crossfader zal niets minder dan genadeloos worden. The The Teknoist is vaste prik op de grote labels en gaat laten horen waarom. Skeeta en Tugie maken het af.

De kleine zaal heeft TK07 ingericht met misschien wat minder bekende, maar zeker niet minder goede artiesten. Mez doet hele bijzondere dingen met zijn live-set en zal vanavond een uur lang de mogelijkheid krijgen het publiek tot zijn muziek te bekeren. Skoza is deze avond de primeur. Ondanks zijn geweldige releases om zowat alle belangrijke Franse labels stond hij tot nog toe nog nooit in Nederland. TCO zal de avond passend afsluiten. Dit echter niet voordat “usual suspects” Nekompromat, Dissolvement, Mendeaz & Joyo en Element: Destruction als Subwoofer de sollicitanten compleet arbeidsongeschikt hebben gebeukt.

De kandidaten worden verwacht om 22:00 uur waarna de procedure naar verwachting tot 5:00 uur zal duren. Het aantal plaatsen is gelimiteerd dus koop je kaartje van tevoren op www.tk07.nl. Dit is goedkoper, je weet zeker dat je binnen komt en de organisatie hoeft dan niemand teleur te stellen. Kaarten kosten in de Voorverkoop 12,50 en 15 euro aan de deur.

124 opmerkingen

Orgineel :D
 
Uitspraak van GabberPinda4Life op zaterdag 1 november 2008 om 22:01:
Ben ik de enige die het verhaal niet grappig vind

nee ik vind het ook alles behalve grappig
Speakerknuffelaar (m/v)

Fulltime :respect:
laatste aanpassing
echt vet!!!
 
ik ben het alle maal ppppppppppppppppppffffffffffffffffffffffff hoe kan dat nou weer ik ben 3d denk
 
nou wat grappig, goed gevoel voor humor :/
Rondjesloper (m/v)

(L)
Supervet geschreven! (Y)
 
hahahahaha
Uitspraak van verwijderd op zondag 2 november 2008 om 17:06:
ik ben het alle maal ppppppppppppppppppffffffffffffffffffffffff hoe kan dat nou weer ik ben 3d denk

:roflol:
 
haha leuk bericht!!!(Y)
:lol: whaha lekker dan :D leuk bedacht;)

Uitspraak van verwijderd op maandag 3 november 2008 om 16:51:
@ BKJN

idd :bounce: :bounce: :D:D
Zeker grappig bericht zeg! :respect:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zondag 2 november 2008 om 10:53:
Sommige mensen hebben gewoon geen humor

Sorry het is gewoon niet origneel meer is al zo vaak op zo'n manier aangekondigd;)
Uitspraak van verwijderd op zondag 2 november 2008 om 14:27:
nee ik vind het ook alles behalve grappig

:roflol: (Y)
ik ben wel van de harde basssss
fuck the politiek ik hou van muziek en alles wat den dolle nelis wil horen is hardcore in zijn oren
wat schuift dat? :roflol:
 
clowns!!!!!
by deze baan moet je het geld zelf mee brengen
gruwelijke line-up!!!!!

Teknoist :yes: