Partyflock
 

Amsterdam Doordraai Event

gepubliceerd door , op
86 uur nadat de eerste avond van de 2008 editie van Amsterdam Dance Event van start is gegaan opent de Flexbar zijn deuren voor Amsterdam Doordraai Event. Vanaf zondagmiddag 1 uur trekken Pixel, Bleifrei en Vreemd samen ten strijden tegen vermoeidheid, verveeldheid en klagende buren. Waarom je huisbaas over de zeik helpen, je huis laten trashen en al je eten en drinken laten veroberen door je vrienden als je met z’n allen ook door kan gaan in de Flexbar.

De organisatie spaart kosten noch moeite om deze zondag tot een onvergetelijke middag, avond en uiteindelijk nacht te maken. Een cursus breien voor beginners, een oud-hollandsche stoelendans, het beruchte ruilhuisje en natuurlijk een breed scala aan vette artiesten maken de partyafter een om nooit te vergeten. De kleine zaal van de Flexbar is de zogehetenhuis kamer annex rookruimte waar iedereen kan doen en laten wat zij of hij wil (natuurlijk binnen de regels van de Flexbar). In de grote zaal van de Flexbar barst het feest echt los; minstens 15 DJ’s uit Amsterdam en omstreken maken hun opwachting en houden iedereen tot teminste 4 uur maandagochtend (!!!) aan het dansen.

Natuurlijk kan een organisatie niet alles alleen doen; het publiek is een zeer belangrijke factor voor een geslaagd feest. Een alles beslissende factor als het om een feest gaat waar de gemiddelde bezoeker al zo’n 48 uur wakker is. Iedereen wordt dan ook gevraagd om zijn of haar spreekwoordelijke steentje bij te dragen (gelieve niet met bakstenen aan te komen). De organisatie vraagt: kleur, kleur en nog eens kleur. Aankleding, versieringen, meubels, broertjes en/of zusjes, huisdieren (bij voorkeur exotisch), verkleedkleren, ballonnen, confetti, goede ideeën en een ongelofelijke dosis vrolijkheid is wat zij graag zien op dit matinee.

Voor iedereen die zeker wil zijn van zijn of haar entree op dit feest: de voorverkoop loopt via www.flexbar.nl en is reeds van start gegaan.

In de line-up kun je de volgende djs verwachten : Aron Friedman, Berend Kirch & Jeroen Kok, Brent Roozendaal, Carlos Valdes, Casper Tielrooij, Drrie, Jan van Kampen, Johanna Mercker, Jorn Liefdeshuis, Mesjokke, Sandrien, Thomas Martojo, unders en Warren Fellow

1 opmerking