Partyflock
 
­

New York House most wanted presents Voodoo · It's second Night of Magic and Mojo

gepubliceerd door , op
afbeelding New York House most wanted presents Voodoo
FeestVoodoo · A night of magic and mojo
Datumvrijdag 31 oktober 2008
LocatieAkhnaton Site
Na een succesvolle eerste editie trakteert organisatie New York House Most Wanted jullie op een tweede avond van Voodoo. Op 31 oktober kun je dan ook Halloween vieren in de hoofdstedelijke Akhnaton met organisatoren Richard Gatling en Martijn Fraaij. Volgens hen draait het er bij hun concept om, om net zoals in de hoogtijdagen van clubs als de RoXy en de IT gezamenlijk de sfeer naar een hoger level te laten doen stijgen. Dat dit niet zomaar uit de lucht komt vallen hoef je de beide organisatoren niet te vertellen. Beiden zijn gepokt en gemazeld door hun veelvuldige uitgaanssessies en/of dj gigs waar ook ter wereld. Nee, deze heren weten waar Abraham de spreekwoordelijke mosterd vandaan haalt: zij gaan uit van een ultieme mix van een openminded, niet al te jong publiek dat echte kwaliteitsmuziek die bestaat uit een vloeiende combinatie van funky clubhouse tunes en heerlijk opzwepende latingrooves met daaroverheen de nodige soul en funkritmes, op waarde weet te waarderen. Gay en straight publiek dwars door elkaar dat gezamenlijk gaat voor een ultieme uitgaanservaring waar de maar al te bekende hokjes verdwijnen en waar men elkaar gewoon respecteert om wie men is. That's what is all about regarding to them!

Voor deze tweede editie is uitgenodigd de Amerikaanse dj Relentless. Deze ware grootheid in het Amerikaanse clubcircuit is tweemaal genomineerd voor de prestigieuze 'DJ of the year competition' van de Glammy Awards. Relentless geboren en getogen in Florida, woont tegenwoordig in NYC waar hij resident is in nightclub Escuelita. Met ruim 25 jaar dj-ervaring heeft hij ontelbare dj gigs en tracks op zijn naam staan. Nog steeds is hij een veelgevraagd artiest en dus zeker de moeite waard om zijn acte de présence mee te maken op Voodoo. Samen met resident dj en gastheer Richard Gatling staan zij garant voor een portie eargasm van het zuiverste water. Verwacht dus een heerlijk zwoele nacht gevuld met dusdanige grooves en ritmes dat je gewoon niet stil zult kunnen blijven staan dan wel zitten.

Om de spanning erin te houden is er dit keer tevens een Mystery Guest geboekt. Dans je alvast warm voor de live-act die dit jaar zijn 8ste optreden op Awakenings zal geven en speciaal voor jullie een exclusieve houseset zal performen: Oliver Kucera. Je kent hem van zijn optredens op o.a. Awakenings, Rockit, Dancevalley, Heroes of Techno en de Love Parade alsmede van zijn back2back sets met Carlos Rios. Dat Oliver Kucera niet alleen talentvol is in het produceren van techno zal hij op Voodoo laten horen. Een extra reden om deze avond bij te wonen!

Ben jij nou zo iemand die zich prima weet te vinden in het gevoerde deurbeleid en die ook nog eens niet vies is van een ruime portie grooves waar de vonken vanaf spatten? In dat geval zien beide hosts jouw of jullie komst van harte tegemoet. Met Halloween mogen bezoekers zich creatief uitleven in originele klederdracht, Dracula tanden, duivelse hoorntjes, maar is iedereen ook welkom om in je eigen dansoutfit te genieten van de muziek. Wees dus welkom op vrijdag 31 oktober 2008; de deuren gaan open om 23.00 uur. Het is er de organisatoren alles aan gelegen om jullie hopelijk pas rond de sluitingstijd van 05.00 uur te zien vertrekken met een grote en dankbare smile op het gezicht.

Trick or Treat!

2 opmerkingen

jaja! eentje voor de agenda!
ook erg benieuwd wat Oliver K gaat doen op house-gebied!!
Leuk feestje, ga ik zeker checken!


Uitspraak van hard on the beat op zondag 26 oktober 2008 om 13:11:
ook erg benieuwd wat Oliver K gaat doen op house-gebied!!

Zeg dat wel...! Reuzebenieuwd :yes: