Partyflock
 

Je moeder belde, heel vreemd...

anoniem gepubliceerd op
Je moeder belde, heel vreemd...
26 september 2008
FeestKant & Klaar · invites Fairmont
Datumdonderdag 16 oktober 2008
WinactieKant & Klaar actiegesloten
LocatieHuize Maas Site
Zo luiden de promoberichten van de organisatie Kant & Klaar uit Groningen. De boys van k&k weten niet waarom ze die uitspraak zo vaak gebruiken maar toch is het zo. Zo luidt dus ook het volgende nieuwsbericht:

“Hey je moeder belde, was echt heeeeeeel gek! Ze zegt dat je 16 oktober naar Kant & Klaar moet gaan in Huize Maas, omdat niemand minder dan Fairmont een live-set gaat weggeven en hiervoor speciaal uit Canada komt overgevlogen! “

Er wordt vriendelijk verzocht geen tel.nummers meer te geven aan moeders, omdat Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje knettergek worden van al die belletjes. Hoewel ze niks tegen moeders hebben wordt het hun toch echt te gortig momenteel!

On-topic:
Moeders en Vaders sluit uw dochters op, voorzie ze van een kuisheidsgordel en timmer uw ramen dicht, want de beruchte Fairmont 🇨🇦 uit Canada komt Nederland onveilig maken! Op 16 oktober gaat Huize Maas op zijn grondvesten trillen door een live-setje van deze koning! Wie o wie kent zijn nummer Gazebo niet die menig festival in trans heeft gebracht en de menigte heeft doen laten zweven naar onkenbare hoogtes? Kant & Klaar is helemaal in hun nopjes door deze boeking. Voor degenen die onder een steen geleefd hebben kunnen het nummer hieronder beluisteren :D.Uiteraard zijn Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje erbij om het geheel in goede banen te leiden. Als we grappen zouden maken uiteraard. Deze enfants terribles zijn berucht om nog harder los te gaan dan het publiek en niemand kijkt meer op als dit duo/trio op de dj-booth klimt met een fles rum en keihard meefeest met de rest. Beelden zeggen meer dan woorden:Conclusie: Voor een bizarre avond vol rollende techno, pompende tech-house en lekker vleugje progressive: Sluip uit je raam en ga los met deze boys!

12 opmerkingen

je moeder belde dat je naar het feest moet gaan maar ondertussen moet je wel je raam uitsluipen:P
Die partyflockers van tegenwoordig zijn echt haarscherp (H)
Mn moeder belde... Fairmont is homo?
laatste aanpassing
Heerlijk nummertje! :D
Origineel bericht ook (Y)
Werkzaam bij Kant & Klaar
Artiest {SHOWLIST artist 39082, 33689, 67026, 82207}
check vooral die blik from hell van het plaatje dat de beamer op de achtergrond projecteerd :d
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 57742, 43116}
Uitspraak van Lucas Lindeboom op vrijdag 26 september 2008 om 18:56:
check vooral die blik from hell van het plaatje dat de beamer op de achtergrond projecteerd

that would be me, thank you :P
:D Weer een heerlijk persbericht. Haha da's wat mij betreft al het halve werk, moet wel een leuk feestje zijn ook. Alleen een beetje ver weg :(
trip meeeer dan waard vaak jaq :D gewoon doen!
 
Aaaah volgende dag om 9:20 tentamen in Amsterdam! Eerste trein terug dan maar!?
Artiest {SHOWLIST artist 76651, 45830}
Of gewoon voor de herkansing gaan!