Partyflock
 
­ Nederland

Fonk in de Nachtburgemeester

gepubliceerd door , op
Fonk in de Nachtburgemeester
15 september 2008
Op 18 oktober vindt alweer de vijfde editie van Fonk plaats. Na een succesvolle reeks aan de Kromme Nieuwegracht 54 zal deze editie onder het stadhuis van Utrecht afspelen. In de oude gewelven van het gemeentehuis zet de organisatie van Fonk wederom een authentiek en uitbundig feest neer. Deze editie maar liefst in 3 verschillende zalen. De nieuwe locatie, Nachtburgemeester, ligt in het hartje van Utrecht en is dus zeer goed bereikbaar.

Voor deze editie haalt Fonk een zeer exclusieve act naar Utrecht. Niemand minder dan de mannen van Polder komen de stad opschudden. Dit biedt de bezoekers een kans om Polder exclusief te kunnen aanschouwen vanwege de geringe aantallen keren dat zij in Utrecht performen. Ook in het buitenland is de live act van Polder al geen onbekende meer. Van Berlijn tot Ibiza, de warme en uiterst dansbare “minimal sound” van Polder krijgt overal lof en bewondering. Naast Polder krijgt Fonk versterking van de man die minimal op de Nederlandse technokaart heeft gezet: Bart Skils. Deze editie naast vertrouwde namen als Specker en het Paloma Klick Kollektiv ook nieuwe namen, zoals 5 Dollar shake, Hilbert Stoon, Paul Niezen (Minimaal Kabaal) en Jorn Liefdeshuis (Pixel/Bar weinig)

Het feest wordt verder verrijkt met de komst van de Oost-Nederlandse de organisatie 8BAHN. In samenwerking met 8Bahn wil Fonk ruimte creëren voor nieuw talent. 8Bahn is in een korte periode bekend geworden door haar veelal uitverkochte feesten in Unitas (Wageningen), Luxor Live (Arnhem) en het Freefall festival in het hartje van Arnhem. Op deze feesten programmeert 8Bahn zeer progressief en schuwt zij het experiment niet. Voor Fonk heeft 8Bahn een Nederlandse line-up samengesteld bestaande uit de live acts Tim Woestenenk en Frank Haag en een dj-set van Invite. Dit programma wordt aangevuld door 8Bahn residents Dimzen, LEFI en Le Roseau. Ook voor de derde zaal verzorgt 8Bahn een deel van het programma met de frisse nu-jazz en house van Bert de Rooij b2b Dollkraut en een knallende house-set van Jorn Liefdeshuis. Naast een muzikaal programma zal er deze editie ook aandacht worden geschonken aan live-painting. Op de avond zelf zullen diverse artiesten hun kunsten op het doek vertonen.

Voor deze uiteenlopende en verfrissende line-up laat Fonk de bezoeker ook niet al te diep in de buidel tasten. Zowel aan de deur als gedurende de voorverkoop kost het kaartje slechts € 10,-. Kaartverkoop voor Fonk is vanaf nu gestart via www.beatfreax.nl, www.intothesource.nl en Revenge in Utrecht.

16 opmerkingen

Ik ga proberen hier bij te zijn (Y)
Goed bezig Thijs! :D
 
Ik ga ook effe kijken denk ik, moet toch wel 10 jaar geleden zijn dat ik voor ‘t laatst onder het oude stadhuis ben geweest.
fonk in de nachtburgemeester ..

ik ken iemand op pf die fonk heet en iemand die nachtburgemeester heet .. :x
Uitspraak van Ro...:banana: op maandag 15 september 2008 om 11:44:
Ik ga proberen hier bij te zijn

Niet proberen, gewoon doen :)
Is dit niet gelijk met smeerboel? want dan word de keuze nog lastig...
zowiezo fonk voor mij :)
 
Uitspraak van STATUE op maandag 15 september 2008 om 13:47:
Is dit niet gelijk met smeerboel? want dan word de keuze nog lastig...

Dikke line up maar voor mij wordt het toch Smeerboel
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
eerst smeerboel, daarna fonk !
Alleeen maar FONKBAHN, meer meer meer meer ik ga alles opmaken, heeeerwlijk!
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 93422, 15820}
Uitspraak van Matt Sunday op maandag 15 september 2008 om 23:47:
Alleeen maar FONKBahn!!

sluit ik me volledig bij aan Matt! (f)

Uitspraak van wesdex op maandag 15 september 2008 om 19:17:
eerst smeerboel, daarna fonk !

als het echt niet anders kan...zeker een goed compromis! :D
laatste aanpassing
Uitspraak van Lé-fì op dinsdag 16 september 2008 om 10:45:
sluit ik me volledig bij aan Matt!

ahaiht! :D
met Dollkraut kun je niet faut!
Uitspraak van wesdex op maandag 15 september 2008 om 19:17:
eerst smeerboel, daarna fonk !

Juistem!
Uitspraak van Wouter? op woensdag 17 september 2008 om 16:05:
eerst smeerboel, daarna fonk !

Juistem!

en daarna naar breukelen olé olé :D
in een zeer dikke locatie op zondagmiddag
met o.a. joachim en een internationale headliner...