Partyflock
 
­ Nederland

Ultimatum, the ultimate hard beginning of the new season

gepubliceerd door , op
Ultimatum, the ultimate hard beginning of the new season
22 augustus 2008
Het festivalseizoen is al weer bijna ten einde, maar niet getreurd, want een nieuw seizoen vol met dikke feesten staat al weer voor de deur en hoe kun je dit nou beter inluiden dan met Ultimatum. Op vrijdag 12 september zet ADB in Time Out in Gemert een line up neer die garant staat voor een zeer dikke avond vol met de vetste sounds uit de hardere stijlen. Time Out staat bekend om zijn weergaloze lichtshows en is een waardige plek om een feest als Ultimatum tot zijn volste recht te laten komen. De schuiven van het mengpaneel kunnen vol worden opgegooid, terwijl het geluid nog steeds zuiver uit de boxen knalt.

In de eerste area (Ultimate Hardstyle) zullen toppers uit de hardstylescene zoals D-Block & S-te-Fan, Josh & Wesz, Noisecontrollers (live) en A-lusion, die deze zomer al menig festival op zijn grondvesten lieten schudden, deze avond jouw trommelvliezen strelen.

Met jong talent als 2-Sidez (live), B-Front, Ran-D, Alphaverb en Low-E heeft ADB de toekomst in huis, want deze jongens zetten met hun sterke producties allemaal een geheel eigen sound neer die zij op Ultimatum ten gehore zullen brengen.

Er zullen op Ultimatum dan ook de nodige nieuwe producties uit de speakers knallen en de kans dat een track een 2de keer voorbij komt is nihil.

De tweede area (Ultimate Early) is ingeruimd voor de liefhebber van de sounds from back in the days. Legendes als Buzz Fuzz, Dano, Gizmo, 75% Dream Team), Norman, Miss Zelda, Bountyhunter en UZI spinnen voor jou de vetste beats uit de early rave, oldschool & classics era. A blast to the past!

Alsof dit nog niet genoeg is, heeft ADB een derde area (Ultimate Freestyle) waar voormalig Time Out resident Duco solo zal draaien. Hij zal ook op deze avond jong talent als de d'Stylerz en Tha Cearly Raver introduceren.

Om het spektakel compleet te maken zal Vj Vidolic op Ultimatum op verschillende schermen de dikste visuals uit de kast trekken en zullen sensuele danseressen laten zien wat zij in huis hebben, immers het oog wil ook wat. Ultimatum wordt gehost door top mc’s als Rems & Da Silva die altijd het maximale uit het publiek weten te halen. Kortom, Ultimatum staat garant voor een ultieme ervaring die je niet mag missen.

Kaarten
Omdat ADB beseft dat het voor velen van jullie een dure zomer is geweest o.a. door alle festivals en vakanties, zijn kaarten voor Ultimatum verkrijgbaar voor de schappelijke voorverkoopprijs van € 13.50. Wees dus slim en koop jouw Ultimatum ticket in de voorverkoop, deze zijn eenvoudig te verkrijgen via www.djbooking.nl/tickets.html

Camera’s
Er mag gefotografeerd worden. Alleen professionele (film)camera’s zijn verboden. Partyflock zal ook aanwezig zijn om de nodige party pictures te maken.

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd is 16 jaar. Neem je legitimatie mee zodat je niet geweigerd kunt worden. Rijbewijs, Paspoort en identiteitskaarten zijn geldige legitimatie.

Roken
Is toegestaan in de daarvoor geschikte ruimten.

15 opmerkingen

 
:bounce:

D-Block & S-te-Fan, Josh & Wesz, Noisecontrollers (live) & 2-Sidez Live!!!! :D
laatste aanpassing
*terwijl het geluid nog steeds zuiver uit de boxen Knalt.
hmmmm het zal mij benieuwen.

Aan de line-up zal het zeker Niet liggen :bounce:
laatste aanpassing
Time Out...altijd gezellig (Y)

Week erna ook weer een dikke editie van; Hardcore Vibes XL

Knallen :yes:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 41026, 24086}
Petje af voor A.D.B.
vette line up :)
 
Werkzaam bij ADB Events
Kan niet wachten:D Vanavond Flyeren @ Time Out (h)
Leuk :cheer: !

Beetje jammer dat dit voor ons altijd aan de andere kant van het land is :[
Uitspraak van 81Pope op zaterdag 23 augustus 2008 om 09:42:
terwijl het geluid nog steeds zuiver uit de boxen Knalt.

Het geluid is daar bagger :X
 
Uitspraak van Deesjuh (L) Joey op maandag 25 augustus 2008 om 14:09:
Het geluid is daar bagger

Wanneer ben je voor het laatst geweest daar? Ze hebben een nieuwe geluidssysteem! :bounce:
ik hoop toch aanwezig :bounce: zin an
"De schuiven van het mengpaneel kunnen vol worden opgegooid, terwijl het geluid nog steeds zuiver uit de boxen knalt."
Hihi, dat is nou net de enige reden waarom ik twijfel :)