Partyflock
 
­

Hardmotion Events presents Reload-R b-day 2008

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 10 oktober is er weer een grote reden om helemaal los te gaan in de Vivaldi in Oss. Dj Reload-R is weer een jaartje ouder geworden en dit zal uitbundig gevierd worden! Deze held heeft vorig jaar al bewezen hoe je een echte B-day moet houden!Een totale uitverkochte locatie, met meerdere artiesten uit het hele land en een geweldig publiek zorgde voor een B-day die nu nog steeds bij mensen achter in het geheugen gegrift staat!

Dit jaar zal er alles op alles gezet worden om de voorgaande editie te overtreffen Het belooft weer een waar spektakel te worden. Er zal extra aandacht aan de licht en lasershows gegeven worden. Ook zal er aan decoratie en entertainment niks ontbreken. Het geluid was vorig jaar al goed maar om jullie extra te verwennen worden er nog eens extra geluidsets bijgezet.

Line Up
Rob aka Dj Reload-R heeft weer flink moeten puzzelen om ook dit jaar weer een goede line up neer te zetten.Vele vrienden en collega dj’s zullen er voor gaan zorgen dat er deze avond alleen maar uit-je-dak-gaan platen voorbij komen!

Area 1 – Year 2000 till 2008
JDA
Noize Suppressor
Outblast
Reload-R
Lady V
The Rizzler
Only
Sjek
The Beat Controller
The Trucidor
The Corecreator
Hosted by MC Nolz & MC Rudis

Area 2 – Year 1992 till 2000
Affix
Bassee
Bigfoot
D-Ablo
Denz
Dope Jay
Major Dilemma
Mr. Blunt
QuickSwitch
Sagem
Serum
T.L. Seng
The Eagle
U-Line
Yataah
Hosted by: Mc Mast-R & Mc Sonik

Rokersbeleid
Op dit evenement zal er een speciale rokers area zijn voor de rokers onder ons.

Eigen vervoer
Via de snelweg Oss aanhouden daarna Centraal station volgen.Vivaldi ligt naast het Centraal station.Voor parkeerplaatsen raden wij aan te parkeren bij het station of achter het gemeentehuis.

Openbaar vervoer
Vivaldi ligt naast het centraal station in Oss,dit is slechts enkele minuten lopen.

Garderobe
Op dit evenement zijn geen kluisjes aanwezig, daarentegen is er wel een garderobe aanwezig waar je jouw jas veilig kan laten ophangen.

Actie
Als speciale actie zijn er early bird tickets voor dit evenement online te verkrijgen via www.hardmotion-events.nl Deze tickets zijn slechts 10 Euro (ex fee).Wees er snel bij deze actie geldt alleen tot 18 augustus

Info
Tickets zijn vanaf 4 augustus te verkrijgen via www.hardmotion-events.nl en bij een aantal
voorverkoop adressen. De prijs is 15 Euro (ex fee) in de voorverkoop en voor een kaartje aan de deur betaal je 17,50 Euro. Wees er wel snel bij de voorgaande editie was uitverkocht!

15 opmerkingen

Major Dilemma

Eindelijk weer :D

Vorig jaar een zeer geslaagd feestje dus sowieso weer van de partij :cheer: :bounce:
laatste aanpassing
 
(y)Area 2 – Year 1992 till 2000(y)
Reload-R b-day boy :cheer:

Waar kan ik me aanmelden voor de afterparty? :9
:cheer:

Robjeeeeeeeee
Ben er weer bij
Make some noise for the Reload-R!!! :kwijl: