Partyflock
 
­ Nederland

Gratis Entree bij Bumpin Chicago

anoniem gepubliceerd op
Gratis Entree bij Bumpin Chicago
1 juni 2008
Bumpin' Chicago gaat de zomer in! Dus ook Partyficial Intelligence gaat even van de zon genieten. Vrijdag 6 juni zal dan ook de laatste Bumpin' Chicago zijn die vóór de zomer plaatsvindt. Uiteraard in de hotste club van Rotterdam: de Catwalk. Het zijn ditmaal geen Amerikaanse, maar Belgische dj’s die acte de precence zullen geven. Het zijn de dj’s Bugsy, Tone & 4etski die de ondergrondse Catwalk zullen voorzien van de meest funky, jackin’ Chicago house. Uiteraard weer ondersteund door de hosts Andrea Cichecki en Swan. Dus trek die pumps en sneakers nog maar eens aan! Het is je laatste kans voor deze zomer. En oh ja, ben je voor middernacht binnen, dan mag je ook nog eens gratis naar binnen.

Diegenen die zich al in de Catwalk durfde te wagen weten wat men bedoelt wanneer een doorgewinterde partyganger suggereert: “De Catwalk klinkt sexy en is sexy. Het is een plek waar fashionista's en muziekliefhebbers elkaar ontmoeten. Pumps en sneakers dansen 'the night away' op sexy vocalen en pompende beats. Een unieke plek met een gemêleerde dansvloer; zo kun je dit best bewaarde geheim van Rotterdam het beste omschrijven”. Onze gast dj’s komen uit dat kleine landje onder ons. Deze Belgen hosten maandelijks hun event ‘Boom Boom Room’. Keer op keer weten zij te bewijzen dat sexy, soulful en jazzy underground house veel meer inhoudt dan velen denken. Het kon dan ook niet uitblijven dat Partyficial Intelligence de drie residerende Boom Boom Room-ers naar Rotterdam haalt. Bugsy, Tone & 4etski, allen zullen zij hun beste Chicago platen in de platentas stoppen voor een avondje jacken op Bumpin' Chicago.

De hosts Swan & Andrea Cichecki zullen uiteraard ook plaats nemen achter de decks. Zij mogen worden gezien als één van de diehard promotors van de nu-school Chicago sound in Nederland, en zijn zij daarmee langzaamaan meer en meer te zien in het land. Dit duo zal in een energieke back2back set laten horen dat die funky, jackin’ sound veel meer waard is dan De Nederlandse underground. Vj’s Stoudt zullen de avond geheel in Chicago stijl afmaken met de vetste en gekste visuals. De vj’s achter Stoudt waren afgelopen jaar niet voor niets de mannen van het beeld tijdens Extrema Network’s Paaspop festival. Vj’s die hun vak verstaan, en hun vaste plek hebben verworven op Bumpin' Chicago.

De organisatie laat iedereen gratis naar binnen! Mocht je voor 00:00 binnen zijn, dan zul je zo door mogen lopen. Kom je na 00:00, dan zul je entree moeten betalen. Een unieke kans om kennis te maken met deze funky, jackin’ muziek, lijkt de organisatie? Meer info vindt je op de website van Partyficial Intelligence!