Partyflock
 
­ Nederland

Footclub into the summer vibe

gepubliceerd door , op
Footclub into the summer vibe
28 mei 2008
Spetterende regendruppels en rondvliegende warmtestralen! Footclub gaat mee met de tijd en dus ook met de temperatuur! Klaar met de sneeuw en klaar voor de zomer! Zaterdag 14 juni host Footclub in dampende club The Thalia in Rotterdam een avond vol dikke house en klappende speakers! Met de skipiste in ons geheugen gaan we ons klaarstomen voor de hitte En dat doen we op een keiharde muzikale hoogstand! He, gezellig, een avondje Footclub met Miss Monica, Skitzofrenix, Brian S, Jasper Clash & Zawdi MC MC!

Een echte zaterdagavond zoals ook een echte stapavond moet zijn! Ouderwets genieten van de beste klanken en de dikste house zoals ook de echte house moet zijn! Footclub heeft zijn naam in Rotterdam (en sinds kort ook Utrecht) met dikke bouten in de grond gevestigd! De leukste mensen komen met de leukste groepjes naar een van de leukste zaterdagavonden in Rotterdam! De dj's achter de decks doen zeker hun ding, want Footclub staat voor kwaliteit maar vooral ook voor feest!

Voor deze zwoele editie is Hollands leading female dj Miss Monica weten te strikken voor een dikke house set! Naast alle festivals en andere grote outdoor events maakt Monica graag tijd voor een gezellig avondje Footclub! Lage bassen zul je zeker niet tekort komen deze avond wanneer deze Miss haar gaafste set ooit gaat presenteren deze nacht! Dat wordt knallen! En als dat nog niet genoeg is, kun je na zijn indrukwekkende set duidelijk niet meer om Skitzofrenix heen! Deze house maffioso weet wel wat de Footclub sound inhoud! Trillende speakers en warme bassline's denderden over de dampende dansvloer heen met deze boy achter de decks! Brian S is uitgegroeid tot een vast waarde van ons! Met lijm en pritstift plakken we daarom ook weer graag zijn naam met hoofd en lichaam erbij! Met zijn funky en oh zulke sexy house is Brian dansend met een glimlach achter de dj booth ook een genot voor de dames om naar te kijken! En met vlag en wimpel presenteren we die bijna 2 meter lange Jasper Clash! Zijn hoofd beweegt op en neer op de dikke bassen die hij uit zijn cd map tovert! Met Ibiza in zijn achterhoofd is hij de ideale dj voor Footclub om de zomer lekker over ons heen te laten komen op zaterdag 14 juni! De cocktails met vocalen neemt Zawdi MC MC voor zijn rekening deze avond!

Eindelijk is het weer zomer en eindelijk is er weer een Footclub! Ze gaan jullie bewijzen dat zij in de zomer ook gewoon keihard kunnen doorfeesten! Party all night long, ze zeggen: join The Footclub!

Forget the winter! Enjoy the summer!