Partyflock
 
­ Nederland

Love Revolution

anoniem gepubliceerd op
Love Revolution
19 mei 2008
Vrijdag 6 juni organiseren Lofi en Karma Productions de eerste editie van ‘Love Revolution’ in de WesterUnie op het Westergasfabriekterrein. ‘Love Revolution’ is het feest ter lancering van de gelijknamige mondiale parade tour. De Love Revolution truck is de enige Nederlandse truck die komende maanden op verschillende internationale love parades te zien zal zijn. Deze zomer zal Lofi op maar liefst zeven dance parades verschijnen waaronder de “Love Parade” in Duitsland, City Parade in Belgie, Love Parade San Franscico en de Freedom Parade in Rio de Janeiro. Ook zullen Nederlandse festivals worden aangedaan als Mysteryland en ook de FFWD parade Rotterdam. Het thema dit jaar is “Summer of Love”, met daarnaast aandacht voor groene energie en de opwarming van de aarde. Nu de derde “Summer of Love” voor de deur staat is het volgens Lofi tijd voor een algemene positieve bewustwording. Met als middelpunt de mens en zijn directe omgeving.

Voor de lancering van Love Revolution zijn een aantal zeer bijzondere dj’s, vj’s, acts en kunstenaars uitgenodigd. Zo zal met TekYes één van de meest baanbrekende vj’s ter wereld naar Amsterdam komen. Deze Parijse VJ heeft onder andere de animatie en special effects voor de Alien trilogie geproduceerd en reisde al heel de wereld over met zijn visuele kunstwerken. Ook zal aroma kunstenaar ODO 7 de WesterUnie van bijzondere geuren komen voorzien, verse lucht uit de Oostenrijkse Alpen!

Op muzikaal vlak zal het deze avond aan niks ontbreken. House in zijn puurste vorm gedraaid door nationale en internationale dj’s. Met Trickski is één van de beste house producers van dit moment binnengehaald. Warme tracks met diepe basslines kenmerken deze Oostenrijkse producers. Afgelopen jaar gooiden ze hoge ogen met verbluffende remixen van Carl Craig’s ‘at les’ en ‘rejected’ van Martin Solveig. Trickski is ook één van de vaandeldragers van het volgens velen meest muzikale label ter wereld: Sonar Kollektive. Samen met Ame, Henrik Schwarz en Dixon zorgt dit label elke keer weer voor pareltjes van releases..

Tweede mainact van de avond is de Zweedse producer Michael Nordgren, beter bekent als Tiger Stripes Zweden. Deze Scandinavische deep house producer wordt wereldwijd geroemd om zijn melodieuze, sfeervolle releases die al uitkwamen op labels als Get Physical en Ibadan. Zo werkte hij al samen met grootheden als Dennis Ferrer, Radioslave en Jerome Sydenham. Nu dan eindelijk in Amsterdam, mis hem niet!

Verder deze avond onder meer Nederlandse top producers 16 Bit Lolitas, Greg van Bueren, ‘Mr. Djbroadcast’ Victor Bakhuis, Zoë Noa, JAMA, Bram van der Loo, Edo Salgado, Pep en nog vele anderen. Bij Love Revolution ligt de nadruk op ‘True House Music’, oude en nieuwe house muziek met body and soul!

Om het Summer of Love idee kracht bij te zetten kan er deze avond bijvoorbeeld lekker worden gedanst op gras. Daarnaast wordt er tijdens het feest groene energie geproduceerd, dit als voorproefje op de parades van komende zomer. Verder veel kunstobjecten zoals Archie de 4-meter hoge robot, ook wel “The president of Crazy”.

Wil je weer eens een bijzonder feest meemaken, kom dan vrijdag 6 juni naar de WesterUnie en beleef de lancering van de Love Revolution! De dress code voor deze avond is geel, de kleur van de zomer 2008!

1 opmerking