Partyflock
 
­ Nederland

R&B Diamonds met special guests Party Squad
Club Bozzini

gepubliceerd door , op
R&B Diamonds met special guests Party Squad
24 april 2008
FeestR&B Diamonds XXL · High Quality Urban Eclectic Events
Datumvrijdag 25 april 2008
WinactieR&B Diamonds XXL actiegesloten
LocatieBozzini
Wat velen hadden voorspeld is dan ook gebeurd! Een totaal uitverkochte Club Bozzini in Kerkrade was op vrijdag 28 maart 2008 het bewijs van de ware opmars van de heren van de organisatie Diamonds Events Belgium. Uit eerdere persberichten is ook door deze mannen al aangekondigd dat het gemiddelde bezoekersaantal dat tot voor kort lag op zo’n 2500 personen tijdens de afgelopen R&B Diamonds editie van 28 maart ruim zou worden overtroffen (mede door het ver vooraf aangekondigde optreden van de uit USA afkomstige super ster Ginuwine ). “Ook wij hadden echter niet verwacht een immense club als Bozzini al zo snel uit te verkopen met een R&B Concept. Nog steeds hebben we namelijk het gevoel nog niet eens echt begonnen te zijn” aldus een lachende eigenaar van Diamonds Events Belgium.

Op de komende editie van R&B Diamonds XXL in Club Bozzini op vrijdag 25 april, de editie die door de organisatie wordt omschreven als de opwarmer voor de 1 year anniversary editie op 30 mei 2008 waarvan de vvk reeds is gestart via www.ticketbox.nl, blijkt al meer wat de heren van DEB bedoelen met dit gevoel nog niet begonnen te zijn. Alsof er vorige maand helemaal geen uitverkochte editie heeft plaats gevonden zetten zij als headliner namelijk niemand minder als multi award winning no.1 dj crew van Nederland The The Partysquad neer!

Deze ‘bazen van de club’ bekend van de top 40 hits: 'Stuk', 'Wat wil je doen', 'Rampaneren', 'Dat is die shit' en 'Non stop' zullen er hoogst waarschijnlijk voor zorgen dat het ó zo grote Bozzini wederom te klein zal zijn voor de steeds groter groeiende groep R&B Diamonds aanhangers die Bozzini steevast elke laatste vrijdag trekt!
Naast de aanwezigheid van The The Partysquad zal de resident line up van R&B Diamonds dit keer tevens gesterkt door guest DJ Scorpion (Urban Kings) in de mainhall bestaan uit Dj Master Lee (The Crunk King, BE) Dj Frederico (R&B Diamonds, BE), Dj Smoke (Bozzini, NL) en DJ Fame (R&B Diamonds, BE). Fernando Halman presentator van BNN televisieprogramma URBNN en DJ van radio zender FUN X zal wederom aanwezig zijn om de presentatie te verzorgen.

Aan de Diamonds Dance Hall Area is onlangs een nieuwe resident DJ toegevoegd. Naast DJ Lyricist en Dj Joe-e-Joe België zal namelijk voortaan ook DJ en organisator van Nederlands grootste Dance Hall Concept genaamd Jamrock, DJ WaxFiend acte de presente geven tijdens deze maandelijkse giga feesten in Bozzini. Tijdens de editie op 28 maart is er geëxperimenteerd met het open stellen van de splinternieuwe VIP lounge in Bozzini. In deze lounge hebben op 28 maart de Vips op een zo losbandige wijze gefeest dat dit voor de normale bezoeker pertinent uit het oog gehouden diende te worden. Naar aanleiding van dit verrassend succes is voortaan besloten speciaal voor deze echte VIP´s een apart feest in de VIP lounge te organiseren met een aparte line up waar alleen personen met een VIP bandje toegang toe hebben. (reserveren via vip@rnbdiamonds.be)

De speciale line up van de party in de Bozzini VIP Lounge op 25 april bestaat uit:
DJ Howie Blaze Nederland
DJ Carmelo België
DJ Calvin België

De aanwezigheid van mensen uit Oost, West en Zuid Nederland en een grote vertegenwoordiging van bezoekers uit Duitsland en België tijdens de afgelopen edities getuigt toch van het feit dat R&B Diamonds @ club Bozzini toch wel met enige trots tot de nieuwe ontdekking van uitgaand Nederland, België en Duitsland genoemd mag worden verkozen. Club Bozzini is volgens velen één van de vetste clubs van Nederland. Het wordt vaak omschreven als een groot attractiepark met vuurwerk, rookkannonen, confetti en nog veel meer verrassingen!

Eerder waren te gast tijdens de R&B Diamonds feesten in Bozzini: Fat Man Scoop Verenigde Staten, Fouradi Nederland, Tony Touch Verenigde Staten, DJ BLG Zwitserland, DJ Irwan, DJ Sake België, Goodfellas, DJ [artist=32989]{Artiest met ID 32989 bestaat niet!}, MBA, The Partysquad, The Opposites, Dio, Fernando (BNN/FunX), Kempi, Lumidee Verenigde Staten, Ginuwine Verenigde Staten en vele anderen. te bewonderen in club Bozzini.

Tickets
Entree tickets zijn voor slechts 13 euro verkrijgbaar aan de deur. Een VIP tafel of VIP entree is te reserveren via vip@rnbdiamonds.be (Vip Area met koude en warme hapjes, ....etc.)
Voor meer info check: www.rnbdiamonds.be Of bel: 0900-2878687 (45cpm)

5 opmerkingen

Helemaaal lossssssss :banana:


:/
laatste aanpassing
wat doet een urban eclectic feest op deze site????
Nou, de stijlen zijn te kiezen bij je eigen profiel, dus tja waarom niet (H)
Uitspraak van Dhr. Rauwe op donderdag 24 april 2008 om 12:03:
wat doet een urban eclectic feest op deze site????

Uitspraak van M op donderdag 24 april 2008 om 12:13:
waarom niet

Muziek is muziek ;)
Uitspraak van Dhr. Rauwe op donderdag 24 april 2008 om 12:03:
wat doet een urban eclectic feest op deze site????

Is toch ook een genre? dus wat maakt het uit???
Is gewoon een dance feest, hier draaien ze rnb, so what...
Eclectic word trouwens ook gewoon op de feesten gedraaid die jij bezoekt en dan zeik je ook niet...

Vind het een beetje een domme vraag