Partyflock
 
­ Nederland

Trippin'
Xclusive

anoniem gepubliceerd op
Trippin'
28 maart 2008
FeestTrippin' · Xclusive
Datumzaterdag 5 april 2008
LocatieArena
Op de eerste zaterdag van april zal Trippin' Eventz weer zijn opwachting maken in de ondergrondse Arena in Utrecht. Deze fantastische locatie zal de bewuste avond worden opgedeeld in twee areas die worden opgevuld met een veelbelovende line-up die zal bestaan uit gerenommeerde top dj’s en aanstormend talent binnen het clubcircuit. Onder andere Quintino, Marc Benjamin en Mathieu Zemel Frankrijk zullen acte de presence geven.

Ray Fox zal de spits afbijten in Area 1. Ray Fox is nu al een aantal jaren bezig met het draaien en produceren van Electro/House en dit is bij de grotere DJ’s en organisaties niet onopgemerkt gebleven. DJ Tony Cha Cha heeft Ray Fox nu onder zijn hoede genomen om hem zowel voor- als achter de schermen te supporten. Area 1 zal na de set van Ray Fox in het teken staan van battles. Om te beginnen zullen Kenneth G en Oliver Twizt met elkaar de strijd aangaan. Door steeds elkaars set af te wisselen proberen ze gezamenlijk tot een hoogtepunt te komen. Kenneth G is de vaste resident van de Nope is Dope feesten en Oliver Twizt timmert ook lekker aan de weg. Dit voormalig lid van Skitzofrenix, maakte naam door de producer te zijn achter monstertracks als “ Damn It” en “ Bring The Noise” en heeft zijn eerste release op Spinning Records al achter de kiezen. Wanneer deze twee heren de avond hebben ingeluid mogen de stokjes worden doorgegeven aan Quintino en Mike Jayden.
Deze twee behoeven geen introductie meer. Quintino is 2006 ontdekt door Laidback Luke en anno 2008 zitten zijn producties steevast in de platenkoffer van o.a Benny Rodrigues. Gregor Salto, Sidney Samson en Erick E. Dat het hard gaat met deze jongen staat vast. Quintino staat samen met Mike Jayden garant voor een verassende set met 120% dansgarantie.

Marc Benjamin is eigenlijk de grootste naam van de avond. Deze gast gaat als een speer. Met boekingen in alle uithoeken van Nederland en zijn vaste waarde voor de Nope is Dope feesten is Trippin’ dan ook erg trots met zijn komst. Marc Benjamin zal back to back rocken tegen niemand minder dan Basti Lourenz.

Speciaal voor deze editie heeft Trippin' Eventz ook nog Mathieu Zemel laten overvliegen uit het land van de stokbroden, wijn en kaas. Net zoals Napoleon in zijn gloriejaren zal hij het dak van de Arena er gegarandeerd af laten gaan met zijn steady minimal/techno sound. Area 1 zal in zijn geheel worden gehost door niemand anders dan de charmante MC Lima Beau.

Area 2 zal net zoals Area 1 in het teken staan van de battles. JVA zal samen met bowy back two back om 01:00 de zondag inluiden. JVA is geen onbekende in de regio Utrecht. Al meerdere malen heeft hij zichzelf gepresenteerd tijdens de drukbezochte avonden in Quignon in Utrecht en Amersfoort. Bowy is net zoals JVA hard bezig om een grote naam te worden in Nederland. Na meerdere gigs in Nederland heeft hij ook al Thailand op zijn CV kunnen zetten. Jackie D komt samen met Sp!cht. Jackie D zal de voetjes van de vloer krijgen met haar club/house sound. Sp!icht is geen onbekende van Jackie D en zo voelen ze elkaar naadloos aan. De eer om af te sluiten is voor Shandor en Bhimzlf. Shandor en Bhimzlf zijn goede vrienden van elkaar en organiseren het altijd populaire “DirtyDrumz” in de omgeving van Amersfoort. MC ReVa zal area 2 onder zijn hoede nemen.

2 opmerkingen