Partyflock
 

Nederland's oudste club viert 25 jaar jubileum

gepubliceerd door , op
Nederland's oudste club viert 25 jaar jubileum
23 maart 2008
FeestKick Off Party · Stalker 25th anniversary
Datumzaterdag 5 april 2008
LocatieStalker
Feest25 Years of Thursday's
Datumnacht van donderdag 10 op vrijdag 11 april 2008
FeestStalker 25 jaar vs Upstruct
Datumvrijdag 11 april 2008
FeestThe Walk & Roger · Stalker 25th anniversary
Datumzaterdag 12 april 2008
FeestHouse Classics · Stalker 25th anniversary
Datumvrijdag 18 april 2008
FeestFinal Friday! · Stalker 25th anniversary
Datumvrijdag 25 april 2008
Club Stalker in Haarlem bestaat in april 25 jaar. Sindsdien is de creatieve koers, naam, locatie en management ongewijzigd gebleven. Daarmee is Stalker de oudste, nog bestaande, onafhankelijke dance - club van Nederland. En misschien wel van Europa. Ter gelegenheid van het jubileum staat Stalker in 2008 volledig in het teken van "25 Jaar Club Stalker'. Dit wordt de gehele maand april gevierd met speciale avonden, waarbij vooral met de programmering extra zal worden uitgepakt. Tevens verschijnt er een jubileumboekje waarin teruggekeken wordt op 25 jaar Stalker. In september volgt een openlucht festival in de Haarlemmer Hout.

Vijfentwintig jaar Stalker programmering leest als vijfentwintig jaar uitgaansgeschiedenis. In het begin stonden acts als Public Enemy, Urban Dance Squad of Orbital op het podium. Later, samen met de opkomst van de House, en de jaren die volgden kwamen daar de dj's voor in de plaats. Bekende namen als Zki, Zjimmy, Eddy de Clercq, Sander Kleinenberg, Shinedoe, Remy, Joost van Bellen, ROOG, Erick E, Danny Howells, Erol Alkan, Kid Alex aka Boysnoize and many more legends & talents stonden achter de draaitafels van de Haarlemse club. "Een kwart eeuw Stalker definieert vijfentwintig jaar uitgaan in Nederland." Het Stalker jubileum valt in tweeën uiteen. Vanaf begin april viert de club haar officiële vijfentwintigjarige bestaan met 12 spetterende feesten met meer dan 60 arteisten. Bekende Artiesten als Paul Kalkbrenner (live), Jojo the Freq 🇬🇧, Mixhell, Remy, 2000 and One, Joost van Bellen, Laidback Luke, Bart Skils, Gregor Salto

Kick Off
Zo vindt op zaterdag 5 april de grote kick off met o.a. een van Stalkers all time favorites: dj's Joost van Bellen en verder met electro techno koningin Jojo de Freq, de uit Londen afkomstige resident van Bugged Out en Nag Nag Nag club. Op donderdag 10 april wordt "25 years of thursday's" gevierd met o.a. Laidback Luke die al bijna meer dan tien jaar kind aan huis is in Stalker. Hij heeft deze tent tientallen keren gerockt. Op vrijdag 11 april wordt het uitgepakt door de Berlijnse ster Paul Kalkbrenner in huis te halen. Kalkbrenner is een van de meest innovatieve technosterren van de afgelopen jaren. Hij flirt met 'early trance', maakt sterke melodieën en knalt ondertussen op z'n Berlijns ouderwets door. Naast Paul zijn ook de Schijfrijders, Alexander Koning en Terry Toner aanwezig. Op zaterdag 12 april is Mixhell uit São Paulo, Brazilië uitgenodigd. Dit duo bestaat uit Sepultura's ex drummer Igor Cavalera en zijn vrouw Laima Leyton. Ze maken een mix waar draaitafels, elektronica en de drums van Igor samen smelten. Daarnaast zijn ze regelmatige gasten van 2ManyDJs en draaien samen met Boys Noize en Justice. Verwacht electro meets techno met live power drums.

20 years house
25 jaar Stalker betekent 20 jaar house muziek. Vrijdag 18 april wordt dus niet alleen 25 jaar Stalker maar ook 20 jaar Housemusic gevierd. De vijfde verjaardag van Stalker in 1988, werd in Stalker de eerste "House party" in Haarlem gehouden. DJ Eddy de Clerck draaide eerste houseplaten in deze Haarlemse club. Dat sloeg in als een bom. Deze classics party wordt gevierd met Zki, Marnix, Remy, Sander Hukke en Ardy B.

Finale Weekend
25 april wordt nog een keer gevierd jaar bestaan met de Nederlandse top dj's Nuno dos Santos, Bart Skils en De Man Zonder Schaduw.

Let op! De hele maand opent Stalker haar deuren een uur vroeger, vanaf 23.00 uur. Tussen 23.00 en 00.00 uur verwelkomen we iedereen met een jubileum cocktail. Maar er zijn nog meer speciale jubileumacties.
  • De gereduceerde entreeprijs geldt tot 00.00 uur.
  • Bovendien is er gratis entree voor de eerste 25 bezoekers.
  • Voor alle 25-jarigen is er gratis entree tot middernacht.
  • Daarnaast worden er passe-partouts aangeboden voor het jubileum. Deze zijn geldig gedurende de hele maand april voor alle avonden. Hiervoor kun je een mailtje sturen naar stalker@xs4all.nl.

De voorverkoop begint donderdag 20 maart via Revert (Kleine Houtstraat 30, Haarlem) en Trancentral (kruisweg 40, Haarlem).

Zie ook www.clubstalker.nl voor de volledige agenda.

8 opmerkingen

HULDE VOOR DE STALKER!

Echt fe-no-me-naal om al 25 jaar een club te runnen en nog steeds zo creatief en vernieuwend te zijn.

Gefeliciteerd :cheer:
vetjes hoor !!vooral naar het festival kijk ik uit !!
Leuk, Kalkbrenner :honger:
Carte Blanche Weert is al 28 jaar o:)

verder gefeliciteerd hoor
Club westwood vierde onlangs zijn 40ste verjaardag
 
Uitspraak van Arie temmes op zondag 23 maart 2008 om 20:11:
Club westwood vierde onlangs zijn 40ste verjaardag

Whaha goeie...
Voor alle betwetertjes onder ons:


Uitspraak van Arie temmes op zondag 23 maart 2008 om 20:11:
Club westwood vierde onlangs zijn 40ste verjaardag

Uitspraak van QS op zondag 23 maart 2008 om 18:57:
Carte Blanche Weert is al 28 jaar

Dat zal allemaal wel maarrrrrr, Locatie, management en creatieve visie van de Stalker is sinds 25 jaar nooit aangepast, daardoor is het dus de oudste club van Nederland. ;-)