Partyflock
 

Lovin L’ectro’s ‘Guide to Happiness’
Flirten met André Galluzzi in het Paard

gepubliceerd door , op
Lovin L’ectro’s ‘Guide to Happiness’
10 december 2007
FeestLovin L'ectro · The guide to happiness
Datumvrijdag 15 februari 2008
LocatiePaard Site
Lovin L’ectro verlegt zijn grenzen! Na 2,5 jaar succes in het Leidse LVC zal het welbekende party-concept uit de Sleutelstad in 2008 voor het eerst neerstrijken in Den Haag. Op vrijdag 15 februari is het de beurt aan het Paard om kennis te maken met de onderhand geruchtmakende Lovin L’ectro -gekte, ditmaal in de vorm van een heus Valentijn-concept, oftewel Lovin L’ectro’s ‘Guide to Happiness’!

Je kent het wel, op zoek naar een geliefde, maar niet wetend of die schone op de dansvloer bezet of geïnteresseerd is. Dan is Lovin L’ectro’s ‘Guide to Happiness’ de beste manier om duidelijkheid te krijgen. Op deze avond krijgt elke bezoeker namelijk een hartvormig lichtje opgespeld, waarvan de kleur aangeeft of de persoon in kwestie vrijgezel of bezet is. Klopt het hart in de juiste kleur, dan staat niets een gewaagde Valentijn-actie meer in de weg!

Los van het flirten, staat de allereerste Lovin L’ectro in het Paard vooral in het teken van goede muziek. Headliner van de avond is de Duitse dj André Galluzzi, bekend van het Frankfurtse Cocoon -label, maar evengoed berucht om de diepe technosets die hij het liefst in urenlange marathonsessies laat horen. Ook op Lovin L’ectro zal hij ongetwijfeld die reputatie gaan onderstrepen.

Tweede headliner is het Amerikaanse dj-duo Chip Powers & Dale Johnson aka Chip & Dale. Dit mysterieuze tweetal, altijd gekleed in smetteloze politie-outfit, is de laatste tijd steeds vaker te bewonderen in Europa, waar hun techno-georienteerde dj-sets momenteel een ware cultstatus hebben veroverd. Onlangs maakten ze nog een onuitwisbare indruk op het Cocoon New Years Eve-feest in de Rotterdamse Maassilo, niet voor niets de eerste buitenlandse act die onlangs aan het gloednieuwe Lovin L’ectro Bookings is toegevoegd.

Ook de derde act deze avond komt hier vandaan. Koen Lebens & Fokko Versloot kennen we van hun This Is Sick-feesten in de Leidse Hifi Bar, al begint het duo nu ook op het producerende vlak steeds succesvoller te worden. Zo komt hun ‘Circus’ binnenkort uit op het gerenommeerde Outland Records en staan het komende jaar nog meerdere releases op het programma.

Alles bij elkaar een liefdevol programma.

5 opmerkingen

Andre komt niet tot z'n recht als ie maar twee uurtje moet draaien:(
Galuzzi, Chip & Dale, Koen en Fokko :respect: Hele nette line up :D
Even na die vervelende reclame op > play drukken (Y)

{dienst bestaat niet meer: mybestdj}

en natuurlijk
laatste aanpassing door een beheerder
Uitspraak van ZAZAZA op vrijdag 8 februari 2008 om 16:43:
Andre komt niet tot z'n recht als ie maar twee uurtje moet draaien

Hij komt nergens tot zijn recht behalve in de Panoramabar...
Uitspraak van Oc op zaterdag 9 februari 2008 om 20:53:
Uitspraak van ZAZAZA op vrijdag 8 februari 2008 om 16:43:
Andre komt niet tot z'n recht als ie maar twee uurtje moet draaien

Hij komt nergens tot zijn recht behalve in de Panoramabar...

maakt niet uit!!!

wordt hele vette avond