Partyflock
 
­ Nederland

Bootleg DJ Café viert negenjarig bestaan

gepubliceerd door , op
Bootleg DJ Café viert negenjarig bestaan
22 januari 2008
Sinds het Bootleg DJ Café negen jaar geleden haar deuren opende heeft een indrukwekkende keur aan binnen en buitenlandse artiesten de bezoekers vermaakt met kwalitatieve elektronische muziek in de breedste zin van het woord. De bar aan de Mauritsweg heeft zich ontpopt als de favoriete hang out en ontmoetingsplek van vele Rotterdamse discjockeys, producers en natuurlijk feestgangers. Door zowel gevestigde namen als opkomend talent een podium te bieden en door steevast kwalitatief goede muziek te programmeren (en niet per se muziek die het meeste publiek trekt) heeft het Bootleg DJ Café zich onmisbaar gemaakt voor de Rotterdamse scène. Vele Rotterdamse artiesten en organisaties hebben hier hun eerste stapjes gezet en voelen daarom een sterke verbondenheid met dit ‘clubhuis’ van de Rotterdamse underground.

De gehele maand februari zal in het teken staan van festiviteiten rondom het negenjarig bestaan. In samenwerking met de verschillende organisaties die een vaste avond hosten in het Bootleg DJ Café, is een zeer breed en interessant programma samengesteld. Zo zijn bijvoorbeeld artiesten als Fabrice Lig (Versatile, BE), Todd Sines (Planet E), Rob & Zoopsie (The Revolving Eyes, BE), The Moderator (Down Low), Orgue Electronique (Creme), Alden Tyrell (Clone), Syncom Data (SD), Jeng Do (Sound Architecture), Bas Mooy (Audio Assault), Stentec (Technoise), E-Contact (Stock 5) en Estroe (Eevonext) uitgenodigd om op te komen treden. Dit is maar een kleine greep uit het ruime aanbod, in totaal zullen er tijdens de jubileum maand meer dan vijftig verschillende artiesten achter de knoppen plaats nemen.

De avonden variëren van Rotterdamse begrippen als ‘Strictly Techno’ van oudgediende Perry en T!M’s eigen avond ‘Grammar’ tot het pas opgestarte ‘Chicks On Technics’ waar zoals de naam al doet vermoeden een all-girl dj formatie haar kunsten komt vertonen. Daarnaast verzorgen Fusion en Denny D de Drum ’N Bass avond ‘Diffusion’ (langst lopende drum ’n bass avond van Nederland!), is er weer een nieuwe editie van Détour (gastheer Raymond Schmuckenschlager), komen Jamie Lie A Kwie en Jeff Moore langs met de Platform crew en viert de clique van Steven Pieters en KRY het 3 jarige bestaan van hun avond R3HAB. Laatsgenoemden organiseren tevens een nieuwe editie van ‘_LIVE’, een avond die puur draait om live optredens en eigen produkties. Er is dus genoeg te beleven deze maand en bij deze nodigd het Bootleg DJ Café iedereen uit om het negenjarig bestaan te komen vieren. De taart met kaarsjes en de ranja staan klaar!

Het volledige programma en meer informatie over het Bootleg DJ Café zijn te vinden op: www.bootlegdjcafe.com

4 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 88931, 990, 61959}
Go Bootleg!
 
Leuke tent (y)
moet ik nog steeds is gaan kijken:D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
back to rehab