Partyflock
 

Streamers
Let's Lektroluv Streamers

anoniem gepubliceerd op
Streamers
14 januari 2008
FeestStreamers · Let's Lektroluv Streamers
Datumvrijdag 7 maart 2008
WinactieStreamers actiegesloten
LocatiePaard Site
Help, is there a doctor in the house? 7 maart wél in het Paard! Dan treedt de indrukwekkende, gekke, aparte en altijd goeie Dr. Lektroluv hier op. Soulmax had in 2007 al door laten schemeren dat ze in 2008 meer internationale DJ’s wilden boeken. Innovatie, daar houd deze organisatie van. Ieder jaar moet beter, grootser & spectaculairder! Er komen steeds meer partyorganisaties en dit is de manier zich te onderscheiden. Nu is het zover, Soulmax presents ‘Let’s Lektroluv Streamers.’

‘Let’s Lektroluv Streamers’ brengt je naar verschillende hoogtes! De avond begint met Jacques de la Disque. Eric de Man verschijnt om 01:00 achter de draaitafel en op het moment dat je denkt dat het niet beter kan, brengt de dokter je samen met MC Vika Kova naar je climax. Mocht je alle spanning niet meer kunnen handelen, geen zorgen er lopen sexy zusters door de zaal om jou weer de oude te maken. Verder zijn er verleidende danseressen en er is een fotograaf die jou goede party-momenten vastlegt.

Soulmax wil Dr. Lektroluv op Streamers en de dokter wil naar het Paard. So ‘Let’s Lextroluv Streamers’ is held in het Paard. De beste sound van Den Haag komt uit deze tent. In Den Haag ben je als artiest zijnde pas echt gaaf als je hier bent geweest. Dus logisch dat alle grote artiesten hier hun verschijning hebben gemaakt.

Op 7 maar 2008 heb jij een doktersafspraak in het Paard. Laat Dr. Lektroluv je verleiden met zijn unieke presence en helende beats. De dokter komt niet vaak naar Den Haag. Zorg dan ook dat je erbij bent en wacht niet te lang met kaarten kopen. De kaarten zijn per 8 januari al te koop bij de dagkassa van het Paard en online via www.easyticket.nl. De tickets kosten €15,- in de voorverkoop en €18,50 aan de deur. Voor meer informatie mail info@soulmax.nl.

Love is in the air, luv is in the house, spread the love at the Paard. Dress seductive be seductive and let yourself go. Make up is unique and Sexy.

6 opmerkingen

 
Uitspraak van >> ** Mr.Nice ** << op maandag 14 januari 2008 om 19:03:
Green Hero

Sinds Extrema ook helemaal fan van deze gast!
Knallen! Dr. Lektroluv hero
Lektroluv in het Paard Kikke!
:| Wil het eigenlijk NIET missen!