Partyflock
 
­ Nederland

Le Soule

anoniem gepubliceerd op
Le Soule
10 januari 2008
Op zaterdag 12 januari 2008 zal de vierde editie van Le Soule plaats vinden. Dit concept, is ontstaan door een vriendenband tussen twee gerenommeerde organisaties, namelijk: Crunc & LoveBeats. Samen goed voor bijna 200 events per jaar. Crunc is bekend door oa. Superstars, GO!CRUNC en Soigné. LoveBeats (Groovy Events) van oa. LoveBeats, Platinum en Silver!

Le Soule is een samensmelting van 2 verschillende elementen. Namelijk het vol van entertainment, romantiek en warme Parijs en de warmte die house music kan hebben. Het zorgt voor een avond met een ziel, een avond Le Soule. Zaterdag 12 januari de vierde editie alweer vanaf oktober. De zeer aantrekkelijke club / restaurant Cineac, is ook deze editie de locatie voor Le Soule.

De line up liegt er niet om. Deze avond zal namelijk gevuld zijn met de beste housebeats gedraaid door niemand minder dan door zeer gewaardeerde DJ’s. Zo zullen o.a. Bruno Banner Frankrijk, Eduardo Ramirez & Bassline achter de “spinning wheels” te vinden zijn en de Cineac helemaal laten trillen en doen losgaan! Le Soule is geen concept waarbij het genoegen neemt met een x aantal dj’s, het is een avond vullend concept. Met daarin speciaal entertainment. Naast geweldige dans acts zullen de dj’s ondersteund worden door o.a. MC Choral en Saxy Mr S. (saxofoon). Zo beloofd Le Soule een volwassen concept te zijn.

De deuren van Cineac zullen geopend zijn vanaf 22:00 en het feest zal tot 04:00 door gaan. Zorg ervoor dat je je kaartje vóóraf koopt. Dit kan namelijk op www.crunc.nl en zal dan in de presale 10,00 euro kosten. Wanneer je je kaartje aan de deur wilt kopen, zal de entree 12,00 euro zijn.

Dus kom allen naar dit spectaculaire feest op 12 januari in Cineac @ Amsterdam, en laat je verassen door een geheel verfrissend concept!

2 opmerkingen

 
Artiest San Miquel
als niemand erop reageert doe ik het maar....




reageer....
Artiest Rodg
niet reageren.. maar gewoon gaan ;)