Partyflock
 

Grote verbouwing in Happy Dayzz voor Unique deze zaterdag 8 december

gepubliceerd door , op
Unique Sexycity deze zaterdag 8 december in HappydayZZ! Het gaat een feest worden dat zo uniek is dat je de hele HappydayZZ niet meer terugherkent. Vanwege de goede verkoopcijfers bij Ticketbox (klik hier voor jouw tickets/ voorverkooppunten) en van het uitverkochte succes van vorig jaar (klik hier voor foto’s van het succes van vorig jaar) zal het hele Nachtboetiek team de HappydayZZ grondig onder handen nemen: “We zijn volop bezig met extra zitgelegenheid, extra ingehuurd geluid voor de grote zaal, zodat het in de main zaal HappydayZZ weer spectaculair zal klinken, extra veel podia en de dj op een andere plek. We zullen de HappydayZZ zo verbouwen met podia en de dj op een andere plaats dan je gewend bent dat de club niet meer terug te herkennen is. We gooien alles om: het geluid op een andere plek, opgebouwde podiums in Amphitheater stijl, je weet niet wat je ziet. Het podium voor de danseressen komt ook op een andere plek, kortom 8 december Unique in HappydayZZ mag je niet missen.” Haal je kaart nu bij Ticketbox voor Unique deze zaterdag.


Check hier waar je je Ticketbox tickets kan kopen voor Unique! Unique gaat net als vorig jaar vet uitpakken, want Unique bestaat maar liefst 4 jaar en dit zullen ze ook groots vieren met z’n allen. Ook voor de VIP’s is er een speciale verassing: Het Vip-podium wordt een stuk groter door extra podia toe te voegen. Unique Sexycity is natuurlijk niet voor niets het paradepaardje van Nachtboetiek. En als het feest dan ook nog eens vier jaar bestaat kun je je wel voorstellen dat Nachtboetiek hier speciale aandacht aan geeft. Vergeet alle eerdere feesten die je hebt meegemaakt in de HappydayZZ, want zoals het deze zaterdag zal zijn is het nog nooit geweest in deze club.



Mysterious Black and Sexy White
De dresscode maakt het je makkelijk om geheel in stijl te komen en toch gewoon lekker je eigen sexy outfit aan te doen: Mysterious Black en Sexy White, dress sexy, kinky, wild, freaky & unique! Daar kun je als doorgewinterde partyganger en als nieuwe bezoeker alle kanten mee op. Het is natuurlijk altijd het lekkerst als je kan komen in een outfit waar je jezelf het lekkerst in voelt en dat begrijpt Unique als geen ander!

Al meer dan de helft van de kaarten zijn verkocht en het gaat echt snel nu. Er zullen waarschijnlijk nog wel kaarten aan de deur te krijgen zijn, maar daar wil je het niet op gokken als je zeker weet dat je gaat. Op Ticketbox kun je je kaartje het best vooraf bestellen, of bij één van hun 1100 verkooppunten, en dat zijn alle Free Recordshops, Zigger- en Primera winkels.
Vorig jaar was het feest uitverkocht, net als de meeste feesten van Nachtboetiek. Wil je als VIP naar binnen dan kun je maar beter nu je kaartje bestellen om teleurstelling te voorkomen. Wat je als VIP krijgt is niet niks: Ten eerste natuurlijk zoals al gezegd een uitgebreid en flink groter VIP-deck amphitheater stijl, met extra geluid en een extra catwalk voor de VIP’s om in de zaal te dansen, en lekker vers fruit, hapjes, het mooiste uitzicht over het feest, meer zitgelegenheid, VIP entrance (dat betekent dat je snel binnen bent), speciale shows en veel meer. Het loont zeker de moeite! Haal je VIP-kaart snel voordat de VIP is uitverkocht.

Check hier nog even hoe het er vorig jaar uitzag. En dat is nog niks bij dit jaar, dus je bent gewaarschuwd: het wordt een gruwelijk lekker en vet feest!



Prijsuitrijking Ibiza
Het is al gezegd: deze zaterdag, 8 december gaat de superreis naar Ibiza eruit! Wie gaat m winnen? Dat zal na Unique bekend zijn. Op het feest krijgen de 25 uitgekozen deelnemers een nummertje uitgereikt bij de deur en via een echt Rad van Fortuin wordt op eerlijke wijze de winnaar gekozen op een speciaal moment tjdens het feest. Partyflock is hierbij aanwezig en zal er een mooie reportage van maken.
Wat kun je ook alweer winnen? De hoofdrpijs van een fantastische reis naar Ibiza of een geldbedrag van 500,- naar keuze, en natuurlijk nog een reeks extra prijzen: een eigen VIP-tafel op Unique, een jaar lang gratis feesten bij Nachtboetiek, 100,- Euro of een fles goede champagne. De troostprijs is 2x VIP entrance op Erotic New Year Vibe op 31 december. Als de winnaar bekend is gemaakt laat dan sowieso de feesten in je agenda staan, want Nachtboetiek zal snel weer een nieuwe prijs gaan weggeven naar een mooi eiland.

Je ziet het: alle reden om je in Mysterious Black of Sexy White te kleden en af te reizen naar het mekka van de dance voor midden Nederland. Unique zet de hele HappydayZZ op zijn kop, het wordt totaal anders dan je ooit hebt meegemaakt. Geen enkel ander feest maakt er zoveel werk van om je in een echt unieke lokatie te verwelkomen. Het hele Nachtboetiek team is al koortsachtig aan het werk om de club onherkenbaar en vooral superaantrekkelijk om te bouwen. Dit wordt absoluut het feest waar je geweest moet zijn. Vier jaar Unique Sexycity en deze zaterdag zul je zelf ervaren waarom dit feest het paradepaardje is van Nachtboetiek!

91 opmerkingen

heylaa.. ik herken het meteen.. dat is Unique!! :lol: kan niet anders :banana:
Maarrrrr, let maar op, het wordt superdesuperrr!! :banana:

ohoh.. en.. de winnaar is.. nou.. zeg ut dan!! :roflol: nee, we gaan
het zien :yes: (koffer als stiekum ingepakt).. :D

bovendien.. mag niet klaaguh hoor O:) ik heb het MoreAmore verwenpakket
al gewonnen :yes: Duzzuh... zoek je me.. ik hang in de massagestoel!! (y)
laatste aanpassing
 
Tja het verhaal hierboven zegt genoeg!!!

Nachtdienst :respect: voor alles wat jullie iedere keer weer neerzetten en organiseren!!!

Iedere keer weten jullie jezelf toch weer te overtreffen!!!

TOP!!!!
laatste aanpassing
lekker wijf mang :D
 
Nou als wij dit zo lezen kunnen wij ons amper voorstellen dat er idd nog mensen zijn die twijfelen om er heen te gaan. Deze verslag zegt toch wel meer dan genoeg over de kwaliteit van dit feest!!:yes:
De naam Unique is terecht gekozen hiervoor!
Unique = Nachtdienst
Nachtdienst = Unique :respect:
??komen er ook nog een btj jongen mensen of is het alleen maar 30+..:P
 
...ben heel benieuwd hoe de deco er deze keer uit ziet...maar weet gewoon dat de Happy dayzz omgetoverd gaat worden tot een heus house-paleis....want elke keer die deco...(Y)...top gewoon....! Pluim voor de crew hoor...wat een werk elke keer....

En de reis naar Ibiza....:cheer:...zo spannend...ben er nog nooit geweest...dussss...I keep my fingers crossed....:P

Met de dresscode *Mysterious Black and Sexy White* zal het er zeker heel mooi uit zien...ik ga weer mn best doen om er *Sexy White* uit te zien....

Ben er zeker bij hoor....as always op de super feestjes van nachtdienst...:banana:
Uitspraak van verwijderd op maandag 3 december 2007 om 16:45:
Kindjess..

homo'tje..
 
Kan bijna niet wachten zeg als ik hierboven lees!! Er staat ons weer een Unique nachtje te wachten van Nachtdienst!!:bounce:
Uitspraak van verwijderd op maandag 3 december 2007 om 18:06:
Kan bijna niet wachten zeg als ik hierboven lees!!
nee inderdaad dat doen jullie echt leuk. Ben benieuwd
klinkt goed allemaal :)
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Nachtdienst=Trendsetters in party land!
 
Lekker weer een nachtje door brengen in het UNIQUE Happydayzz met de nachtdienst super line up en helemaal te gek dat er een bi-rotic area komt.
 
Ik zeg: Is het al zaterdag :cheer: :D
Pff, na dit nieuwsbericht sta ik helemaal te popelen van ongeduld :cheer: :banana:
Ben erg benieuwd wie de reis gaat winnen :yes: Ga mn mooiste outfitje maar aan doen O:) :P:P
Uitspraak van verwijderd op maandag 3 december 2007 om 19:11:
en helemaal te gek dat er een bi-rotic area komt.

ja idd, maakt het nog iets specialer :cheer: (als dat uberhaupt nog mogelijk is iig :P ) want het is al helemaal superdeluxe vet :p
laatste aanpassing
 
spannend, spannend,spannend,spannend!!!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
het dak eraf net als vorig jaar!:):)
Uitspraak van MEM op maandag 3 december 2007 om 19:09:
Nachtdienst=Trendsetters in party land!

Vergeet HappyDayzz ook niet he :D die zorgen toch ook wel voor een dik feesie!
Gaat helemaal goed komen zaterdag :woepwoep:
Uitspraak van verwijderd op maandag 3 december 2007 om 16:45:
Uitspraak van RickeY-G op maandag 3 december 2007 om 16:09:
lekker wijf mang


Uitspraak van Mikey a.k.a. Jumpboii op maandag 3 december 2007 om 16:30:
geile plaatjuhs

Kindjess..

Laat mij maar uh een kindje zijn dan:kwijl: O:) :)
Nou nog een paar daagjes dan is het zo ver, voorall de dresscode, Mysterious Black en Sexy White, dress sexy, kinky, wild, freaky & unique, ik hoorde al dat de aankleding helemaal super zou gaan worden, dus dat beloofd wat, echt gaaf, heb er zin in,,,,,
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 3 december 2007 om 18:06:
Er staat ons weer een Unique nachtje te wachten van Nachtdienst

en wij zijn er bij willen geen feest missen van de nachtdienst,want deze word ooook weer toppie;-);-);-)
Artiest {SHOWLIST artist 41013, 53733, 46330}
Beter!! Hoop feesten lijken zo op elkaar telkens in de zelfde club... Ik vond het vorige nachtdienst feest ook al zo mooi aangekleed en nu met een ander dj podium moet het helemaal goed komen!!
Deze ga ik niet missen!:bounce:
 
Artiest Afross
Uitspraak van !!!*WICKED™ op maandag 3 december 2007 om 16:49:
??komen er ook nog een btj jongen mensen of is het alleen maar 30+..:P

voor dit feest minimaal menopauze of midlife crisis, anders kom je simpelweg niet binnen.
Nog ffies en dan mogen we naar een waanzinnig tegek feest...EN..LOSSSSSSSSSSSSSSSSSS
 
Mysterious Black or Sexy White it will be...!
Ik ben er helemaal klaar voor en heb erg veel zin in UNIQUE SEXYCITY!
We zullen de HappydayZZ zo verbouwen met podia en de dj op een andere plaats dan je gewend bent dat de club niet meer terug te herkennen is. We gooien alles om: het geluid op een andere plek, opgebouwde podiums in Amphitheater stijl, je weet niet wat je ziet.

SPANNEND!!!

Dit gaat helemaal super worden :cheer:

Outfitje al klaar, kaartjes in huis... Ik ben er helemaal klaar voor!! Jihoeeeeeeeeeee
He he bijna klaar met aftellen!!! Nog maar een paar dagies en dat gaat het "Unique" feest van nachtdienst weer van start.

Dus ff deze werkweek rustig aan dat ik weer een btje op kan laden. Moet natuurlijk wel barsten van de energie want er is ook nog een afterparty!!
 
Uitspraak van !:bounce:! op maandag 3 december 2007 om 18:31:
Vergeet niet het thema, Black/White

Nee zeker niet, want Me and harmless will be your doorbitch @ Unique!!!

Nachtdienst bekend om zijn stijl, inhoud, vooral goede line up but most important de relaxte sfeer en dat het publiek wat hier komt zichzelf kan zijn!

1 van mijn lievelingsfeesten dit!
potverdorie. Kan er niet bijzijn net gehoord dat ik mijn kruisbanden heb afgescheurd.

Daarom kaartjes te koop. tegen de gewone prijs.

Laat maar wat horen als je interesse hebt.
robertjan31@hotmail.com

Veel plezier allemaal.
Ook met een rolstoel/Krukken is De Happy goed te doen ;)
 
dit gaat weer super worden
dankzei nachtdienst
wat ze allemaal wel niet doen om t ons weer giga naar de zin te make

gewoon respect voor deze kanjers

HEB ER ZIN IN
outfitje is binnen
ik neem aan dat je op zo'n feest als dit niet apart bent als je een hotpants aandoet?

moet namelijk nog een outfit zien te vinden.
 
Werkzaam bij Bi-Rotic
Let op de bi-rotic zaal die kan je niet mis lopen jacuzzi's massages, special acts, live stripteases etc etc. maar let wel op only for couples and Ladies....
 
Werkzaam bij Afterdreams
WHOOOHOOO!!!!

we gaan weer knallen samen met nachtdienst!!!!




(y)
Uitspraak van back2lies op dinsdag 4 december 2007 om 01:24:
niet apart bent als je een hotpants aandoet

Hmm.. eerder als je je hotpant uit doet hoor :yes: maarrrr, dress code
is toch altijd wel, hot, hotter, hottest.. kinky etc :yes: Duzz..

Jammer dat er rood in mijn rok zit, duzz.. :lol: ik ga ook in hotpant! :banana:

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 4 december 2007 om 00:29:
outfitje is binnen

Marisss.. ik heb nog wat verf liggen.. bewaar deze outfit voor 31 dec?? :lol:

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 4 december 2007 om 06:14:
we gaan weer knallen samen met nachtdienst!!!!

Okayyy dan.. niet alleen een foto dit keer, maar, ook ff een dansie O:)
hebben dat eigenlijk al een keer gedaan?? :lol:
laatste aanpassing
Owww... na het lezen van bovenstaand berichtje kunnen we helemaal niet meer wachten, was het maar zaterdag!!!
Kan niet anders als dat het echt helemaal super gaat worden, super sexxyyyy feestje van de Nachtdienst in de HappyDayzz
mét Bi-Rotic zaal :cheer: cheer: :cheer:, tot zaterdag!!!!!!!
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Ma®tijn op dinsdag 4 december 2007 om 08:35:
Owww... na het lezen van bovenstaand berichtje kunnen we helemaal niet meer wachten, was het maar zaterdag!!!

idd, enuh vergeet je zwem spullen niet...!
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 3 december 2007 om 18:06:
Er staat ons weer een Unique nachtje te wachten van Nachtdienst

Dat denk ik ook!!! Met allemaal Unique mensen en een Unique sfeer!

Uitspraak van verwijderd op maandag 3 december 2007 om 19:16:
Ik zeg: Is het al zaterdag

Ik zeg: Gelukkig bijna!!!

:banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:
Dat wordt weer FEESTEN!!!!
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 4 december 2007 om 09:43:
Ik zeg: Gelukkig bijna!!!

Nog 4 nachtjes en dan eindelijk weer swingen op de beatz van house muzika:bounce::bounce::bounce:
 
Grote verbouwing Happy Dayzz......dat is nou weer eens typisch Nachtdienst.....altijd anders zijn dan anderen! En juist daarom weet deze organisatie zich zo te onderscheiden en is altijd weer voor een verrassing goed! Respect:respect:
laatste aanpassing
 
Klinkt helemaal super!!! beter geluid is altijd top!!
en aankleding is normaal al fantastisch bij nachtdienst, dus ben benieuwd!!! word voor ons de 2e keer unique sexy city en zeker niet de laatste keer!!!

tot zaterdag
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 4 december 2007 om 11:13:
de beatz van house muzika

ohohohh.. op da musica del arte!! :cheer: wiegend, dansend, springend,
ahhh.. we hebben de bron van de eeuwige jeugd gevonden!! O:)

Nou.. ik laat me zaterdag wel ff verbazen.. en.. ik wil dansen met... :lol:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 4 december 2007 om 11:39:
Klinkt helemaal super!!! beter geluid is altijd top!!
en aankleding is normaal al fantastisch bij nachtdienst, dus ben benieuwd!!!

...word deze keer nog mooier heb ik mij laten vertellen...ben ook heel erg benieuwd....geeft altijd die extra dimensie op een feestje als de club er ook fantastisch uit ziet vind ik....

..ik heb er zin in...yihaaaaaa.....:bounce:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 4 december 2007 om 08:45:
idd, enuh vergeet je zwem spullen niet...!

Ik heb gehoord dat er genoeg handdoeken aanwezig zijn. :jaja:
Dus schroom niet om in de BI-ROTIC zaal een duik in de jacuzzi te nemen.8)
 
Uitspraak van Partyspacer op dinsdag 4 december 2007 om 08:05:
Okayyy dan.. niet alleen een foto dit keer, maar, ook ff een dansie

jajajajajaj!! komt in orde!:D:D


Uitspraak van Partyspacer op dinsdag 4 december 2007 om 08:05:
hebben dat eigenlijk al een keer gedaan??

:no:
jij springt altijd alle kanten op jij!!;)

whoooooo zin in dit feessie :yes:
(K)
Dus schroom niet om in de BI-ROTIC zaal een duik in de jacuzzi te nemen.[/quote]
mmmmm dat klinkt wel heel verleidelijk in deze koude dagen....:-)
JHIIHAAHHHHH..

HEB ER ZIN AN MENSUHH..
(K)
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 4 december 2007 om 09:43:
Ik zeg: Gelukkig bijna!!!

Maar nog niet helemaal :nocheer: Vraag me toch af waar die 4e zaal is :P Volgens mij gaan ze echt verbouwen :O:O
Nog maar een paar daagjes en dan gaat het dak eraf!!!!! :cheer: :cheer:
laatste aanpassing
 
nog ff en kan ik weer heerlijk lossss gaan!!!
:bounce:

top feest!!!!
(y)
 
goeie aktie!!!!!!!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 4 december 2007 om 11:23:
Grote verbouwing Happy Dayzz......dat is nou weer eens typisch Nachtdienst.....altijd anders zijn dan anderen! En juist daarom weet deze organisatie zich zo te onderscheiden en ik altijd weer voor een verrassing goed! Respect

Hier sluit ik mij bij aan!!!!


Ohhhh en ik heb zo'n zin om uit me dak tegaan ...:bounce: Nog ffies en we mogen!!!!!
 
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 4 december 2007 om 02:55:
Let op de bi-rotic zaal die kan je niet mis lopen jacuzzi's massages, special acts, live stripteases etc etc. maar let wel op only for couples and Ladies....

Pffieuw... Die gaan we checken:yes:

2 vliegen in 1 klap:D Nachtdienst & Bi-Rotic:respect::banana:
2X keer genieten van 1 super feest!!:bounce:
Dat word de hele avond heen en weer lopen!! haha:roflol:
Blijven we toch een beetje fit..
Men.. wat een avond..:cheer:

Uitspraak van Fire! op dinsdag 4 december 2007 om 16:44:
Dus schroom niet om in de BI-ROTIC zaal een duik in de jacuzzi te nemen

Whaaa ik ga met je mee!!:yes:
laatste aanpassing
 


:bounce:
 
nog 4 nachtjessssssss!!!!! :cheer:



:D:D:D:D:D
Uitspraak van Lexie74 op dinsdag 4 december 2007 om 20:54:
Ohhhh en ik heb zo'n zin om uit me dak tegaan

yeah.... ff flink hop, hop, gas d'rop.. dancing da night away!! :banana:

Enn ik... :9 ik doe weer mee!! olaa!! :bounce:
Uitspraak van verwijderd op maandag 3 december 2007 om 22:03:
voor dit feest minimaal menopauze of midlife crisis, anders kom je simpelweg niet binnen.

Met andere woorden: met je 2e jeugd bezig zijn :cheer:

Kan ons niet lang genoeg duren :yes:
 
Uitspraak van Fire! op dinsdag 4 december 2007 om 16:44:
Dus schroom niet om in de BI-ROTIC zaal een duik in de jacuzzi te nemen.

Zal ik zeker niet doen! Lekkerrrrr.... :kwijl:

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 4 december 2007 om 19:02:
Vraag me toch af waar die 4e zaal is

Ik heb m ook nog niet kunnen verzinnen :-S
 
Uitspraak van Partyspacer op woensdag 5 december 2007 om 08:54:
dancing da night away!!

ow yeahhh!!!
 
Uitspraak van Lexie74 op dinsdag 4 december 2007 om 20:54:
Ohhhh en ik heb zo'n zin om uit me dak tegaan

Nou het is dat het nu geen zomer is want anders zou ik zeggen kijk maar ut dat er na de verbouwing überhaupt nog een dak is;) Want bij Nachtdienst weet je het maar nooit. Maar ja tis winter dus don't worry;)
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 4 december 2007 om 22:19:
2 vliegen in 1 klap Nachtdienst & Bi-Rotic
2X keer genieten van 1 super feest!!
Dat word de hele avond heen en weer lopen!! haha
Blijven we toch een beetje fit..
Men.. wat een avond..

...word voor mij ook behoorlijk heen en weer hoppen...zoveel favoriete DJ's die gaan draaien....maar heb het er ook wel voor over hoor...wil natuurlijk niksssssss missen....!

Word idd een avond/nacht om nooit te vergeten....:banana:
Yes yes yes, tis alweer woensdagavond :cheer: :cheer: :cheer:, nog maar 2 daagjes werken en 3 nachtjes slapen en dan:
LOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :bounce:!!!!!
laatste aanpassing
We zijn volop bezig met extra zitgelegenheid, extra ingehuurd geluid voor de grote zaal, zodat het in de main zaal HappydayZZ weer spectaculair zal klinken, extra veel podia en de dj op een andere plek. We zullen de HappydayZZ zo verbouwen met podia en de dj op een andere plaats dan je gewend bent dat de club niet meer terug te herkennen is. We gooien alles om: het geluid op een andere plek, opgebouwde podiums in Amphitheater stijl, je weet niet wat je ziet. Het podium voor de danseressen komt ook op een andere plek


EN INMIDDELS AL WAT GEDAAN AAN DIE KUT BEVEILIGING/UITSMIJTERS VAN JULLIE?

Want je kan je club zo mooi maken als je wilt, maar zonder respect naar je klanten, blijf je IMO gewoon een KUT club!
Uitspraak van P@S op donderdag 6 december 2007 om 06:21:
Want je kan je club zo mooi maken als je wilt

hehehe.. de gastvrijheid van Nachtdienstfeesten is eg top.. (y) ennuh,
we gaan er een lekkere avond van maken!! :yes:

Laatste keer ook gewoon superavond gehad met Erotic Festival Vibezz,
en let maar op, dit feest wordt ook een topper :D

Helemaal zin in, helemaal klaar voor!! :banana:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van P@S op donderdag 6 december 2007 om 06:21:
Want je kan je club zo mooi maken als je wilt, maar zonder respect naar je klanten, blijf je IMO gewoon een KUT club!

ff voor de duidelijkheid.....hier kan Nachtdienst nix aan doen!!!

Uitspraak van Partyspacer op donderdag 6 december 2007 om 07:59:
hehehe.. de gastvrijheid van Nachtdienstfeesten is eg top

hier kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten!!:yes:

Jullie hadden een slechte ervaring met het beveiligingspersoneel maar goed dat heeft hier niks mee te maken! Dit staat los van elkaar! Denk dat je dan een klacht in zou moeten dienen bij HD en niet moet klagen bij Nachtdienst;)
Nachtdienst doet er echt altijd alles aan om een feest onvergetelijk te maken voor z'n gasten, maar het beveligingspersoneel word toch wel door HD ingehuurd!
lekker doodzwijgen dat onderwerp :yes: is allang afgehandeld (y)

Hihi.. ik heb zo'n zin.. ennuh.. haha.. bewaking vindt mij lief!! :yes:

Maarja.. dat ben ik ook best wel O:)

Ben weer vreselijk nieuwsgierig naar de deco van de tent.. hihi..
laat muhn bekkie wel opvallen hoor.. ohja.. en flitsen!! :cheer:
laatste aanpassing
:cheer: Nog 2 nachtjes slapen :bounce:

Mijn outfitje ligt/hangt al klaar :P Helemaal in stijl met de gewenste Dresscode o:)

Ben heel benieuwd wat ons binnen allemaal te wachten staat, Spider en Yin hebebn zoveel mooie dingen geregeld, dat het adembenemend moet zijn :O
 
bijna

spanning stijgt

zin aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Uitspraak van verwijderd op donderdag 6 december 2007 om 13:56:
spanning stijgt

*tromgeroffel*... snelle hartslag.. hoofd in de wolken.. damn, en het
is niet eens het seizoen om verliefd te zijn :lol:

het zijn gewoon.. uhh :bloos: partyvibraties!! ennnuh.. het idee dat
ik mijn prijs bij de MoreAmore stand kan ophalen.. massagetjuh doen (y)

Pfff.. gewoon pure verwenavond!! :bounce:
 
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 4 december 2007 om 02:55:
jacuzzi's massages, special acts, live stripteases etc etc

das helemaaal jammie......
nog twee nachtjesssssssssss :cheer: :woopwoop:
laatste aanpassing
 
Just 2 dayssssssssssssss :cheer:
 
Ik hoop dat ik erbij kan zijn!! Heb een 'ongelukje' gehad, dus even flink duimen!!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 6 december 2007 om 09:51:
Jullie hadden een slechte ervaring met het beveiligingspersoneel maar goed dat heeft hier niks mee te maken! Dit staat los van elkaar! Denk dat je dan een klacht in zou moeten dienen bij HD en niet moet klagen bij Nachtdienst

Het was ook bedoeld richting HD en absoluut niet richting de organisatie Nachtdienst, miscommunicatie ;)

Nachtdienst is idd een hele goede organisatie, hopelijk voor de bezoekers hebben de organisaties ook enige invloed op het beveiligingsbeleid wat de club hanteert die avond.

Have fun everybody!

:)
 
Uitspraak van P@S op donderdag 6 december 2007 om 19:45:
Nachtdienst is idd een hele goede organisatie

ow jaaa das zeker waar!!!

we gaan lekker genieten op dit feessie met zijn alle

De genomineerde voor de winactie van de reis naar Ibiza of 500 euro naar keuze zijn:

1. Sjoukee
2. Firedance
3. Clubber
4. *Nikkietjuh*
5. Partyflockje
6. trebor
7. *=Kirsy=*
8. Ilona84
9. The Italian
10. **shine**
11. Nik [banana]
12. elle
13. kevin25
14. B-A-M-B-I
15. Yasmin.
16. Harrie
17. Mop-ster
18. Lovely lady
19. C.O.R
20. Kwintus
21. snuffel
22. !*[L]ittleBitch*!
23. Miss Joy
24. pussycat deluxe & zm@rty
25. Zohra

Deze winnaars mogen gratis naar Unique en kunnen meedingen aan de prijs naar Ibiza of 500 euro! De prijzen zullen weggeven worden met het Rad van Fortuin, dus deze 25 genomineerde maken allemaal even veel kans om de prijs te winnen. Ook verloten we een jaar lang gratis (2008) gratis naar alle Nachtdienst feesten, 100 euro en 2 vipkaarten voor Erotic New Years Vibe op 31 december. En de hoofdprijs is een reis naar Ibiza of 500 euro naar keuze! Gefeliciteerd!!!! :bounce: :bounce: :banana: :banana: :bounce: :bounce: :banana: :banana: :bounce: :bounce: :banana: :banana:
laatste aanpassing
ik ik ik ik :D :D :cheer: jeeej
super bedankt nachtdienst (L)
:cheer: :banana: :bounce:
spannenddd ;)
laatste aanpassing
De man maakte wel erg weinig kans :(

Maar goed genomineerd of niet, happydayzz is sowieso altijd 1 groot feest dus dat komt wel goed :cheer:
Uitspraak van Raimond op vrijdag 7 december 2007 om 06:17:
De man maakte wel erg weinig kans

hehe.. hoezo dat dan joh?? De kansloze man is in de meerderheid :roflol:

Yeah.. we zijn benieuwd.. ik ga tóch mijn koffer inpakken, kreeg net het
bonusoverzicht van de baas :bloos: ik ga toch wel!! :cheer: nu alleen ff
kijken wie ik meeneem :yes:

En de jacuzzi staat er, duzzzz... handoek meenemen!! :cheer:

Hahaha.. en succes voor de gegadigden!! :cheer:
laatste aanpassing
 
klinkt weer leuk:D
 
Uitspraak van Sushi Suzy op donderdag 6 december 2007 om 23:36:
De genomineerde voor de winactie van de reis naar Ibiza of 500 euro naar keuze zijn:

:cheer:van harte gefeliciteerd:cheer:

..alle genomineerden voor de reis naar Ibiza...van harte hoor...!! Helaas zit ik er niet bij :no: maar geeft niks hoor...:)kan er altijd maar 1 de winnaar zijn...!! Super goed gedaan van nachtdienst zo..(Y)...zo heeft iedereen een eerlijke kans gehad...en deze flockers zijn de gelukkige die morgen op het rad van fotuin staan morgen...!! Word spannend....

...we gaan gewoon lekker knallen met z'n alle morgen in de Happy dayzz...word een Unique nachtje daar in Culemborg....:banana:
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 7 december 2007 om 17:18:
klinkt weer leuk:D

Hi, zien we je vanavond weer? We hebben iig op je gestemd!
Uitspraak van verwijderd op maandag 3 december 2007 om 16:45:
Kindjess..

aap
 
heb dr zin in ;)
 
heee! wat zag het er mooi uit zeg !!! erg cool gedaan
gewoon houden zo!!!O:)


en had het reuze naar mijn zin
:bounce:
SuPPer !!!!!!!!!!!! :D