They arrived from the Netherlands in a small cardboard box. Two bottles and a one-page disclaimer, cushioned by Styrofoam peanuts sticky from leaked chemicals. One bottle was filled with small white crystal pellets and marked "Kalium Hydroxide." The other contained a clear liquid and was labeled "Gamma Butyrolactone (GBL)." The skull-and-crossbones symbol for poison was stamped on the homemade label.
Bron:Phoenix New Times
Nou zo vreemd is dat niet hoor. Een kameraad van me maakt het ook zelf.. Hij besteld de bestanddelen (idd stuk of 2) via internet. DAt wordt netjes bij huis afgeleverd en beetje mengen (weet helaas niet de precieze verhoudingen) en water toevoegen enzo en dan heb je snel 2 flessies (van 0,5 liter) GHB
Dus ik vind het niet zo vreemd.
Ik heb 1 x GHB gebruikt en dat was van zijn "brouwsel" smak is goor (das bekend) maar verder was het effect wel ok.
Dus zelf maken wil prima
(bestanddelen kwamen uit usaofzo
week niet cker)
grtz
Dus ik vind het niet zo vreemd.
Ik heb 1 x GHB gebruikt en dat was van zijn "brouwsel" smak is goor (das bekend) maar verder was het effect wel ok.
Dus zelf maken wil prima
(bestanddelen kwamen uit usaofzo
grtz
creaitief hoor mattie 
zaterdag maximaal chillen
zaterdag maximaal chillen
Hier dan eindelijk het recept!
GeHaktBrood
Heel geschikt als 'iets warms' bij een lunch van een groep mensen.
Ingrediënten (voor ongeveer 8 personen):
1 rond wit vloerbrood, 25 cm in doorsnee
2 uien
150 g boeren belegen kaas
100 g tauge
5 takjes peterselie
1 el. olijfolie
450 gram mager rundergehakt
2 el. mosterd
2 el. ketjap
1,5 tl. sambal
Bereiding:
(voorbereiden
Het kapje van het brood en het brood uithollen. De inhoud kruimelen.
De kaas in kleine blokjes snijden. De uien snipperen, en de tauge wassen.
De peterselie fijnknippen.
(bereiden
Elektrische oven op 225 graden C verwarmen. Doe de olijfolie in een
braadpan en bak de uien uit. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg de
broodkruimels toe en verwarm het geheel 3 min. De tauge, sambal, mosterd,
ketjap toevoegen en goed doorroeren. Peper en zout naar smaak toevoegen.
Neem de pan van het vuur en voeg de kaas en peterselie toe.
Vul het brood, kapje erop, aluminium folie eromheen doen en 25 min in de
oven zetten.
GeHaktBrood
Heel geschikt als 'iets warms' bij een lunch van een groep mensen.
Ingrediënten (voor ongeveer 8 personen):
1 rond wit vloerbrood, 25 cm in doorsnee
2 uien
150 g boeren belegen kaas
100 g tauge
5 takjes peterselie
1 el. olijfolie
450 gram mager rundergehakt
2 el. mosterd
2 el. ketjap
1,5 tl. sambal
Bereiding:
(voorbereiden
Het kapje van het brood en het brood uithollen. De inhoud kruimelen.
De kaas in kleine blokjes snijden. De uien snipperen, en de tauge wassen.
De peterselie fijnknippen.
(bereiden
Elektrische oven op 225 graden C verwarmen. Doe de olijfolie in een
braadpan en bak de uien uit. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg de
broodkruimels toe en verwarm het geheel 3 min. De tauge, sambal, mosterd,
ketjap toevoegen en goed doorroeren. Peper en zout naar smaak toevoegen.
Neem de pan van het vuur en voeg de kaas en peterselie toe.
Vul het brood, kapje erop, aluminium folie eromheen doen en 25 min in de
oven zetten.
check gewoon ff de AKSO NOBEL ff bij de reseptie vragen... trouwens is in deventer....








![Mr.stIP :) [djstiba]](/images/user/63999_3458476.jpg)






![[PPT] NEO_GRAAF](/images/user/92142_1765925.jpg)

