Partyflock
 

De Boulevard

op de kaart
afbeelding De Boulevard
AdresSint Janstraat 3a
4811 ZK
Breda
Nederland
KvK58989825
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Bruin café met lekker terras en gratis WIFI. Boven een multifunctionele zaal voor feesten van techno/deephouse tot rock, theater & andere bijeenkomsten.
Boek een overnachting in of in de buurt van De Boulevard via Booking.com.

Uitgaansagenda De Boulevard

Laatste feest was op zondag 1 januari 2017: Vloedgolf Indoor at NYE
Statistieken
454·feesten
geen·in de toekomst
454·in het verleden
13·nieuwsberichten
5·fotoshoots
302·foto's
27·video's
6687·bezoekers · herkomst
2379·unieke bezoekers
75Partyflockfans
3.7 KFacebooklikes
992·albumfoto's
1·opmerking
8·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (2897 stemmen)
10 september 2016
Foto's, Frank Kvitta B2B Blanda, 10 september 2016, De Boulevard, Breda
19 september 2010
Foto's, Plus +/- Minus, 19 september 2010, De Boulevard, Breda
10 oktober 2009
Foto's, Plus +/- Minus, 10 oktober 2009, De Boulevard, Breda
20 september 2009
Foto's, Plus +/- Minus, 20 september 2009, De Boulevard, Breda
10 maart 2007
Foto's, Plus +/- minus, 10 maart 2007, De Boulevard, Breda
Nieuws
Toko Techno is al 4 jaar in Breda actief als succesvolle organisatie. De laatste 5 edities van deze intieme techno avond waren stijf uitverkocht en niet zonder reden.
BR Hard Techno staat bekend om zijn snoeiharde feesten waarin iedere keer weer een goede opbouwende line up wordt geprogrammeerd in diverse intieme locaties. De editie van 8 oktober wordt aangevoerd door Frank Kvitta die de avond zal gaan openen. 2
Aanstaande zaterdag wordt Breda getrakteerd op een unieke B2B set van Frank Kvitta & Blanda. Frank Kvitta is al jaren een zeer gerenommeerde naam in de techno scene.
Het is al weer de zevende editie van Toko Techno en dat wordt uiteraard goed gevierd. Dit concept groeide binnen 3 jaar uit naar een geweldige aanvulling in het Bredase nachtleven. Toko Techno wordt twee keer per jaar gehouden en zetelt de laatste jaren trouw in één van de mooiste underground locaties van Breda: De Boulevard.
BR Hard Techno zal in Breda de tweede editie gaan houden in unieke locatie De Boulevard. De eerste editie met Frank Kvitta & Mike Drama was volledig uitverkocht en ook nu lijkt het erop dat dit feest door Brabant wordt omarmd. Met nog een kleine maand te gaan, zijn bijna alle tickets voor de editie van 12 maart verkocht. De line-up is deze keer internationaler en zeker de moeite waard.
De Roosendaalse techno dj Blanda zal op zaterdag 9 januari 2016 belangeloos op gaan treden voor KiKa in De Boulevard in Breda.
Op 31 oktober 2015 zal de locatie De Boulevard in het centrum van Breda worden omgetoverd in de Cathedral of Despair voor een spetterende Halloween party. Vanaf 21 uur zal het centrum van Breda 7 uur lang trillen op zijn grondvesten in Halloween style. DJ's zoals onder andere Black Death, ToXic Inside, Hellcreator en Lord of Speed zullen de bezoekers verwennen met de beste hardcore, terror en speedcore van dit moment. 4
In 1 van de mooiste underground locaties van Breda wordt zaterdag 3 oktober voor de 6e keer Toko Techno gehouden.
Sex Na Schooltijd presenteert de Rub A Duck Label Night, deze keer ter ere van de officiële releaseparty van de nieuwe Wetdog EP, getiteld 'Press Play. Enter'. Zet je schrap voor een avond vol rauwe, melodieuze, scheurende en ritmische sounds. 2
Na het noordelijke festijn in Pand48 te Groningen, is het ietwat zuidelijke Breda aan de beurt voor nummer drie in de SKUG on Tour reeks. De zomer staat weer voor de deur, maar voor die tijd duikt SKUG nog even de Brabantse gezelligheid in bij De Boulevard op zaterdag 14 mei! Van negen tot twee staat dit theater in het teken van de beste combinatie van pure House en Techno muziek.

8 waarderingen

Dycore aka erwin
Zeer goeie locatie sowieso :D :respect: altijd na me zin hier
:[ ;­D MarcoT­erreur :rot:
Geweldige underground locatie waar altijd alles top geregeld is! :)
Budovic
Miniwestergas!
TopStar
Techno Tempel!
monteiro
top tent
homebase
RISK10
Super!!
slipper!!!
Geweldig!!!

1 opmerking

zijn de kroketten nog nie klaar?
smeer ze dan maar in je haar :D