Partyflock
 

Mind the Music Solutions

afbeelding Mind the Music Solutions
organisator
AdresRechtzaad 15
4703 RC
Roosendaal
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Mind the Music Solutions

Laatste feest was op zaterdag 1 december 2018: Techno voor Stichting MS, Aan Boord Breda, Breda
Statistieken
31·feesten
31·in het verleden
15·nieuwsberichten
1·fotoshoot
31·foto's
8·video's
1·winactie
461·bezoekers
259·unieke bezoekers
16Partyflockfans
490Facebooklikes
zeer goed·stemresultaat (144 stemmen)
Nieuws
Toko Techno heeft zijn 13e editie in Aan Boord Breda gepland staan aanstaande zaterdag.
Toko Techno draait al weer 4 jaar mee Noord-Brabant en is voor veel bezoekers een vast agenda item geworden. Dit 25+ techno feest staat bekend om zijn intieme sfeer en stelt geen enkele editie teleur. 1
In Etten-Leur staat voor de eerste keer een nieuw techno evenement geprogrammeerd in de Studio76: Chicks on Techno
Studio76 draait al enige jaren onder de rook van Roosendaal en Breda als evenementen locatie. De voormalige Zalinaz werd omgedoopt tot een aantal multifunctionele ruimtes met een industrieel tintje. De locatie gaat in 2017 voor de eerste keer 'techno' programmeren en heeft de organisaties Blow & Toko Techno die op zaterdag 4 februari een samenwerking aangaan.
Toko Techno is al 4 jaar in Breda actief als succesvolle organisatie. De laatste 5 edities van deze intieme techno avond waren stijf uitverkocht en niet zonder reden.
BR Hard Techno staat bekend om zijn snoeiharde feesten waarin iedere keer weer een goede opbouwende line up wordt geprogrammeerd in diverse intieme locaties. De editie van 8 oktober wordt aangevoerd door Frank Kvitta die de avond zal gaan openen. 2
Aanstaande zaterdag wordt Breda getrakteerd op een unieke B2B set van Frank Kvitta & Blanda. Frank Kvitta is al jaren een zeer gerenommeerde naam in de techno scene.
Het is al weer de zevende editie van Toko Techno en dat wordt uiteraard goed gevierd. Dit concept groeide binnen 3 jaar uit naar een geweldige aanvulling in het Bredase nachtleven. Toko Techno wordt twee keer per jaar gehouden en zetelt de laatste jaren trouw in één van de mooiste underground locaties van Breda: De Boulevard.
BR Hard Techno zal in Breda de tweede editie gaan houden in unieke locatie De Boulevard. De eerste editie met Frank Kvitta & Mike Drama was volledig uitverkocht en ook nu lijkt het erop dat dit feest door Brabant wordt omarmd. Met nog een kleine maand te gaan, zijn bijna alle tickets voor de editie van 12 maart verkocht. De line-up is deze keer internationaler en zeker de moeite waard.
Het is al weer een tijd geleden dat er in Den Haag een goed hardtechno feest werd gegeven. Op zaterdag 12 maart kunnen liefhebbers zich gaan vermaken in de PIP in Den Haag. BR Hard Techno komt samen met Connected met een hele dikke line-up in twee area's.