Partyflock
 

Toko Techno

afbeelding Toko Techno
concept
AdresNederland
Genres
techno

Uitgaansagenda Toko Techno

Laatste feest was op zaterdag 1 december 2018: Techno voor Stichting MS, Aan Boord Breda, Breda
Statistieken
15·feesten
15·in het verleden
9·nieuwsberichten
5·video's
1·winactie
262·bezoekers
166·unieke bezoekers
6Partyflockfans
zeer goed·stemresultaat (77 stemmen)
Nieuws
Toko Techno heeft zijn 13e editie in Aan Boord Breda gepland staan aanstaande zaterdag.
Toko Techno draait al weer 4 jaar mee Noord-Brabant en is voor veel bezoekers een vast agenda item geworden. Dit 25+ techno feest staat bekend om zijn intieme sfeer en stelt geen enkele editie teleur. 1
In Etten-Leur staat voor de eerste keer een nieuw techno evenement geprogrammeerd in de Studio76: Chicks on Techno
Studio76 draait al enige jaren onder de rook van Roosendaal en Breda als evenementen locatie. De voormalige Zalinaz werd omgedoopt tot een aantal multifunctionele ruimtes met een industrieel tintje. De locatie gaat in 2017 voor de eerste keer 'techno' programmeren en heeft de organisaties Blow & Toko Techno die op zaterdag 4 februari een samenwerking aangaan.
Toko Techno is al 4 jaar in Breda actief als succesvolle organisatie. De laatste 5 edities van deze intieme techno avond waren stijf uitverkocht en niet zonder reden.
Het is al weer de zevende editie van Toko Techno en dat wordt uiteraard goed gevierd. Dit concept groeide binnen 3 jaar uit naar een geweldige aanvulling in het Bredase nachtleven. Toko Techno wordt twee keer per jaar gehouden en zetelt de laatste jaren trouw in één van de mooiste underground locaties van Breda: De Boulevard.
Vrijdag 6 november is de tweede editie van het jaarlijks terugkerende 3-D Festival in De Graanbeurs in Breda. Vorig jaar werd in november het eerste indoor 3-D festival gehouden in De Graanbeurs. De gedachte achter dit feest bestond uit meerdere elementen. De organisatie wil het echte festivalgevoel in de winter naar binnen halen. In 3 verschillende area's zal je 3 verschillende stijlen muziek horen, zodat je als bezoeker jouw eigen avond kan programmeren.
In 1 van de mooiste underground locaties van Breda wordt zaterdag 3 oktober voor de 6e keer Toko Techno gehouden.
Toko Techno
26 oktober 2013
techno is een wereld op zich met vele eilandjes. En elk eilandje heeft haar geweldige ingrediënten, een eigen keuken. De naam Toko geeft dit al aan. Men gaat proeven deze nacht, van een wereldmenu aan techno.