Partyflock
 

Recreatiepark Het Rutbeek

op de kaart
Het Rutbeek
17 maart 2009
AdresJacobsrietweg 182
7546 RG
Enschede
Nederland
Telefoon+31 53 42 82 4 11
SiteSite hetrutbeek.nl
E-mailinfo@hetrutbeek.nl
Linkfacebookpage

Informatie

Het Rutbeek is een Nederlands recreatiegebied, gelegen in Oost-Overijssel in de gemeente Enschede. Het bevindt zich zuidwestelijk van Enschede, in de richting van het naburige Buurserzand en de gemeente Haaksbergen.
Boek een overnachting in of in de buurt van Het Rutbeek via Booking.com.

Uitgaansagenda Het Rutbeek

Freshtival187 bezoekers
Copini, Firebeat, ISEK, Jay Jermaine, LOVRA, Mike Afro-Jam, Mike Williams, Nigel Dymez, Ran-D, RDG, Spitfire, Stretch, Thomas Newson
Freshtival195 bezoekers
Aazar, Afro Bros, Antoon, Audiotricz, Boef, BSLS, CMC$, Curbi, D-Block & S-te-Fan, Da Syndrome, Da Tweekaz, DAF, Dansado & De Feestmeester, David Puentez, Derek Shots, Dual Damage, Fabiasco, Feest DJ Jochem, FeestDJRuud, Freddy Moreira, en nog 41 andere artiesten →
Freshtival191 bezoekers
6EJOU, A*Fever XS, Afrojack, Altijd Larstig, Ammar, Andrew Mathers, APHØTIC, Aversion, Bashment Bangers, BRÅWN, Brennan Heart, Chuckie, CRÜPO, Cynthia Spiering, D-One, Da Syndrome, Ecstatic, Feest DJ Jochem, FEESTNATION, H4ZEL, en nog 44 andere artiesten →

Nieuws

Het grootste dance-en popfestival van Oost-Nederland heeft zojuist de volledige line up bekend gemaakt. Ruim 150 artiesten uit allerlei genres en van over de hele wereld geven het programma kleur tijdens het Pinksterweekend op 17, 18 en 19 mei.
Afrojack, Antoon, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam en FeestDJRuud zullen ruim 60.000 bezoekers vermaken tijdens het Pinksterweekend op 17, 18 en 19 mei 2024. De kaartverkoop is al in volle gang en de tickets met scherpe korting zijn nog maar tot 1 januari 2024 verkrijgbaar.
Het grootste dancefestival van Oost-Nederland heeft zojuist de volledige line up bekend gemaakt. Ruim 150 artiesten uit allerlei genres en van over de hele wereld pronken op het programma voor het Pinksterweekend op 26, 27 en 28 mei. Van internationale sterren als Timmy Trumpet en Nicky Romero tot Nederlandse topacts als Antoon, Suzan & Freek, Flemming en meer.
Het grootste dancefestival van Oost-Nederland, genaamd Freshtival Weekend, heeft zojuist een bijzondere toevoeging gedaan aan de line up. 's Werelds meest besproken rapper Tekashi 6ix9ine komt exclusief voor het festival naar Nederland. Met de toevoeging van deze naam haalt de organisatie op 26, 27 & 28 mei 2023 een waslijst aan wereldartiesten naar Enschede.
Het grootste dancefestival van Oost-Nederland heeft zojuist de volledige line-up bekend gemaakt. Ruim 200 artiesten uit allerlei genres pronken op het programma voor het Pinksterweekend op 3, 4 & 5 juni. En daarmee haalt het festival weer een aantal hele grote namen naar Enschede: Afrojack en Don Diablo
Hitmachine Afrojack staat dit jaar op de line up van Freshtival Weekend in Enschede. En dat is ook bijna het enige moment dat de wereldster in Nederland optreedt. Organisator Absolutely Fresh maakte zojuist de eerste namen van de line up bekend. Ook artiesten als Antoon, Brennan Heart, Snelle, Tchami en The Dirty Daddies pronken in de lijst. Het festival vindt plaats op 3, 4 & 5 juni 2022 (Pinksteren) in Enschede. 1
Tijdens het Pinksterweekend moet het dan echt weer gebeuren. Freshtival-organisator Absolutely Fresh hoopt na twee jaar stilte op het Rutbeek weer duizenden dansende bezoekers te verwelkomen bij de kleurrijke stages. Deze vrijdag presenteert het evenement de eerste artiesten die dit voorjaar Enschede op zijn kop moeten gaan zetten.
Zojuist heeft Absolutely Fresh, de organisator van Freshtival Weekend de eerste namen voor de komende editie bekendgemaakt. In totaal zal de organisatie de volledige line up bestaande uit meer dan 150 artiesten in 3 verschillende fases naar buiten brengen.
De 12e editie van Freshtival zal aanstaande zomer geen twee, maar drie dagen beslaan. Voorgaande jaren moesten duizenden feestgangers genoegen nemen met twee dagen feest, maar dat is verleden tijd. 29, 30 en 31 mei 2020 is het drie dagen los gaan op recreatiepark Het Rutbeek.
Jason Derulo staat dit jaar als headliner op Freshtival in Enschede. En dat is ook het enige moment dat de wereldster dit festivalseizoen in Nederland is. Organisator Absolutely Fresh maakte zojuist de volledige line-up van Freshtival bekend.

5 waarderingen

Krankcore
komt in 2007 houd pf. in de gaten
waaaaaaaaaaar blijft dominator..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
† Gabberdoom †
Dit feest zal ik nooit vergeten... het mooiste buiten evenement waar ik ooit was... nog beter dan de maasvlakte
Project Hardcore
alles was top het beste feest van mij tot nu toe
THE EARLY RAVER
JA GOEIE LOKATIE ALLEEEN MOET HET BETER AANGEGEVEN WORDEN

1 opmerking

 
Geachte Beheerder

Ik ben Ineke en wil je graag interesseren voor een optreden in uw bedrijf van :
Take2Two.
Zij zijn een zeer allround duo dat garant staat voor elke feestavond. Omdat ze zelf geen tijd hebben voor de boekingen hebben zij hiervoor agenten per provincie aangesteld en dat ben ik Ineke voor de provincie Overijssel
Naast hun brede repertoire van Hazes tot Joe Cocker doen zij ook diverse acts indien gewenst.
Omdat u hun nog niet kent wil ik u een heel scherpe prijs geven mocht u geïnteresseerd zijn. Uiteraard zijn er voldoende referenties waar u kunt vragen naar hoe goed dit duo is.

Voor nadere informatie kunt u mij bellen op nummer: 06-36274049 of per mail via: shebavlekkie@live.nl Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u kijken op www.take2two.nl om hun kwaliteit te beluisteren.

Het zou fijn zijn als u wilt boeken zodat we een nieuwe samenwerking krijgen. Mocht u posters willen hebben kunnen wij u deze digitaal aanleveren zodat u ze kunt printen en verspreiden.

Met vriendelijke groeten Ineke
06-36274049 shebavlekkie@live.nl

IK ZOU HET GRAAG IN EEN PRIVE BERICHT WILLEN HOREN