Partyflock
 

Westerpark

op de kaart
AdresHaarlemmerweg
1014 BE
Amsterdam
Nederland 🇳🇱
SiteSite amsterdam.nl …
Linkfacebookpage
Boek een overnachting in of in de buurt van Westerpark via Booking.com.

Uitgaansagenda Westerpark

Milkshake151 bezoekers
Abbyomg, AEROBICA, Aiscream, Akanbi, Aldonna, Alexis Knox, Amber Vineyard, Anne-Fay, askmelater, Astral Travel, Bebe Bad, Berenice, BLVCK NOLA, Budino, Carlos Valdes, Chinnamasta, Delano Legito, Diora, Doppelgang, Eileen, en nog 52 andere artiesten →
Milkshake145 bezoekers
Abbyomg, Adriana Lucid, Alice-D, Amperia, ARRA, Baby Blue, Bibi Seck, Cakes da Killa, Charly, Chris Bekker, Covergirl Sunny, Crystallmess, Doppelgang, Emma Champagne Queen, Glabra, Glenn Coco, Goth Jafar, Haeder, Hey Girl Hey, Ivano Nortan, en nog 38 andere artiesten →

Nieuws

Milkshake Festival, op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juli 2024 op het Westergasterrein in Amsterdam, staat dit jaar uitgebreid stil bij Erwin Olaf. De op 20 september 2023 overleden topfotograaf was sinds de oprichting in 2012, betrokken bij Milkshake Festival.
Reguliere tickets voor Milkshake Festival (28, 29 en 30 juli in het Westerpark in Amsterdam) zijn uitverkocht, maar er zijn nog enkele tickets op een bijzondere manier te verkrijgen. Op zaterdag 24 juni tussen 11.00 en 15.00 uur zijn de deuren van D.O.L.HOUSE op het Westergasterrein geopend. Bezoekers wordt gevraagd op dat moment houdbaar voedsel te doneren. Iedereen die dit doet, maakt kans op een gratis ticket voor de vrijdag, zaterdag of zondag of een van de laatste betaaltickets.
Zondag 30 juli komt Sugababes in originele bezetting naar Milkshake Festival. Mutya Buena, Keisha Buchanan en Siobhan Donaghy hebben hun komst naar het inmiddels 12-jarige festival toegezegd. De Britse girlband mag zich met recht één van de meest succesvolle formaties van de 21e eeuw noemen en heeft bijvoorbeeld zes nummer 1-singles achter haar naam staan. Bij het festival in Glastonbury bleek hun onverminderde populariteit: de organisatie zag zich genoodzaakt de area te sluiten, vanwege de (te) grote toestroom van bezoekers.
Milkshake Festival beleeft op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juli 2023 voor het eerst een driedaagse editie. Op vrijdag 28 juli vindt van 20.00 uur tot 02.00 uur de Grand Opening plaats in de Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam. Hiervoor zijn zo'n 4000 kaarten beschikbaar Zaterdag 29 en zondag 30 juli staat het Westergasterrein in het teken van Milkshake Festival.
Jessie Ware komt zondag 31 juli naar Milkshake Festival op het Westergasterrein in Amsterdam. De Engelse singer-songwriter maakt haar opwachting op de Supertoys Stage op zondag op het tweedaagse festival. Jessie Ware heeft met haar albums en singles in het Verenigd Koninkrijk diverse Top 10-noteringen op haar naam staan. Bovendien leverde de tekstuele bijdragen aan nummers van onder anderen Ed Sheeran.
Milkshake Festival strijkt op vrijdag 24 en zaterdag 25 juli neer op het dakterras van Restaurant Bureau in Amsterdam Nieuw-West. Daar worden twee keer een diner en éénmaal een brunch in de stijl van het festival georganiseerd. Per evenement zijn er, in overeenstemming met de geldende Corona-maatregelen van het RIVM, honderd plekken beschikbaar.
De negende editie van Milkshake Festival, 25 & 26 juli 2020 op het terrein van de Westergas in Amsterdam, is volledig uitverkocht. Zowel op zaterdag als zondag passeren 18.000 bezoekers de kassa's. Niet eerder kon de organisatie al zo vroeg 'sold out' op de website vermelden. Organisator Marieke Samallo: "Wij springen hierdoor natuurlijk een gat in de lucht. Het is mooi om te zien dat een grote groep mensen behoefte heeft aan een festival waarin we de identiteit vieren, maar ook liefde voor humanity."
Vier LHBTQIA+ koppels kunnen elkaar het ja-woord geven tijdens de aanstaande editie van Milkshake Festival, zaterdag 27 en zondag 28 juli op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. 4
Spice Girl Melanie C komt met Sink The Pink naar Milkshake Festival. Op zondag 28 juli brengen zij alle grote hits van The Spice Girls in een voor Nederland uniek optreden.
Milkshake festival, the world's most open-minded music festival taking place in Amsterdam is taking place this Saturday 29th and Sunday 30th July and to celebrate, have revealed some more weird and wonderful festival happenings to get you in the mood. Now in its sixth year, Milkshake is a true celebration of diversity and freedom of expression, created from the thought that 'nothing should be mandatory and anything is possible'. Here's 10 reasons why this year's event is not to be missed!

1 opmerking

 
Westerpark ! me oude buurtje TOP
laatste aanpassing