Partyflock

Chasséveld

Chasséveld

AdresChasseveld
4811
Breda
Aanwezigheidfacebookpage
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Chasséveld via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Chasséveld
video's gratis356 bezoekers
Statistieken


x
32·feesten
1·in de toekomst
31·in het verleden
34·nieuwsberichten
11·fotoshoots
2440·foto's
69·video's
24082·bezoekers · herkomst
12401·unieke bezoekers
34Partyflockfans · herkomst
186Facebooklikes
3918·albumfoto's
3·opmerkingen
4·waarderingen
goed·stemresultaat (10227 stemmen)
Nieuws
Armin van Buuren maakte zojuist in De Coen en Sander Show op Radio 538 bekend dat hij aanstaande donderdag optreedt tijdens 538Koningsdag. 1
Het radiostation SLAM! en Dancetour gaan samenwerken onder de naam SLAM! Presents Dancetour. Op 9 verschillende locaties door heel Nederland land komen de twee merken met festivals voor duizenden danceliefhebbers.
538 organiseert ook dit jaar weer het grootste Oranjefeest van Nederland op Koningsdag in Breda. Coen en Sander hebben zojuist de eerste artiesten van 538Koningsdag bekendgemaakt in 'De Coen en Sander Show'.
Armin van Buuren, Dua Lipa, Jess Glynne en Miss Montreal zijn toegevoegd aan de line-up van 538Koningsdag in Breda. Armin van Buuren gaf vanmorgen bij 'Evers Staat Op' op Radio 538 het signaal voor de start van de kaartverkoop van het grootste Oranjefeest van Nederland.
Breda en omstreken kunnen zich opmaken voor alweer de achtste editie van het Brabantse festival Breda Live. Op zaterdag 9 juli 2016 staan er weer verschillende top acts klaar om het podium op het Chasséveld te betreden. Sunday Sun, BLŘF, Typhoon, Kensington en Fedde le Grand zijn dit jaar de hoofdacts van het festival. De acts op het extra podium, de Jupilerstage, blijven wederom tot op de dag zelf een verrassing.
Radio 538 viert ook dit jaar 538Koningsdag in Breda. Vanmiddag kondigde Coen Swijnenberg in 'De Coen en Sander Show' aan dat Tiësto samen met Hardwell gaat draaien op het grootste Oranjefeest van Nederland, 538Koningsdag. Het is voor het eerst dat de twee dj's samen op Koningsdag in Nederland draaien. Breda is voor Tiësto én Hardwell de thuisstad, dat maakt dit optreden extra bijzonder.
Over iets meer dan een maand start het 13e Dancetour seizoen. Traditiegetrouw is in Arnhem met Pasen de eerste editie. Dit jaar bezoekt Dancetour 11 steden van Leeuwarden tot Maastricht. Het Dancetour Projects programma is verder uitgebreid en richt zich op onderwijs, talentenontwikkeling en jongeren met een beperking. Nieuw dit jaar is een leeftijdsgrens van 16 jaar.
Breda is weer helemaal klaar voor Dancetour. De line-up is zojuist bekend en hij is niet gevuld met de minste namen, de volgende DJ's zijn aanwezig; Robin Riccio, Sander van Doorn, Vato Gonzalez & MC Tjen, MOTi, Dannic, Bingo Players en The Partysquad. Schrijf 24 mei 2015 alvast in je agenda, want dit wil je niet missen.
De rocksensatie Kensington, singer-songwriter Miss Montreal, de Haagse rockers van DI-RECT, popband Handsome Poets] en dj's Fedde le Grand en Hardwell zijn allemaal op maandag 27 april aanwezig tijdens 538Koningsdag, het grootste Oranjefeest van Nederland. Ook dit jaar zal 538Koningsdag weer van 12:00 uur - 22:00 uur plaatsvinden op het Chasséveld in Breda.
Op zaterdag 11 juli 2015 staan een aantal van de beste artiesten van eigen bodem op Breda Live. Het Brabantse festival viert alweer haar zevende editie. Danny Vera, Kensington, Jan Smit, Chef'Special en de Bredase top DJ Hardwell zijn dit jaar de hoofdacts van het festival. Voor Hardwell wordt dit de vierde thuiswedstrijd op rij.
4 waarderingen
:bye: Partieflock 8) :bye:
ja
Dokter Tee..
Altijd goed bezig
Maurits'
Chilla
' B) Minister van Sterke Drank B)
Was rlx daaro,,

3 opmerkingen