Partyflock

Chasséveld

Chasséveld

op de kaart
AdresChasseveld
4811
Breda
Aanwezigheidfacebookpage
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Chasséveld via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
35·feesten
4·in de toekomst
31·in het verleden
38·nieuwsberichten
11·fotoshoots
2440·foto's
78·video's
24216·bezoekers · herkomst
12454·unieke bezoekers
33Partyflockfans · herkomst
199Facebooklikes
3908·albumfoto's
3·opmerkingen
4·waarderingen
goed·stemresultaat (10230 stemmen)
Nieuws
Lil Kleine, Bizzey, Jebroer, ChildsPlay, Kris Kross Amsterdam, The Partysquad, Ruthless, STUK en Giocatori staan 20 mei op Dancetour Breda. 5
Bizzey, ChildsPlay, The Partysquad, Afro Bros, Ruthless en Giocatori staan op Dancetour Lelystad.
Hardwell, André Hazes en Lucas & Steve vieren Koningsdag met Radio 538! De zanger en dj's zijn na Armin van Buuren de eerste namen die zijn toegevoegd aan de line-up van 538Koningsdag.
Armin van Buuren bevestigde in 'De Coen en Sander Show' dat hij dit jaar op Koningsdag optreedt in Breda tijdens 538Koningsdag.
Armin van Buuren maakte zojuist in De Coen en Sander Show op Radio 538 bekend dat hij aanstaande donderdag optreedt tijdens 538Koningsdag. 1
Het radiostation SLAM! en Dancetour gaan samenwerken onder de naam SLAM! Presents Dancetour. Op 9 verschillende locaties door heel Nederland land komen de twee merken met festivals voor duizenden danceliefhebbers.
538 organiseert ook dit jaar weer het grootste Oranjefeest van Nederland op Koningsdag in Breda. Coen en Sander hebben zojuist de eerste artiesten van 538Koningsdag bekendgemaakt in 'De Coen en Sander Show'.
Armin van Buuren, Dua Lipa, Jess Glynne en Miss Montreal zijn toegevoegd aan de line-up van 538Koningsdag in Breda. Armin van Buuren gaf vanmorgen bij 'Evers Staat Op' op Radio 538 het signaal voor de start van de kaartverkoop van het grootste Oranjefeest van Nederland.
Breda en omstreken kunnen zich opmaken voor alweer de achtste editie van het Brabantse festival Breda Live. Op zaterdag 9 juli 2016 staan er weer verschillende top acts klaar om het podium op het Chasséveld te betreden. Sunday Sun, BLŘF, Typhoon, Kensington en Fedde le Grand zijn dit jaar de hoofdacts van het festival. De acts op het extra podium, de Jupilerstage, blijven wederom tot op de dag zelf een verrassing.
Radio 538 viert ook dit jaar 538Koningsdag in Breda. Vanmiddag kondigde Coen Swijnenberg in 'De Coen en Sander Show' aan dat Tiësto samen met Hardwell gaat draaien op het grootste Oranjefeest van Nederland, 538Koningsdag. Het is voor het eerst dat de twee dj's samen op Koningsdag in Nederland draaien. Breda is voor Tiësto én Hardwell de thuisstad, dat maakt dit optreden extra bijzonder.
4 waarderingen
:bye: Partieflock 8) :bye:
ja
Dokter Tee..
Altijd goed bezig
Maurits'
Chilla
' B) Minister van Sterke Drank B)
Was rlx daaro,,

3 opmerkingen