Partyflock
 

Naturel

op de kaart
afbeelding Naturel
AdresNoorderstrand 2
Scheveningen
Nederland
SiteSite naturel.info
E-mailinfo@naturel.info
Aanwezigheidfacebookpage
Boek een overnachting in of in de buurt van Naturel via Booking.com.

Uitgaansagenda Naturel

Laatste feest was op zaterdag 19 mei 2018: De Zomer
Statistieken
88·feesten
geen·in de toekomst
88·in het verleden
20·nieuwsberichten
2742·bezoekers · herkomst
1713·unieke bezoekers
42Partyflockfans
5.9 KFacebooklikes
226·albumfoto's
2·opmerkingen
5·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (1030 stemmen)
Nieuws
Zaterdag 11 augustus is het dan weer zover! Het succesvolle Duitse team Diynamic Music komt terug naar Beachclub Naturel te Scheveningen.
Stichting Peter Tazelaar organiseert samen met Beachclub Naturel op zaterdag 5 mei 2012 het bevrijdingsevenement Soldaten van Oranje: D-Day in Scheveningen.
Op vrijdag 19 Augustus heeft Beachclub Naturel te Scheveningen het succesvolle Duitse team Diynamic op bezoek. Het Diynamic Label, afkomstig uit Hamburg, bestaat uit onder andere: Stimming, Solomun en David August. Diynamic Music staat bekend om hun rustige frisse house muziek. De swingende en melodieuze deephouse past perfect bij de locatie "Naturel".
Zondag 25 juli aanstaande heeft ‘Naturel' te Scheveningen de band Marbert Rocel uitgenodigd het strand te overspoelen met hun frisse beats en prachtige voices. De 4 bandleden van Marbert Rocel, afkomstig uit Duitsland gaven hun debuutalbum in 2007 uit op Compost Records. Inmiddels is hun tweede album ‘Catch a bird' een feit. Ook hun tweede album speelt met stijlen, maar is toch meer een dansalbum dan het debuut. Je kunt duidelijk horen dat Marcel Aue, Robert Krause en zangeres Antje 'Spunkie' Seifarth, on the road zijn geweest.
De zomer is in volle gang en This is zou This is niet zijn als ze met dit weer geen knallend strandfeest zouden geven. Na een aantal memorabele edities op het strand van Scheveningen in het achterhoofd keert Sander Kleinenberg met zijn This is concept daarom in 2010 eenmalig terug naar het Scheveningse strand. De compleet vernieuwde strandtent 'Naturel' is dit keer de locatie op het strand waar het gaat gebeuren. 4
Zon, Zee, Strand & Vier
29 augustus 2009
Iets verder dan de lange rits strand clubs op het beroemde Zwarte pad te Scheveningen ligt de prachtige locatie van Naturel. Zondag 13 september kan zomaar eens één van de laatste mooie stranddagen van de zomer zijn. Perfect om nog even te genieten van het heerlijke uitzicht op zee, de blote voeten in het zand, een heerlijk drankje en vette beats. 3
Vrijdag 4 september zal strandclub Naturel de zomer in stijl gaan afsluiten. Alhoewel we nog in midden Augustus leven, blikt de strandclub al vooruit om de eind klapper van het jaar alvast voor te bereiden.
Onder het motto 'Click komt naar je toe deze Zomer' strijkt dit technocircus de komende zaterdagen op een aantal heerlijk heldere zomerse plekjes neer ergens bij jou in de buurt. Bereid je voor op een keur aan artiesten die je blote voeten stevig in het zand zullen gaan houden tijdens de verschillende Click On The Beach feesten en een speciale one-off editie in de Amsterdamse Sugar Factory. 1
Zaterdag 8 Augsutus viert Naturel de zomer door een strandfeest XXL te organiseren tot 05:00 uur ’s nachts. Alles zal uit de kast worden gehaald om het ultieme strand gevoel te creeeren waarbij lampionnen en vuur spektakel je zeker niet onthouden worden. En dat bij een strandclub die zijn ‘roots’ heeft in Bali.
Op zaterdag 18 juli keert Sander Kleinenberg weer terug naar het strand van Scheveningen met een speciale editie van ‘This Is The Beach’. Tijdens dit exclusieve strandfeest viert Sander namelijk de release van zijn gloednieuwe mixalbum: ‘This Is Sander Kleinenberg 2’, welke medio juli in de betere muziekwinkels verkrijgbaar zal zijn. 2

5 waarderingen

Flowers Greenfield
De eigen feesten tot nu toe de beste feesten!! Top tent...­
Sylvester
zkers de beste strandtent!
Vleestor
De sfeer hier is ronduit geweldig!
KnoeSS
Duidelijk de beste strandtent van Scheveningen, leuke mensen leuke muziek, personeel dat ook los gaat :P
Yannoo
De gratis strandfeesten van zomer 2008 zijn er geweldig! ongekend plezier en gezelligheid voor NLD begrippen.­

2 opmerkingen

jammer het bestaat niet meer.­ het is overgenomen door de whoosah en het gaat nu 'rust' heten