Partyflock
 
­ Nederland

Sander Kleinenberg keert terug naar Scheveningen

gepubliceerd door , op
This is
13 juli 2010
FeestThis is · Sander Kleinenberg
Datumzaterdag 24 juli 2010
WinactieThis is actiegesloten
LocatieNaturel Site
De zomer is in volle gang en This is zou This is niet zijn als ze met dit weer geen knallend strandfeest zouden geven. Na een aantal memorabele edities op het strand van Scheveningen in het achterhoofd keert Sander Kleinenberg met zijn This is concept daarom in 2010 eenmalig terug naar het Scheveningse strand. De compleet vernieuwde strandtent 'Naturel' is dit keer de locatie op het strand waar het gaat gebeuren.

Een strandfeest van This is staat altijd garant voor leuke mensen, een geweldige sfeer en house in de breedste zin van het woord. Geen poespas, kwaliteit is waar het om draait. Sander Kleinenberg staat bekend om zijn grote visuele shows, maar speciaal voor dit strandfeest zal hij een intieme dj set doen. Benieuwd naar zijn aankomende '5K' album die hij pas heeft afgerond? Kom dan zeker, want hij zal op deze This is editie ongetwijfeld weer een aantal tracks van het album ten gehoren brengen. Sander Kleinenberg reist niet alleen naar Scheveningen af, want hij neemt ook nog twee acts van zijn eigen Little Mountain Recordings label mee.

De heren van Love Girls zijn er namelijk ook bij en zullen de mensen op het strand vermaken met hun funky tech-house geluid.
Randomatik, het project van Dan Sanders en Laurens Kagenaar, zullen een live set geven vol eigen tracks en edits waar op al eerder is geconcludeerd dat niemand stil kan blijven staan. Naturel resident en 'Haagse trots' Floris Groeneveld zal het publiek opwarmen met een speciale zomerse set.

This is The Beach begint om 20:00 en eindigt om 03:30. Kaarten zijn te krijgen voor 11 euro via www.naturel.info en de Free Record Shop. Daar de capaciteit van Naturel slechts beperkt is wordt liefhebbers aangeraden om de kaarten al in de voorverkoop aan te schaffen.

4 opmerkingen

 
Naturel will be rocking this night !!!