Partyflock
 

Rederij Docks

op de kaart
Rederij Docks
13 april 2018
AdresHaven Zaandam
Zaandam
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 85 1302256
SiteSite docks.nl
E-mailinfo@docks.nl
Linksfacebookinstagram
Capaciteit700
Opstapplaatsen

Informatie

De schepen van DOCKS zijn de ideale evenementenlocatie voor zakelijke events, borrels en feesten. Onze stoere schepen beschikken over diverse zalen en een groot buitendek voorzien van professionele audiovisuele apparatuur en bar faciliteiten. DOCKS haar schepen bieden plaats aan groepen vanaf 100 tot 700 personen en zijn inzetbaar in heel Nederland en België. Wij maken het mogelijk om tegen een schappelijke prijs een topevenement te regelen! Ons ervaren team helpt graag bij het uitdenken van het event. Houd je dit liever in eigen hand? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van DOCKS.
Boek een overnachting in of in de buurt van Rederij Docks via Booking.com.

Uitgaansagenda Rederij Docks

Laatste feest was op zaterdag 12 oktober 2019: Roomservice Invites

Statistieken

5·feesten
geen·in de toekomst
5·in het verleden
2·nieuwsberichten
1·fotoshoot
232·foto's
3·video's
118·bezoekers · herkomst
87·unieke bezoekers
13Partyflockfans
zeer goed·stemresultaat (19.6443 stemmen)

Nieuws

Op 9 Mei aanstaande is het weer tijd voor een nieuwe editie van de Fortress Cruise. Dit jaar zal het feest niet op 1, maar op 4 verschillende boten plaatsvinden. De 4 boten hebben allemaal een eigen genre en worden gehost door 4 verschillende organisaties / DJ's. Door middel van de Silent Disco op de bovendeks van de boten, kun je de muziek horen van de andere boten. Zo kun je er toch bij zijn, zonder echt van boot te wisselen.
Op zaterdag 22 Juni is het zover en trapt het house concept Friendzz af in Rotterdam. Een avond uit met het beste wat housemuziek te bieden heeft. Een avond waar jullie bij willen zijn en waar het enige echte housegevoel. intimiteit, het samen zijn met vrienden, dansen en genieten centraal staat.